Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Bløde bidder fra Latz

Forkæl din kat med lækker kattemad fra Latz i alverdens smage. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du få det smagfulde kattemad, som er velafbalanceret og giver god ernæring til hvert eneste måltid. Latz er skøn kattefoder, der for katten er lige så godt, som når vi mennesker får hjemmelavet mad. Kattens måltid vil være smagfuldt og fyldt med gelé eller sauce, som får munden til at løbe i vand.

Hvor kommer Latz fra?

Latz kattemad er en af producenten Purinas mest kendte brands. Purina blev grundlagt helt tilbage i 1894 og er ejet af det amerikanske firma Nestlé, som er kendt for at fremstille fødevarer af højeste kvalitet – både til dyr og mennesker. Firmaet har siden begyndelsen udviklet deres sortiment med forskellige lækre varianter og en stor viden om ernæring til kæledyr.

Forskellige Latz-varianter

Latz-vådfoder er fyldt med førsteklasses ingredienser, som altid er kvalitetstestet. Råvarerne er sågar godkendt som menneskeføde – kun det bedste til din kat! De forskellige varianter sørger for en velkommen afveksling i foderskålen hos din kat med smagsgivere fra grøntsager men også fra forskellige slags kød, herunder fisk, kød og fjerkræ. Latz vådfoder er kattefoder til voksne katte, som indeholder lige netop den ernæring, som katten har brug for. Alle varianter af Latz vådfoder indeholder D- og E- vitaminer, omega 6-fedtsyrer og afbalancerede mineraler. Lad ikke din kat gå glip af en fantastisk oplevelse ved hvert måltid kombineret med alle de næringsstoffer, som er nødvendige.

Kat i hjemmet?

Er du ny katteejer, eller vil du vide lidt mere om din kat? Der er mange overvejelser om, hvad det egentlig vil sige at have kat. De fleste kæledyr sover mange timer om dagen, faktisk sover katte i gennemsnit 16 timer om dagen, hvilket i vores nuværende samfund med mange aktiviteter og lange arbejdsdage er praktisk. En kat er både et pattedyr og et rovdyr, det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at katten kan have nogle naturlige rovdyrsinstinkter. Det kan være svært at tolke katte. De er kendt for at være selvstændige og reserverede, fordi de ikke er flokdyr. Dog vil du, når du har kat lære at tolke dens adfærdsmønstrer. Selv om rovdyrsinstinkterne stadig kommer naturligt til katten, er de meget sociale og knytter sig ofte til sin ejer, især hvis du sikrer den omsorg og pleje, som f.eks. at fodre den med smagfuldt vådfoder fra Latz.

Fodring med Latz produkter

Normalt finder du vådfoder i portionsdåser eller –poser. Vådfoder har, som navnet antyder, et større indhold af væske som er med til at forbygge dehydrering. Det er dog vigtigt, når vådfoderet først er åbent, at du sørger for at holde det lufttæt i en pose eller plastikbeholder og sørger for, at katten får det spist inden for få dage.

Nogle katte bryder sig ikke om helt køleskabskold mad. Derfor kan det for nogle katte være en fordel at varme portionen, du vil servere for din kat i mikroovnen i et par sekunder. Dette sørger også for et mere smagfuldt måltid til din kat, da smagene i Latz vådfoderet kommer mere til sin ret, når det ikke er køleskabskoldt. Spiser din kat ikke vådfoderet i skålen op, bør du efter fire timer smide maden ud, da maden herefter er blevet for tør og kedelig for katten at spise.

Nogle katte kan efter en længere periode vænne sig til kun at spise vådfoder og vil derfor være tilbøjelig til at fravælge tørfoder. Hvis dette hænder kan du med fordel blande tørfoder med vådfoder, hvilket hjælper til, at katten får lidt ekstra væske til sit måltid. Det er dog vigtigt at holde øje med fodermængderne, så du ikke risikerer at overfodre din kat.

Tip: Sørg altid for at din kat har adgang til rent og friskt drikkevand og rengør skålen ofte, så vandet forbliver friskt og lækkert – lige som du heller ikke selv vil drikke af et beskidt glas. Sæt gerne foderskålen og vandskålen et godt stykke fra hinanden, da katten i så fald kun vil spise det, den har brug for og ikke overspise, når den kommer til foderskålen. I nogle tilfælde er det også en god ide at have flere vandskåle rundt i huset så en væltet vandskål ikke er lig med tørst.

Foder til en killing

Hvis du har anskaffet dig en killing er det vigtigt, at du i den første uges tid forsat giver den det foder, som den fik i det hjem, den kom fra. Gradvist kan du herefter begynde at skifte til det kattefoder, som du ønsker, at den fremadrettet skal spise. Ved hvert foderskift skal der gerne gå en periode på 5-7 dage, da killingens mavesystem lige skal vænnes til det nye foder. Når killingen er omkring 8-10 måneder og er ved at være udvokset, kan du skifte til voksen-kattefoder.

Foder til en voksen kat

Katte skal fodres med tørfoder og vådfoder men ikke almindelig menneskemad, da de ikke har godt af dette. Du kan med fordel købe nogle snacks beregnet til katte, hvis den skal forkæles med lidt lækkert. For at finde den helt rigtige kattefoder til lige præcis din kat, skal du vælge maden ud fra din kats alder, dens aktivitetsniveau, dens generelle behov samt eventuelle sygdomme.

Hvis du har en indekat, bør den have adgang til kattegræs for at vedligeholde fordøjelsen. Udenfor finder katten selv noget at indtage for at opretholde et sundt fordøjelsessystem. På Lavprisdyrehandel.dk kan du finde mange forskellige varianter af kattemad, kattegodbidder og vådfoder fra bl.a. Latz. Derudover kan du selvfølgelig også finde mad og drikke skåle til din kat i forskellige størrelser, varianter, farver mm. Så du rammer et design, som passer til din boligindretning men også til kattens præferencer. Nogle katte kan ikke lide, at deres knurhår rammer skålens kant, det kan derfor være smart at købe en skål med en bredere kant.

Pels og plejning

Selv om du sørger for at passe og pleje din kat ved at børste, vaske eller trimme den, så er det også en mulighed at få en smuk pels på din kat ved at give den det korrekte foder. Voksne katte er ualmindeligt gode til at passe og pleje deres pels, men derfor er det smart at pleje den lidt ekstra. Det korrekte foder giver katten en smuk, blød og blank pels, når den får den rigtige mængde næring. Når du skal vælge et foder, som giver en blank og sund pels, skal du være opmærksom på råvarer af høj kvalitet, som f.eks. forefindes i vådfoderet fra Latz.

Når du børster din kats pels, sørger du for at stimulere cirkulationen og forbedre kattens muskeltoning. Når du sørger for at fjerne de løse hår på katten, minimerer du også størrelsen på kattens hårbolde i maven. Sammen med foderet sørger en børstning også for at udglatte din kats pels, som forbedrer dens isolerende egenskaber og giver en lettere varmeoptagelse. Rengøringsmæssigt hjælper du også dig selv med at holde dit hjem mere rent for kattehår.

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi også et bredt sortiment inden for plejning af pels. Vi har mange forskellige kattebørster og kamme, katteshampoos og andre former for plejemidler. Du kan også få negleklippere, pelssakse og meget andet.

Forkæl din kat, og dens pels. Den vil elske dig for det.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk