Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Stort udvalg af Miamor kattemad

Lavprisdyrehandel.dk har altid et stort udvalg i velsmagende kattemad af højeste kvalitet. Her er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder det tyskproducerede Miamor kattefoder. Dette er absolut eliten indenfor vådfoder til katte. Miamor kattemad er særlig kendt for sit høje indhold af rent kød eller fisk. Desuden er Miamor kattefoder fremstillet ved en vitaminbesparende teknik, så flest mulige næringsstoffer bevares. Miamor kattemad indeholder ingen farvestoffer eller konserveringsmidler. Du kan vælge mellem Miamor kattefoder med fine bidder i lækker jelly eller sovs, men du kan også få Miamor kattemad i form af paté og ragout.

Hvorfor skal du vælge Miamor vådfoder?

Alle levende væsener har brug for væske hver dag, og nogle katte er bare ikke ret gode til at få drukket nok vand. Her er vådfoder en rigtig god idé. Ingen kat kan modstå en helt nyåbnet dåse eller pose med frisk vådfoder, som indeholder masser af væske. Vådfoderet fra Miamor har et fugtindhold på op til 80 %, og her skal man være opmærksom på, at dette ikke er på grund af tilsat væske. Det høje fugtindhold stammer fra den væske som naturligt findes i de gode råvarer. Frisk kød består af 70-80 % vand, og grøntsager består af helt op til 90 % vand. Varens fugtindhold på f.eks. 77% skal altså ikke opfattes som om, at der under produktionen tilsættes en masse vand. Det er ikke tilfældet. På denne måde får din kat et foder, som har samme konsistens som det, den selv ville fange i naturen. For eksempel har en mus jo et vist vandindhold som alle andre pattedyr.

Foderet er baseret på de fineste råvarer, som hentes hjem fra leverandører over hele verden. Miamor indeholder derfor fisk fra Thailand, rent lammekød fra New Zealand, kyllingekød fra Irland, samt vildtkød fra Norge. Deres patéer produceres i Canada, og et af deres produkter er endda med kaninkød.
Kompletfoderet fra Miamor indeholder alle de næringsstoffer som en sund og flot kat har brug for. Næringsstoffer, vitaminer og mineraler findes naturligt i de anvendte råvarer. Hvis det ikke gør, så bliver de tilsat i de korrekte mængder tilpasset dyret. Vådfoderet til voksne katte har et afbalanceret magnesiumindhold, som katte behøver for deres almene sundhed.

Foderet indeholder ikke farve eller konserveringsmidler, og det er fremstillet på en nænsom måde som bevarer alle vitale vitaminer. Smagsstoffer tilsættes dog ofte til vådfoder for at sikre god smag. Smagsoplevelsen sikres også gennem råvarer af særdeles høj kvalitet, og via nænsomme produktionsmetoder. Dåsemaden indeholder ingen konserveringsmidler. Til trods for dette er maden fra Miamor særdeles langtidsholdbar. Dette er på grund af producentens mangeårige erfaring med skånsomme fremstillingsmetoder. Det færdige kødprodukt tilberedes i den forseglede dåse ved over 120 grader Celsius. Denne proces dræber alle mikroorganismer og gør dermed indholdet sterilt.

Producenten Finnern i Tyskland har en stab af ernæringseksperter, som har specialiseret sig i hunde- og kattemad. Produkterne er særlig udviklet til at opfylde behovene hos kæledyr og deres mennesker. Kvaliteten er langt højere end ved det foder, du kan købe i supermarkedet. Derfor sælges det også kun via grossister og specialbutikker.

Der blev sagt MJAV!

Alle katteejere kender sikkert denne situation: Du kommer hjem til en kat, som har været alene hjemme en hel dag. Du bliver mødt af en blid men insisterende mjaven. Katten kigger forventningsfuldt på dig. Du skal selv have noget lækkert til aftensmad, fordi du trænger til at forkæle dig selv lidt. Hvorfor ikke give din kat en lignende oplevelse? Med Miamors lækre kattemad på dåse kan katten også få lidt hverdagsluksus. Når man vælger at give sin kat lidt afveksling i madskålen, får den også gjort forskel på hverdag og fest, og det gør livet som kæledyr lidt mere spændende. Desuden kan du gøre det med god samvittighed, da kattemaden fra Miamor er noget af det sundeste, du kan give din kat.

Også blandt kæledyr er allergi og overfølsomhed ved at udvikle sig til et voksende problem. Ved katte med allergi anbefaler man at give foder, som kun indeholder det, der står på dåsen. Her på lavprisdyrehandel.dk vil vi særligt anbefale Miamor Kyllingepostej, samt Miamor Filet produkterne. Dette er portionstilpassede måltider som hverken er tilsat farvestoffer eller soja. Miamor skelner mellem kompletfoder og supplementfoder. Kompletfoderet indeholder alle de næringsstoffer, som din kat har brug for. Supplementfoderet skal mere betragtes som en lækker ekstra godbid til den kræsne kat. Dette er angivet på emballagerne fra Miamor.

Miamor er så lækker en servering, at selv den mest forkælede kat ikke modstår fristelsen.

Korrekt fodring af din kat

Foderanbefalingen siger, at en kat på 4 kg skal have 2-3 dåser per dag. Det daglige foderbehov skal dog tilpasses efter kattens race, alder og aktivitetsniveau. Normalt giver man vådfoder flere gange dagligt samtidig med, at der står tørfoder fremme. Husk at katte er nataktive dyr, så de spiser gerne efter, du er gået i seng.

Når du ændrer din kats kost, skal du gå gradvist frem, så kattens fordøjelsessystem kan vænne sig til det nye foder. Generelt bør du helt undgå at udføre et pludseligt foderskifte for katten. Dette gælder både ved skifte fra tør- til vådfoder og den anden vej rundt. Det anbefales, at du ved foderskifte blander en lille mængde nyt foder ind i det eksisterende. I løbet af de næste 2-4 uger blander du så gradvist en større og større mængde nyt foder i kattens madskål. Dette kan lyde besværligt, men din kats fordøjelsessystem vil takke dig for det. Og det føles altid rart at være en omhyggelig katteejer.

Miamor vådfoder er lig med tysk kvalitet

Miamor produceres af Finnern, som er et tysk familiefirma. Familien har produceret kattemad siden 1983 og den har stærke holdninger, når det handler om de nære værdier og velfærd for dyr og mennesker. Deres egne kæledyr er selvfølgelig en vigtig del af familien. Nøjagtig ligesom dit kæledyr står dig nær.

Lavprisdyrehandel.dk er stolt af at kunne tilbyde dig dette kvalitetsmærke indenfor kattefoder.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk