Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kitekat har noget til alle katte

Kitekat er et lækkert fuldfoder til alle aldre, typer og racer af katte. Vi tilbyder Kitekat som både våd- og tørfoder i flere forskellige smagsvariationer. Vådfoderet kommer i en smart indpakning, hvori der er portionsposer til hvert måltid. Kitekat vådfoder er et næringsrigt måltid med alt det, som din kat behøver for en velbalanceret hverdag. Alle mineralerne og vitaminerne er der taget højde for i Kitekat samtidig med, at kattemaden har en exceptionel smag, som kattene aldrig takker nej til. Kitekat er tilberedt af smagfuldt kød, korn og grøntsager og indeholder ekstra solsikkeolie, som sørger for, at din kats pels forbliver skinnende og sund. Kitekat produceres af Mars Petcare, som er en af verdens største producenter af dyreartikler og foder. Nogle af deres topmærker er eksempelvis PEDIGREE, WHISKAS, Eukanuba og Royal Canin.

I forhold til katte er der tre specifikke områder, som nøje bør holdes øje med, og som er påvirket af den kattemad, de indtager. Dette omhandler kattenes tænder og gummer, pels og hud og sidst men ikke mindst deres aktive muskler.

Selvom katte af natur er kødædere, afholder dette ikke Kitekat fra at putte grøntsager i såvel deres tørfoder som deres vådfoder. Den stivelse, som findes i grøntsager, har nemlig vist sig at være en effektiv kilde til energi. Så med Kitekat kattemad kan du være sikker på, at din kat får alt det, den behøver for at holde sig sund og rask.

Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi Kitekat i flere forskellige smagsvarianter og konsistenser. Vi har også forskellige typer af Kitekat vådfoder, så du kan vælge mellem gelé eller sovs. Den mest populære menuboks fra Kitekat er den, der hedder Kitekat Kattitude. Her vil du få forskellige portionsposer med henholdsvis oksekød, kylling, and og laks.

Ofte er katte mere kræsne end hunde, og det er derfor vigtigt at servere det helt rigtige fra start af. Ellers risikerer du nemt, at din kat nægter at spise og finder mad andre steder ved eksempelvis at bevæge sig ind på nabogrundene i dit boligområde. Med en menuboks fra Kitekat får du og din kat mulighed for at prøve lidt forskellige smagsvarianter af.

Med Kitekat går din kat mæt og glad fra sin madskål - hver gang.

Med Kitekat kattemad er intet andet nødvendigt

Det er ikke alle kæledyrsejere som ved, at deres dyr har andre ernæringsmæssige behov, end vi mennesker har. Vores kæledyr får intet godt ud af at modtage rester fra bordet. Alle de næringsstoffer, som katten behøver, findes i dens foder, specielt hvis den spiser Kitekat kattemad. Er du en af de katteejere, som insisterer på at lave hjemmelavet mad til din kat, så skal du være opmærksom på, at kattemaden kan indeholde væsentlig færre næringsstoffer grundet tilberedningen, og at du derfor skal finde andre måder, hvorpå du kan sikre dig, at din kat får alt det den behøver.

Fodring af din kat 101

Det er vigtigt, at din kat modtager den helt rigtige mængde foder - med de rigtige intervaller. Det er derfor også vigtigt, at du kender din kats ernæringsmæssige behov. De fodringsvejledninger, der står på bagsiden af indpakningerne til de forskellige typer foder, skal du huske på netop kun vejledende. Faktorer såsom din kats vægt, race, alder, sygdomshistorie og aktivitetsniveau spiller en afgørende rolle i forhold til, hvordan du skal fodre din kat. Er du i tvivl om, hvorvidt din kats ernæringsmæssige behov bliver dækket, kan du altid kontakte din dyrlæge og få din kats værdier målt – omend det koster en pæn slat penge. På den måde kan du få et fingerpeg om, hvilke vitaminer og mineraler din kat eventuelt mangler. Dog er fodring af katte ikke raketvidenskab, og kan klares af alle. Og med vores kyndige personale hjælper vi dig altid godt på vej, hvis du skulle blive usikker.

Det er vigtigt, når du fodrer din kat, uanset om du giver den tør- eller vådfoder, at den altid har adgang til frisk vand, så fordøjelsen holdes i gang.

Der findes tre fodringsmetoder, som du kan afprøve og derved finde frem til, den der passer dig og din kat bedst. Disse er: Måltidsfodring, fritvalgsfodring og tidsbegrænset fodring. Det er forskelligt fra kat til kat, hvilken fodringsmetode der virker bedst.
Omdrejningspunktet for måltidsfodring er, at der er tale om et afmålt måltid, som din kat kan spise på faste tidspunkter i løbet af dagen. Her er det vigtigt, at du sikrer dig, at din kat er i nærheden, så for eksempel vådfoder ikke går hen og bliver dårligt eller hårdt grundet oxygen tilførsel.

Fritvalgsfodring går ud på, at du blot gør foderet tilgængeligt for katten i løbet af hele dagen. Herved kan katten så selv dosere måltidsmængderne. Fritvalgsfodring er et godt alternativ, hvis du altid er på farten, eller har lange arbejdsdage. Vælger du fritvalgsfodring skal du bare være opmærksom på, at katten ikke indtager foder, som er alt for kalorierigt, da den let kan komme til at tage på i vægt via denne metode.

Tidsbegrænset fodring går ud på, at du vælger en eller flere tidspunkter på dagen, hvor du gør kattemaden tilgængelig for din kat. Det kan eksempelvis være, at du sætter foderet frem kl. 8 og fjerner det igen kl. 12, for så atter at sætte det frem kl. 16 og fjerne det kl. 20. Intervallerne kan være længere, kortere eller hyppigere alt efter, hvad du ønsker og hvilke behov din kat har.
Selvom vi her hos Lavprisdyrehandel.dk har mange lækre kattegodbidder, som de fleste katte slet ikke kan stå for, anbefaler vi, at du som katteejer passer på ikke at overfodre din kat med godbidder. Mange kattegodbidder indeholder væsentligt flere kalorier end almindeligt kattefoder. Vi kender det jo også fra os selv: En gang imellem er det rigtig godt med lidt chokolade eller chips, men hver dag og flere gange dagligt er knapt så godt, da det kan føre til uønsket vægtforøgelse og ubalance i kroppen.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk