Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

K for kvalitet

Når du skal vælge legetøj til dit kæledyr, bør du se nærmere på KONG. Her vil du få en vare i bedste kvalitet og til en god pris. KONG har designet og udviklet aktivitetslegetøj til hunde og katte i høj kvalitet gennem mange år. Produkterne er i lækre, slidstærke materialer, som stimulerer dit kæledyrs instinkt til leg og udforskning af verdenen. KONGs produkter kan let genkendes på de glade farver og sjove udtryk, som er på legetøjet.

Hvad er et godt legetøj til hunden?

Det er ikke alle hunde, som elsker at tygge i legetøj. Disse forskelle i adfærd kan variere på tværs af aldre og racer. Der findes hunde, som blot nusser sit legetøj og sjældent ødelægger det. Modsat findes hunde, som flænser alle legetøj den kommer i nærheden af. Den sidste form for hunde bør altid lege under opsyn på grund af risikoen for, at den kunne sluge dele af legetøj. Gamle hunde foretrækker blødere legetøj. Til senior-hunden vil et plyslegetøj være en fordel. Endelig findes der hunde, som bliver ængstelige, hvis der er lyd i legetøjet. KONG har alle former for legetøj, men kun du kender din hund og ved, hvilke behov den har.

Hvilket legetøj har katten brug for?

Katte elsker legetøj, som bevæger sig hurtigt og i skiftende retninger. Drillepinde er et perfekt kattelegetøj, som stimulerer kattens jagtinstinkt. KONG har lavet flere drillepinde, som er et flagrende legetøj på en pind med en snor. Katten skal altid være under opsyn, når den leger med en drillepind, da snoren kan komme rundt om kattens hals eller blive spist. Du styrer selv pinden og dermed, hvor langt eller højt din kat skal kæmpe for at få fat i legetøjet.

Aktivering er sundt for din hund

Det er sundt for din hund at komme ud og bevæge sig. Derfor skal leg være sjovt. En hund trænger også til at bruge sin hjerne og vil samtidig arbejde hårdt for at få fat i lækkerier. Derfor har KONG udviklet legetøj i bidefast gummi, som også kan rumme godbidder. Hunden skal bruge tid og kræfter på at få lækkerierne ud. Ældre hunde har også brug for bevægelse for at holde sine led i gang og forebygge overvægt. Til ældre hunde kan du med fordel købe et legetøj i et lettere gummi end KONG classic.

Hjælp! Min hund bider alt i stykker

Både killinger og hvalpe for et tydeligt behov for at tygge og bide, når de skifter tænder. Dette behov er KONG bevidst om og har produceret legetøj, som pirrer kæledyrets legehumør samt det kan holde til at blive gnavet i med sylespidse tænder. Legetøjet til den unge hvalp ikke må være for tykt, da det kan skade de unge tænder. Når hvalpen er omkring et halvt år og er begyndt at udvikle kindtænder, kan de få et endnu mere bidefast legetøj.

Leg er en del af opdragelsen

Vidste du, at ved at give hunden et lækkert legetøj med plads til godbidder, kan du hjælpe din hund med at opnå ro? En stor hvalp kan, på grund af sin tyggetrang, opnå et uheldigt mønster, hvor alt ender med at blive tygget i stykker. Hvis hvalpen får et legetøj, som smager godt og samtidig pirrer dens nysgerrighed, kan du, sammen med masser af ros, vende udviklingen. Hvis hunden forbinder legetøjet med belønning og ros, vil den foretrække at bide i hundelegetøjet frem for dine sko, puder eller andre ting i hjemmet.

Katte kan også opdrages

Katten er sin egen, men den kan også opdrages til ikke at bide i andet end dens legetøj. Den helt unge killing kan med fordel vænnes til en drillepind. Det er vigtigt, at killingen får lov til at fange byttet, så den for en belønning for sin jagt. Katteurt eller catnip har først effekt, når killingen bliver kønsmoden i en alder omkring 6 måneder. KONG har udviklet meget forskelligt kattelegetøj, som kan fyldes med katteurt. Kattene kradser sine kløer for at markere sit territorium. I forbindelse med kradsningen afsættes duftmarkører fra kattens poter. KONG har derfor udviklet forskellige kattelegetøj, som også fungerer som kradsebrædt.

Hvilken KONG skal jeg vælge?

KONG har en masse dejligt legetøj, så det kan være vanskeligt at vælge. De mest populære serier fra KONG er alle til salg på Lavprisdyrehandel.dk:

KONG classic og KONG extreme. Det klassiske hundelegetøj fra KONG, som har været en favorit i hele verdenen i over 40 år. De er lavet af naturgummi fra KONG og er udviklet til kunne tåle mere end et almindeligt hundelegetøj. Gummiet medvirker til, at legetøjet kan hoppe, men dens ujævne facon gør, at det er uforudsigeligt, hvor den hopper hen.

Mens Classic er yderst slidstærk, er extreme ultra-slidstrækt og tykkere end classic. De fås i mange forskellige størrelser, som passer til forskellige hunderacer.

KONG kickaroo. Det klassiske kattelegetøj fra KONG. Den aflange pose med drys af katteurt samt den lange pjuskede hale får enhver kat til at blive pjattet og legesyg. Posen kan let få nogle kraftige spark fra katten, som er påvirket af katteurten og posens knitrende lyd.

KONG wubba. Dette er en serie af legetøj til både hund og kat. Alle KONG wubba har dinglende ben og rundt slidstærkt hoved. For hundene er legetøjet oplagt til tovtrækkeri eller legen: ”Kast-og-hent”. Kattene derimod ser de lange arme som et byttedyr og vil straks lege jagt med den. Desuden knitrer wubba og kan fyldes med katteurt.

KONG airdog. Herlige kastelegetøj til hunden. Fra den klassiske tennisbold til legetøj formet som kødben og doughnuts. De piver alle sammen, hvilket gør hunden endnu mere opsat på at tygge og lege med legetøjet.

KONG knots. Hundelegetøjet er blødt og dejligt på ydersiden men knudret og stærkt inden i. Plyslegetøjet har et skelet af reb med knuder på. Disse knuder giver hunden en fornemmelse af at tygge i knogler. Dermed bliver hunden endnu mere opstemt på at lege og gnave.

KONG Ballistic. En af de nyere serier fra KONG. Ballistic har en flad og aflang krop, og er lavet i et slidstærkt materiale samt har forstærkende syninger. Legetøj fra denne serie kan flyde og er på grund af dens form gode til at kaste meget langt. Det er det mest alsidige legetøj fra KONG.

Nye varer kommer hele tiden til fra KONGs kreative verden. På Lavprisdyrehandel,dk arbejder vi altid på at have et bredt og godt sortiment fra til den kvalitetssikre forbruger.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk