Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Opskrift på innovation

Marina er et mærke skabt af det store internationale firma Hagen. De har, siden de startede i 1955, fokuseret på at skabe brugbare produkter af høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Hagen er producent af mange forskellige dyreartikler og forskelligt akvarietilbehør, herunder eksempelvis Glo. Hagen har bevist, at de kan fremstille produkter, som kunderne synes er nemme at benytte sig af, og som de kan få et godt slutresultat ved hjælp af. Nøglen bag sådanne produkter er: holdbarhed, bæredygtighed og innovation. Disse ting skaber de bedste resultater, mener Hagen.

Marina er kun et mærke blandt mange, som Hagen har skabt. Marinas sortiment fokuserer mest på rengøringen af akvariet. Med produkterne fra Marina sikres du et rent akvarie med et optimalt vandmiljø.

Hvad er Marina?

Marina er et mærke, der omfatter en række produkter inden for forskellige typer akvarietilbehør. Deres akvariestøvsugere er specielt populære blandt akvarister. Udover akvariestøvsugere har Marina også et udvalg af filterkapsler og skumfiltre.

Udover deres rengøringsløsninger tilbyder Marina også et udvalg af flotte og farverige akvariedekorationer samt akvariegrus. Den visuelle del af dit akvarie kommer med Marinas produkter op på et højere niveau.

Marina er kendt for at levere et bredt udvalg af brugervenlige akvarieprodukter til overkommelige priser til akvarister på alle niveauer.

Marina gør støvsugning sjovt!

Ja, den er god nok. Det er helt korrekt, at du kan købe støvsuger til dit akvarie, og den hedder Marina Easy Clean! Det lyder måske lidt mærkeligt, men vi kan klart anbefale sådan et produkt, hvis du eksempelvis døjer med mange alger i dit akvarie. Akvariestøvsugeren gør det nemt for dig at komme helt ned til bundlaget i akvariet og opsamle alt det skidt, som typisk falder ned på bunden af dit akvarie. Marina Easy Clean har en formidabel sugeevne og fjerner effektivt såvel alger som lugtgener.
Støvsugerens hurtige start-funktion giver en problemfri opsætning af produktet og sikrer dermed også, at den let kan bruges af alle. Dens design er godt gennemtænkt, da den har et ovalt mundstykke, som også giver nem adgang til hjørnerne. Herudover har akvariestøvsugeren et behageligt greb, så du nemt kan føre støvsugeren sikkert rundt i dit akvarie. Dette betyder også, at støvsugeren kan bruges til alle akvarietyper – også dem med mange planter eller dekorationer, det er intet problem. Støvsugeren egner sig bedst til det lidt grovere akvariegrus, da fint akvariesand let kan suges med op. Har du mange små fisk i dit akvarie eller rejer, kan du med fordel lægge et finmasket net henover mundstykket. På den måde undgår du, at de bliver suget med op under rengøringen. Yderligere akvarietilbehør som dette, kan nemt findes i vores store akvariesortiment, her hos Lavprisdyrehandel.dk.

Det er vigtigt at skifte vand

Har du et nystartet akvarie, skal du være særlig opmærksom på, at det behøver hyppige vandskift i de første 2-4 måneder. Dette skyldes den manglede bakteriekultur, som normalt er med til at nedbryde skadelige stoffer i vandet. Man kan starte med at skifte vandet mindst en gang ugentligt og derfra nedjustere antallet af vandskift. De hyppige vandskift hjælper med at holde nitrit- og nitratniveauet på et optimalt niveau. Efter de første måneder med hyppige vandskift kan du godt regne med, at balancen er på plads.

Når du skifter vand i akvariet, skal du ikke tømme hele akvariet for vand. Mange tror fejlagtigt, at de skal gøre dette, men det kan faktisk skade mere, end det kan gøre gavn. At fjerne bundlaget i akvariet i forbindelse med rengøring er også en skidt idé, da du ved at gøre dette fjerner alle de næringsstoffer, der findes i bundlaget. Dette vil i sidste ende gå ud over dine planter, da bakteriekulturen er vigtig for dem.

Marina tilbyder det bedste indenfor akvarietilbehør

Ønsker du produkter af høj kvalitet med lang holdbarhed? Det kan vi hos Lavprisdyrehandel.dk godt forstå, og derfor gør vi os umage for at skaffe netop sådanne produkter hjem. Det gør blandt andet også, at vores sortiment er meget pålideligt.
Marina udvider løbende deres produktlinje og er i dag et solidt mærke med alt det, du kan tænke dig. Deres produktsortiment omfatter alt lige fra luftpumper, indvendige pumper, filtermaterialer, akvariestartersæt til dekorationer og endda akvarieplejemidler.

Alt hvad du behøver til dit akvarium

Når du skal kickstarte din akvariehobby, er der mange vigtige komponenter, som skal være på plads inden. Akvariearmatur, lysstofrør, akvariebundlag, luftpumper, planter, dekoration og filtermaterialer er kun nogle af de få ting, som du har brug for som akvarist. Alt dette og meget mere kan du finde hos os på Lavprisdyrehandel.dk. Vi har gjort os umage med at skaffe så mange kvalitetsprodukter hjem som muligt og kategoriseret dem, så du kan finde netop det, du skal bruge uden besvær. Vi er her for at hjælpe dig med at få dit drømmeakvarie! Hos os kan du finde mange store og kendte mærker men også de mindre kendte, som stadig laver produkter af høj kvalitet og lang holdbarhed. Vi har eksempelvis mærker såsom Marina, Eheim, Juwel, Mag-Float, Fluval, Nobby og mange flere! Er der noget, du er i tvivl om, så tilbyder vores yderst kyndige kundeservice al den hjælp, de kan give dig. Kontakt os på: Kundeservice@lavprisdyrehandel.dk så besvarer vi din mail indenfor 24 timer. Hvis vi ikke kan hjælpe dig med din forespørgsel, har vi også eksperter indenfor området, som vi kan spørge til råds. Dette er for at sikre, at du som kunde får den absolut bedste oplevelse.

Gratis levering - også til dig

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan vi tilbyde vores kunder flere typer levering. Den mest populære hos os, er hjemmelevering. Dette gør, at du som kunde, kan købe store tunge pakker uden at skulle tænke på at bære dem selv! De bliver leveret lige til hoveddøren, så du let kan tage pakkerne med indenfor og hurtigt kan komme i gang med at bruge dine nye produkter. Bestiller du for mere end 699 kr., leverer vi din ordre gratis.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk