Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Mark & Chappell står bag M&C

Mark & Chappell (M&C) blev grundlagt i 1987 med ét formål: At skabe helsekostløsninger af høj kvalitet, og uden behov for dyrlægeintervention. Fra et produktsortiment på tre produkter har deres produktportefølje i dag udviklet sig markant. I dag tilbyder M&C dyreprodukter udviklet med passion, der går ind og hjælper dit kæledyr på en lang række punkter. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde et godt udvalg af deres produkter, som specielt fokuserer på deres Serene-UM-tabletter.
Kæledyrenes velvære har altid været kernetanken hos M&C, og deres dedikerede hold af medarbejdere er med til at fastholde denne tanke. Deres erfaring og viden om kæledyrs velvære og sikkerhed gør, at M&C har fundet de mest optimale løsninger til kæledyrsejere, der gerne vil sikre deres kæledyrs sundhedspleje.

I 2013 blev True Science opmærksom på M&C og deres produkter, hvilket førte til en sammenlægning af de to virksomheder. Det har betydet en endnu højere produktstandard og et bredere sortiment. Find M&Cs produkter hos Lavprisdyrhandel.dk og gør en god handel til fordel for dit kæledyrs velbefindende.

Hvorfor bliver mit kæledyr nervøs?

M&C har specialiseret sig inden for flere typer af medicinske produkter til kæledyr. Blandt andet har de specialudviklet et produkt, der kan berolige dit kæledyr uden den sløvende sideeffekt, som andre beroligende produkter kan give. Hvorfor har mit kæledyr behov for sådan et produkt? Der er flere grunde til, at ens kæledyr kan blive stresset, og det er ikke altid nemt at forstå hvorfor. Derfor er det vigtigt at kigge på de tegn, som dit kæledyr giver gennem dets kropssprog.

M&C har udviklet et produkt specielt målrettet mod hunde. Deres VetlQ Serene-UM er fremstillet med tanke på følgende situationer, hvor produktet kan tages i brug:

• Hvis dyret har separationsangst
• Fyrværkeri og torden
• Hyperaktivitet
• Transport eller køresyge.

Situationer som disse kan betyde, at dit kæledyrs adfærd bliver anderledes. Det er altid vigtigt, at dit kæledyr føler sig godt tilpas i enhver situation, da stress kan påvirke deres kroppe. Tegn på stress ved hunde viser sig blandt andet ved løs mave, hvor hunden mister meget væske. Ofte vil de heller ikke spise, sove eller falde til ro. Derfor er det vigtigt at finde nogle produkter, som er nemme at bruge, har en behagelig effekt, og som er lettilgængelige, når kæledyret viser tegn på, at det ikke trives. Dette lever M&Cs VetlQ Serene-UM til fulde op til.

M&Cs beroligende VetlQ Serene-UM

VetlQ Serene-UM er et naturligt kosttilskud, der består af essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler. Dyrlæger anbefaler netop disse ingredienser til at bekæmpe og nedsætte stress samt anspændthed hos kæledyr. M&Cs VetlQ Serene-UM er et sikkert alternativ frem for at skulle bedøve kæledyret. Dette er også den essentielle tanke bag alle M&Cs produkter, og derfor har de kunnet udvikle og skabe et holdbart mærke.

Undersøgelser har tilmed vist, at kæledyrs stress helt er forsvundet ved at bruge M&Cs VetlQ Serense-UM. Ved hjælp af en kombination af træning og VetlQ Serene-UM kan du også ændre det negative adfærdsmønster, som stressede kæledyr ofte får. VetlQ Serene-UM kan med andre ord hjælpe dig og dit kæledyr på rette vej. Kæledyrene vil med tiden føle større selvsikkerhed i de situationer, hvor de tidligere har været stressede og usikre. Set i en større sammenhæng kan man sige, at VetlQ Serene-UM behandler symptomerne men ikke kilden til problemet.

VetlQ Serene-UM virker naturligt ved at producere mere af stoffet serotonin, der reducerer stress, angst og frygt. VetlQ Serene-UM har derfor den mest sikre effekt og kan bruges i længere tid.

Det er let af dosere og anvende produktet, da du får en overskuelig vejledning med. M&C producerer både VetlQ Serene-UM i tabletform men også i drops. Tabletterne kan enten knuses og blandes i foderet eller gives hele, hvis din hund foretrækker at tygge dem. Dropsene dryppes over foderet og blandes godt. På den måde er du sikret det bedste resultat, da kæledyrets krop ikke modarbejder produktet, når det bliver optaget gennem føden.

M&Cs VetlQ Serene-UM er ikke et vidundermiddel

Det betyder derfor også, at du er nødt til at lokalisere kilden til dit kæledyrs nervøsitet. Nervøsitet hos kæledyr stammer jo et sted fra, og det er derfor vigtigt at finde ud af, hvor præcist det er. Det er vigtigt altid at være observant på, hvad dit dyr bliver nervøs eller urolig over og prøve at skabe balance først, før du introducerer et kosttilskud. Start eventuelt med at give dit kæledyr nogle godbidder, som du ved, at dit kæledyr godt kan lide, skru ned for TV, radio etc. og forsikre dig om, at dit kæledyr har fået brugt sin energi. Hvis du ikke har den fjerneste idé om, hvad årsagen til dit kæledyrs stresssymptomer kan være, anbefaler vi selvfølgelig, at du kontakter din dyrlæge.

Andre gode produkter fra M&C

M&C kan tilbyde kunderne meget mere end bare ét produkt. De har produceret mange gode og effektive dyreartikler, som vi forhandler her hos os. Du kan altid være sikker på produkter af høj kvalitet, når du handler hos Lavprisdyrehandel.dk. Selvfølgelig til en fast lav pris.

M&C Green-UM er ét af de andre produkter, som er vældigt populære. Dette produkt indeholder blandt andet B-vitaminer og aminosyrer. Produktet er med til at kontrollere kvælstofaffaldsprodukterne i dit kæledyrs urin, hvilket blandt andet er med til at forhindre gule pletter på græsplænen.

M&C har også Nutri-Vit Plus i deres sortiment, som er et yderst velsmagende kosttilskud. Produktet indeholder vigtige mineraler og vitaminer, der arbejder sammen om at opretholde dit kæledyrs overordnede sunde helbred. Nutri-Vit Plus tilføjer dit kæledyr ekstra energi og ernæring. M&C Nutri-Vit Plus er især velegnet, hvis dit kæledyr ikke spiser tistrækkelige mængder mad, eller er ved at komme sig efter sygdom eller en operation. Nutri-Vit Plus går nemlig ind og stimulerer appetitten samt øger vægten, hvilken vil resultere i et gladere kæledyr med meget mere energi. Vi anbefaler disse produkter ud fra deres gode egenskaber og ikke mindst høje kvalitet.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk