Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort fortalt om det succesfulde danske firma: Kruuse fra Langeskov

Kruuse var indtil for nylig et rent familieejet firma, der efterhånden har eksisteret i rigtig mange år, da det blev etableret tilbage i 1896. Kruuse har hovedsæde i Langeskov, Danmark og datterselskaber i Sverige, Norge, England, Polen og Kina. Der er i dag ansat mere end 250 medarbejdere i Kruuse-gruppen. Kruuse leverer alt lige fra diætkost og dyrelegetøj til hundekraver og har en klar vision om, at blive dyrlægers foretrukne partner. I 2015 blev aktiemajoriteten i Kruuse solgt til det amerikanske firma: Henry Schein, som er verdens førende leverandør af veterinært udstyr og produkter. Kruuse-familien besidder den sidste del af aktierne og er dermed stadig en vigtig medspiller. Kruuse er i dag førende på sit felt i Norden men håber i forbindelse med opkøbet selvsagt på at kunne erobre nye markeder, eksempelvis i USA.

Stort udvalg af hundeposer, hundelygter, flåtfjernere og sårpleje fra Kruuse

Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af populære produkter til hunde, katte og ikke mindst heste fra Kruuse.

Et af de mest populære produkter fra Kruuse er uden tvivl Buster Bseen hundelygten, og det er ikke helt uden grund. Buster Bseen er et dansk design, og der er her tale om en hundelygte, som passer perfekt til din hunds halsbånd. Det er der flere årsager til. For det første er hundelygten både vandafvisende og stødsikker. Den er derfor helt ideel at give din hund på under lufteturen. Med en Buster Bseen hundelygte bliver din hund med garanti set i mørket. Buster Bseen hundelygten lyser nemlig i en 360 graders vinkel og er derfor nærmest umulig at overse. Derudover kan det kraftige LED-lys ses på lang afstand af de personer I møder på jeres vej. Bseen hundelygten er en kraftig men lille hundelygte, som kun måler 3 cm. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af de populære hundelygter, så du kan finde en Buster Bseen hundelygte i den helt rigtige farve, så den matcher din hunds hundehalsbånd og hundesele eller hundeline. Vi har eksempelvis et udvalg af sorte, grønne, orange og metalliske hundelygter.

Derudover har vi også det lille men meget praktiske O’Tom flåtfjernersæt fra Kruuse. Ved at købe dette sæt får du to flåtfjernere i forskellige størrelser, det vil sige en flåtfjerner på 6,5 cm og en flåtfjerner på 4,8 cm. Med disse flåtfjernere kan du nemt og effektivt fjerne de farlige skovflåter fra din hund og kat uden at mase dem. Samtidig undgår du, at dele af flåterne alligevel bliver siddende. Når du skal fjerne en skovflåt, skal du sætte flåtfjerneren helt ind under flåten og vride den rundt nogle gange. På den måde løsner flåten sit greb og er nem at fjerne. Det er en rigtig god idé at undersøge din hund eller kat for skovflåter relativt ofte, da flåter jo som bekendt kan være værter for forskellige farlige sygdomme.

Som nævnt tidligere er Kruuse også leverandør af produkter til heste. Eksempelvis har vi et udvalg af de populære Equivet Slippers, som beskytter din hests hov mod snavs og skidt under behandling af diverse skader, eksempelvis bylder eller skader på strålerne. En af fordelene ved at bruge Equivet Slippers frem for bandage er da også, at du slipper for at udskifte dine Equivet Slippers mellem hver behandling. Samtidig er Equivet Slippers langt nemmere at give din hest på end en almindelig bandage. Equivet Equivet Slippers kan også med fordel bruges, hvis din hest har tabt sin hestesko eller for at beskytte andre heste i forbindelse med eksempelvis parring. Equivet Slippers er lavet af det kraftige nylonstof kaldet Condura og har påsyet en stærk lædersål. Selvom der anvendes en meget kraftig form for stof, så er Equivet Slippers stadig åndbare, hvilket fremmer helingen af den beskadiget hov. Til heste har vi desuden også Kruuse hovgele, der indeholder aloe vera og bruges mod betændelse i huden rundt om hestehoven eller ved behandling af det, man kalder sur stråle.

Da Kruuse er en af de førende leverandører af produkter til veterinært brug, har vi naturligvis også et udvalg af disse. Eksempelvis har vi Kruuse Manuka, som er en steril sårsalve, der er lavet af 100 procent ren honning fra New Zealand. Kruuse Manuka sårsalve er velegnet til at blive smurt på små hudafskrabninger, flænger, overfladiske hudforbrændinger, bylder, tryksår og operationssår. Fordelen ved at bruge Kruuse Manuka sårsalve er at der bliver skabt et fugtigt sårmiljø, som fremmer den helende proces. Derudover har vi også Kruuse zinksalve, der er en uparfumeret zinksalve. Kruuse zinksalve er en tynd og meget mild zinksalve, som nemt trænger ind i huden. Zinksalven fra Kruuse danner en hinde af olie, som beskytter dit kæledyrs hud mod sved, urin, affføring og andre sekreter. Kruuse zinksalve mindsker desuden rødhed og irritation.

Køb de populære produkter fra Kruuse hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et stort udvalg af produkter fra Kruuse. Vi har alt lige fra hundelygter til diverse veterinærprodukter. Naturligvis til markedets absolut skarpeste priser. Når du køber et Kruuse produkt, så køber du en vare af høj kvalitet uden at betale en formue for det. Hos Lavprisdyrehandel kører vi med faste lave priser, hvor du kan spare helt op til 50 procent på de vejledende markedspriser, som vores konkurrenter udbyder varerne til. Finder du mod forventning den samme vare billigere et andet sted, så hører vi gerne fra dig. Hos Lavprisdyrehandel har vi nemlig prismatch!

Levering direkte hjem til din dør

Når du bestiller Kruuse Manuka eller Buster Bseen hos os, så leverer vi din ordre direkte hjem til dig. Forventer du ikke at være hjemme på leveringstidspunktet, kan du også få leveret til en pakkeboks. Køber du varer for mere end 699 kr., så leverer vi tilmed din ordre fragtfrit.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk