Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Historien om KW

KW Hunde- & katteartikler A/S (herefter KW) er grundlagt af Käthe Winther i 1972. På det tidspunkt havde hun allerede i mange år arbejdet som hundefrisør og havde derfor stor erfaring med hvilke plejeprodukter, som hundefrisører har brug for. Disse plejeprodukter er med tiden blevet tilgængelige for private hundeejere, så det ikke længere kun er hundefrisører, der har mulighed for at pleje og forkæle deres hunde med plejeprodukter af høj kvalitet. Med tiden har KW udvidet deres forretningsområde, så de ikke kun forhandler plejeprodukter men har et bredt udvalg af produkter til hunde og katte.
Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe mange forskellige plejeprodukter samt et mindre udvalg af legetøj, seler og dekaler til din hund.

Plejeprodukter fra KW

Plejeprodukterne er stadig den vigtigste varegruppe fra KW, og når du køber deres plejeprodukter, er du sikker på at få produkter af højeste kvalitet, hvor der er tænkt på alle detaljer. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et bredt udvalg af specialshampooer til hund og kat, der er tilpasset hudens pH-værdi og andre særlige behov, som dit kæledyr måtte have. Du kan eksempelvis købe shampoo mod skæl, shampoo med plejende olier, der giver blank og skinnende pels eller shampoo til forskellige pelsfarver. Vi fører naturligvis også en serie af økologiske shampooer. Fælles for alle KWs shampooer er, at de plejer på bedste vis og kun indeholder naturlige ingredienser, så du med god samvittighed kan anvende dem til dine kæledyr. Vi fører også forskellige typer balsam til dine kæledyr, så pelsplejen bliver endnu nemmere, da balsam forebygger filtre og gør pelsen blød og lækker.
Hvis din hund skal på udstilling eller bare være lidt ekstra pæn i hverdagen, har vi et lille udvalg af hårpynt til hunden.
Ud over shampoo og balsam, kan du naturligvis også købe forskellige typer børster og kamme til dine kæledyr hos os. Med de rigtige redskaber er det nemt at holde pelsen hos din hund. Derudover kan hunde godt lide at blive nusset om, så du kan roligt gøre det til en daglig aktivitet at få redt pelsen godt igennem med en eller flere forskellige børster og kamme. Du får en god hyggestund med din hund og hunden bevarer en flot pels.

Neglepleje

Det er ikke kun pelsen, der skal plejes på din hund, men også neglene skal holdes ved lige. Derfor kan du hos Lavprisdyrehandel.dk købe forskellige KW-produkter til at pleje neglene på din hund. Vi sælger forskellige størrelser neglesakse og –tænger, så du kan klippe hundens negle hjemme i stedet for at gå til dyrlægen for at få det ordnet. Og er du så uheldig at komme til at klippe din hund i poten, kan du købe Klip-stop, der er et plejemiddel, der hjælper med at stoppe blødningen hurtigt. Forkæl din hund med en omgang potevoks efter klipning af neglene, så den får bløde poter og undgår, at poterne revner og får grimme sår.

Tandrens

Det er vigtigt, at du renser din hunds tænder jævnligt. Du bør børste dens tænder hver dag for at undgå tandsten og tandkødsbetændelse. Du kan med fordel benytte KWs tandpasta med leversmag, specielt udviklet til hunde. Når tandbørsten ikke kan fjerne alt skidt fra tænderne, er en tandrenser fra KW et godt redskab til at få fjernet tandsten og madrester.

Øre- og øjerens

Det er vigtigt at holde hundens ører og øjne rene, lige som resten af kroppen, og KW har flere produkter, der er beregnet til at pleje ører og øjne. Ørerens bruges til fjerne ørevoks og andre urenheder i øret på hunden og det sikrer, at hunden hører bedre og generelt har et bedre velbefindende.

Øjnene på hunde og katte er udsat for meget snavs i løbet af en dag, og nogle racer er ikke så gode til at holde øjnene rene, så det kan være nødvendigt at hjælpe med hygiejnen med øjerensemidler fra KW. Det er milde produkter, der ikke generer dyrets øjne eller hud.

Du kan kort sagt pleje din hund på hele kroppen med plejeprodukter fra KW. På den måde får du en sund og smuk hund, og du plejer jeres bånd, når du bruger tid på at nusse om din hund jævnligt.

Dekaler og skilte

KW har et bredt udvalg af dekaler, der er klistermærker med billeder af forskellige hunderacer. Der er god mulighed for, at vi har lige netop din hunderace som dekal i udvalget hos Lavprisdyrehandel.dk. Vi fører dem i mange forskellige varianter og størrelser, og de kan sættes på alle glatte overflader, eksempelvis på døre, postkasser og låger, så dine gæster er forberedt på, at du har hund i huset.

Vi fører også de klassiske ”Her vogter jeg!”-advarselsskilte, du kan sætte op uden for huset og pynte med en dekal af din hunderace, så ubudne gæster er advaret om, at din hund passer på huset. De fås i forskellige farver og størrelser og kan skrues eller klæbes op, hvor du ønsker det.

Legetøj til hunde

Den klassiske trækfugl udformet som en and, der er kendt og elsket af både hunde og hundeejere, fås også som gås og svane og garanterer mange timers god leg for dig og din hund. Og hvis plysdyr ikke er jeres favorit, fører Lavprisdyrehandel.dk en række reblegetøj i god kvalitet til din hund. Reblegetøj er tandrensende og holdbart legetøj, der aktiverer og underholder din hund og holder dens mund sund.

Seler og liner

Lavprisdyrehandel.dk tilbyder et bredt udvalg af seler, liner og halsbånd fra KW, så der er noget til ethvert behov.
Deres halsbånd er fremstillet i læder eller webbing, begge meget holdbare materialer, der er behagelige for hunden at have på, og som former sig efter hundens hals. Du får halsbånd af meget høj kvalitet, og de kan reguleres efter din hund, så du altid kan finde et halsbånd, der passer til din hund. Hvis du mere er til sele end halsbånd, kan vi også tilbyde seler, der er designet til at give god komfort for din hund, og som har flere forskellige funktioner.

Vi fører forskellige typer liner fra KW, blandt andet dressur-, spor- og showliner. Du har mulighed for at vælge præcis den type line, der passer til din hund og jeres behov.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk