Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Mag-Float

Mag-Float er et mærke skabt og produceret af GulfStream Tropical Aquarium (GTA), som blev grundlagt i 1964. GTA er distributør af mange forskellige produkter, alt lige fra frosne fødevarer og akvarietilbehør til levende foder. Alt sammen med stort fokus på kvalitet og omhyggelighed. GTA leverer internationalt og er et verdenskendt firma. I 2002 kom et nyt innovativt produkt på markedet, nemlig Mag-Float. GTA introducerede det først i USA, Canada og Latinamerika. Samme år blev det til en flot anerkendelse fra InterZoo, der betegnede Mag-Float som: ”Det bedste nye produkt” inden for akvarietilbehør.

Motiveret af Mag-Floats store succes, besluttede GTA at dykke dybere ned i pleje og vedligeholdelse af akvarier. Foruden Mag-Float er der udviklet rev- og marineprodukter, testpakker og pH-buffere til både akvarier og damme. GTA udviklede sig hurtigt og effektivt dog uden at miste deres fokus på at tilbyde kunderne optimale kvalitetsprodukter.

Denne strategi har resulteret i stor succes hos GTA, så de stadig i dag kan producere de velkendte og effektive Mag-Floats.
Hos Lavprisdyrehandel.dk forhandler vi Mag-Float til akvarier af forskellige størrelser og til faste lave priser, så alle kan finde netop den algefjerner, som de skal bruge.

Hvad er en Mag-Float?

Mag-Float er et patenteret produkt, som fjerner alger fra dit akvarie uden, at du skal arbejde for det. Det er et bekvemt rengøringsmiddel, som renser akvariets glas. Magneten flyder, når den indre magnet skiller sig fra den ydre magnet. Du sætter den todelte magnet på hver side af akvarieglasset. Magnetismen holder magneten samlet samt sørger for, at den bliver på sin plads i lang tid. Ved at introducere dette smarte produkt i dit akvarie, undgår du først og fremmest våde hænder, og hvis magneten skilles, så slipper du for at skulle fiske den op. Desuden undgår du også, at rester fra din hud, forurener akvariets vandmiljø.

Mag-Float har en lang levetid, da de indeholder de kraftfulde neodym magneter, hvis komponenter stammer fra sjældne jordarter. Det giver magneten en stærk magnetisk kraft og derfor har den rigelig styrke til at rense akvariet for alger.

Mag-Float er meget let at bruge. Du placerer ganske enkelt den del af magneten med filt på indersiden af akvariet, og den anden del af Mag-Floaten sætter du udenpå. Dermed samler den positive og den negative pol delene igennem glasset. Du kan nemt flytte algefjerneren rundt, når du opdager alger i akvariet. På den måde bliver det let og sjovt at rense akvariet. Du kan hurtigt se et flot slutresultat med blanke og klare glassider. Skulle det ske, at magneterne skilles fra hinanden, er Mag-Float så smart designet, at den magnet, som sidder inde i akvariet, flyder til tops. Så det eneste, du skal gøre, er at fiske den op med et net og sætte magneterne sammen igen, hvor du ønsker det. Det er slut med at rode op i akvariebundlaget med lange fiskenet eller have hele armen nede i akvariet. Dette er med til at gøre Mag-Float til et ekstraordinært produkt, som alle akvarister må eje.

Algefjernerens unikke flydefunktion sikrer også nem og effektiv rensning i og omkring hjørnerne. Du undgår således at banke et renseredskab ind i nogle af dine dekorationer med risiko for at ødelægge dem og hele akvariets opsætning. Du vil ikke skade dine fisk eller deres miljø, da Mag-Float er skabt til at fylde minimalt i akvariet samtidig med, at du jo renser akvariet fra ydersiden. Du skal ikke bruge meget kraft for at skille magneterne fra hinanden, så det er nemt at flytte Mag-Float til et andet sted end først placeret.

Mag-Float er dækket af en sprøjtestøbt og giftfri plast, hvilket forhindrer vandet i at trænge igennem og ødelægge magnetens kraft. Du vil derfor aldrig finde en Mag-Float med rust, og i det store billede gør disse egenskaber Mag-Float til et optimalt tilbehør at benytte sig af.

Hvorfor kommer der alger i mit akvarie?

Der er mange grunde til, at alger kan opstå i et akvarie. De fleste årsager bunder i, at akvaristerne ikke er opmærksomme nok på akvariets miljø. Der skal kun få ændringer til for, at der skabes grobund for alger. Et akvarie består af simple elementer, men sat sammen kan det være svært at finde den rigtige balance. Det er derfor vigtigt at forberede sig, inden man starter et akvarie eller introducerer nye elementer til sit allerede eksisterende. En ting er sikkert, at alle akvarister har oplevet at have alger i sit akvarie. Heldigvis kan alger altid bekæmpes.

Lys, oxygen, fiskefoder, bundlag, varme, fersk- eller saltvand. Det er alt sammen nogle af de faktorer, som er en del af akvariets kredsløb. Du skal altid huske på, at når du skaber et vandmiljø, et det et lukket kredsløb, og du skal for så vidt muligt prøve at efterligne naturen. Denne efterligning skabes ved at benytte bl.a. filtre, pumper, lys, varmelegemer, forskellige former for mad og planter. Alger kan dannes, hvis der er opstår en ubalance mellem nogle af disse små elementer. Det kan være for meget lys, enten for mange lysstofrør eller lys i for lang tid. Dit akvarie kan også i en periode blive for varmt, fx hvis det er placeret i nærheden af en radiator, som kører på højtryk i vintermånederne. Har du for mange fisk eller for lidt fisk til den fodermængde, som du giver, kan alger også dannes. Alger kan ligeledes opstå grundet for mange efterladenskaber fra dine fisk. Så der kan være mange grunde til, at der er alger i dit akvarie, og du skal arbejde på at finde den korrekte årsag for at forhindre, at de kommer igen.
Alger findes i mange former. Nogle gange på planternes blade og stængler, nogle gange på andre genstande i akvariet og andre gange på glassets kanter. Køber du en Mag-Float, får du en hurtig og god løsning på dine algeproblemer, da du ved hjælp af en Mag-Float let kan rengøre akvarieglassets sider.

Vi tilbyder kvalitets akvarietilbehør

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde den effektive algefjerner Mag-Float, som er oplagt at tilføje til dit akvarieudstyr. Er du i tvivl om, hvilken du skal benytte, eller hvordan du skal bruge algefjerneren, er du mere end velkommen til at kontakte vores kyndige personale på kundeservice. Vi besvarer mails indenfor 24 timer, så du får den bedste oplevelse hos os. Vi glæder os til at handle med dig på Lavprisdyrehandel.dk!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk