Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kingsmoor hundefoder og kattemad - det sunde valg

Kingsmoor hundefoder og kattemad er naturligt, perfekt nærende, knasende og smagsmæssigt utrolig lækkert. Og så er det: ”Made in Denmark”. Du kan ikke fodre din hund eller kat med noget bedre. Kingsmoor dyrefoder er udviklet, så din hund eller kat føler, at de altid får et gourmet måltid.

Alle råvarerne til Kingsmoor hundefoder og kattemad bliver nøje udvalgt i den nordiske natur, så din hund og kat får den bedste smagsoplevelse med den bedste ernæringsmæssige sammensætning. Alle opskrifterne på fodervarianterne indeholder mange sunde urter, frugter og grøntsager, der giver både god duft og lækker smag, som dit kæledyr ikke kan modstå.

Der bliver eksempelvis brugt fermenteret raps, der giver foderet en lækker smag. Desuden er rapsen præbiotisk og forbedrer fordøjelsen. For at hud og pels holdes sund bliver der brugt mange omega-3 fedtsyrer i foderet. Der bliver desuden tilføjet mange naturlige fibre og cikorieinulin, der fremmer fordøjelsen. Derudover bliver der brugt tang, der indeholder mange vandbindende kostfibre, der ligeledes virker positivt på fordøjelsen og næringsstofoptaget. En anden årsag er, at tang indeholder langt flere mineraler og vitaminer end planter og grøntsager, der er dyrket på land. For at få vitamin A tilført, som er vigtigt for syn, immunforsvar og huden, bruges der gulerødder med naturlig beta-caroten, der omsættes til vitamin A. Ølgær bliver brugt for at få vitamin B, som er livsvigtig for cellerne, hjernen, musklerne og leveren. Derudover bliver der brugt et godt mix af hyben, lucerne, rabarber, brændenælde, pebermynte, lakridsrod, burresnerre, peberrod, mælkebøtte, kamille, hvidtjørn og anis i opskrifterne.

Kornfrie og glutenfrie produkter er vejen frem.

Alle Kingsmoor Pure produkter er kornfrie og glutenfrie. Desuden er hele Kingsmoor sortimentet uden tilsatte konserveringsmidler og farvestoffer. Det er meget vigtigt, at din hund eller kat får det hundefoder eller kattemad, der er sundest og smager bedst. Kornholdige produkter indeholder større mængder stivelse end kornfrie. Stivelsen i de kornholdige produkter påvirker blodsukkeret til at stige hurtigere end kornfrit dyrefoder gør. Derfor kan det bestemt være værd at overveje at skifte til Kingsmoor Pure.

Hundefoder der passer til din hund

Du kan altid købe Kingsmoor hundefoder hos Lavprisdyrehandel.dk. Her har vi mange varianter inden for både Pure og Original. Der er helt sikkert et hundefoder fra Kingsmoor, som også passer til din hund.

Pure Puppy fås i 2 varianter med enten fisk eller kylling og til enten små, mellemstore eller store racer. Begge varianter har en lækker smag for hvalpen, og foderpillerne er tilpasset i størrelsen, så de er små og tyggevenlige. Varianterne er desuden rige på omega-3 og omega-6 fedtsyrer samt aminosyrer, som sikrer hvalpen den perfekte start på livet.

Pure Adult fås i 5 smagsvarianter til både små, mellemstore og store racer. Der er Chicken, der indeholder let fordøjelig kylling og har mange fibre, der sikrer den gode fordøjelse. Desuden er der Seafish, der består af mange omega-3 fedtsyrer, der giver en smuk pels og sund hud. De mange fiskeolier, urter og planter virker inflammatorisk og vedligeholder leddene. Lamb er fuld af lam og sunde fibre, som stimulerer mave- og tarmsystemet. Dette sikrer en sund og god fordøjelse. Desuden er hundefoderet fuld af sunde fedtsyrer, der sikrer optagelsen af vitamin A. Duck indeholder dejlig and, der giver en lækker smagsoplevelse for hunden. Desuden er foderet fyldt med omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der sikrer din hund en sund hud og skinnende pels. Den sidste smagsvariant er Horse, der indeholder masser af lækkert hestekød, der giver foderet en sødlig og lækker smag for hunden. De mange urter, sunde planter og omega fedtsyrer giver sundt immunforsvar og bekæmper eventuelle betændelsestilstande.

Når hunden bliver ældre er det vigtigt, at den får et hundefoder, der er egnet til senior hunden. Pure Chicken Senior hundefoder er sammensat med den rigtige mængde kostfibre og med lavt fedtindhold, så den ældre hund forbliver sund, rask og ikke bliver overvægtig grundet maden.

Skulle din hund være overvægtig eller have tendens til overvægt kan vi anbefale Kingsmoor Pure Chicken – Low Cal. Hundefoderet består af ca. 1/3 protein og er desuden fyldt med mættende fibre og et lavt fedtindhold, som er ideelt til den overvægtige hund.

Har din hund et højere aktivitetsniveau end gennemsnittet er det vigtigt, at den får et foder, der giver ekstra energi. Pure Chicken – Sport fra Kingsmoor til mellemstore og store racer indeholder meget let fordøjelig protein i form af kylling, som er det bedste, den aktive hund kan spise.

Kingsmoor Original, som er den oprindelige Kingsmoor opskrift, findes kun til den voksne hund af mellemstore og store racer. Den fås i 3 lækre varianter med kylling, lam eller fisk. De er alle fyldt med sunde urter og bær og rige på omega-6 og omega-3 fedtsyrer, som er sunde og gode for hundens helbred.

Sundt og lækkert kattemad

Ligesom hunden skal din kat også have det bedste og sundeste at spise. Vi fører hele sortimentet af kattemad fra Kingsmoor hos Lavprisdyrehandel.dk.

Din kattekilling skal have den perfekte start på livet. Det sker bedst ved, at den får Pure Chicken Kitten killingemad fra den kan overgå til fast føde. Dette foder egner sig til killinger af alle racer, og foderet indeholder masser af lækkert kyllingekød og den helt rigtige balance af næringsstoffer, så killingen er sund og rask, mens den vokser.

Når din kat er blevet voksen, skal den fortsætte med lækkert og sundt mad. Kingsmoor Pure Chicken til den voksne kat indeholder også lækker kylling, som katte jo elsker. Desuden er det fuld af omega-6 fedtsyrer, der er sunde for din kats pels og hud.

Er din kat blevet steriliseret eller neutraliseret, er der risiko for, at den bliver overvægtig, hvis den fortsætter med den samme kattemad, som den tidligere har fået. Kingsmoor har Pure Chicken og Pure Seafish, der passer til den steriliserede og neutraliserede kat. Udover det lavere fedtindhold, der hjælper med at holde vægten nede, indeholder det også de rigtige aminosyrer til forebyggelse af urinvejsproblemer, som neutraliserede katte ofte lider af.

Hvis din kat er større end gennemsnittet, har vi også et udvalg af Kingsmoor kattemad, der er specielt egnet til store katteracer. Det findes som Pure Chicken og Pure Seafish, der indeholder store mængder kylling eller fisk. Der er masser af gode fibre i foderet, der sikrer sundheden i tarmsystemet og mindsker hårboller. Desuden indeholder det også glukosamin og chondroitin, som hjælper med at holde kattens led ekstra sunde.

Når din kat nærmer sig pensionsalderen er det vigtigt, den får kattemad, der passer til dens alder. Pure Chicken – Senior er sammensat netop til seniorkatten. Det indeholder masser af lækkert kylling og omega-3 fedtsyrer, der sikrer den blanke pels og sunde hud. Desuden indeholder det glukosamin, der hjælper med at smøre leddene og holde dem sunde.

Køb Kingsmoor hundefoder og kattemad billigt hos Lavprisdyrehandel.dk

På Lavprisdyrehandel.dk har vi løbende super attraktive tilbud på både hundefoder og kattemad fra Kingsmoor. Vi har dog altid tilbud på at købe 10 poser og få en pose af det mest købte gratis oveni. Køb det hos os, og få det leveret til døren inden for få dage. Så slipper du for at slæbe de tunge poser hjem fra butikken.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk