Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Få et flot Juwel akvarium til dit hjem

Går du også og overvejer at installere et superflot akvarium, som kan være hjemmets midtpunkt? Så se endelig nærmere på vores udvalg her. Det rigtige akvarium er meget mere end en fisketank. Et flot bygget akvarium, med de rigtige planter, fisk og lys, kan skabe utrolig meget atmosfære og charme i dit hjem. Det er også en fantastisk måde at få et stykke levende natur ind i stuen på. Synet af de konstant svømmende fisk og bølgende planter, virker afstressende på alle i en travl hverdag.


Juwel til nye akvarister

Der er mange ting, man skal være opmærksom på ved valg og vedligehold af et akvarium. Listen over overvejelser, kan nærmest virke endeløs. Vi skal da også gøre opmærksom på, at der er en del arbejde i opstarten. Men når du først har fået akvariet op at køre og er kommet ind i rutinerne omkring pasning af fiskene og vedligehold af udstyret, så kan du rigtigt nyde resultatet af dine anstrengelser. Hvis du har gjort dig de rigtige overvejelser, så vil du aldrig fortryde, at du fik et akvarium i dit hjem.

Akvarier fra Juwel er særligt velegnede til nye akvarie entusiaster, og derfor vil dette være et praktisk og indlysende valg. Ved køb af et Juwelakvarie, får du en komplet akvarieløsning med alt det relevante udstyr i filter, lysarmatur, pumpe og varmelegeme. Desuden får du med Juwel en garanti for moderne teknologi, flot design og topkvalitet i udførelse og materialer.


Vigtige overvejelser før køb af akvarium

Et akvarium er en større investering, og der er mange beslutninger du skal tage inden du går i gang.
Der er tusindvis af forskellige fiskearter som alle har forskellige behov, og det er derfor en god idé at sætte sig grundigt ind i dette.

Som f.eks.:

1) Ønsker du mange og små fisk, eller få og store? Start altid med at vælge fiskearten først.
2) Hvilke fiskearter kan gå sammen og hvilke bør holdes adskilt fra andre arter?
3) Akvarier fås i mange forskellige størrelser, modeller og farver. Hvilken type passer bedst ind i dit hjem?
4) Hvordan trives de udvalgte fisk bedst, med hensyn til plads, lys, foder og vandkvalitet?
5) Hvilket valg af bund, dekoration, planter og baggrund vil være mest æstetisk i lige præcis dit akvarium?
6) Hvordan vil du sikre et rent og indbydende vandmiljø i dit akvarium? Juwel har et stort udvalg i diverse svampe, filtre og pumper. Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr til dit akvariums behov.
7) Hvordan får du dit nye akvarium indlemmet i din bolig? Her har Juwel et stort udvalg i farver og materialer, akvarier og matchende akvarieborde. Du kan få din helt personlige akvarieløsning, specielt tilpasset din boligindretning.

Kabinetter fra Juwel

Når du vælger at investere i et akvarium, kan vi kun anbefale, at du også prioriterer at få et tilhørende, solidt kabinet eller akvariebord. Først og fremmest af hensyn til de fisk du vælger. Akvariefisk trives generelt bedst, hvis de bliver placeret i ca. 1,5 meters højde. Det kan være fristende at placere en guldfisk eller to i en bowle, ligesom man har set det på film eller i tegneserier. Dette kan desværre ikke anbefales, da det er noget, som stresser fiskene. Det er en meget bedre idé at placere sine fisk i et ordentlig akvarium, som indeholder planter og baggrund. På denne måde får fiskene et så naturtro miljø som muligt.
Et kabinet kan også anbefales af hensyn til dit hjem. Det er vigtigt at et akvarium står på et meget solidt og plant underlag. Dette vil sikre dig mod utætheder i akvariet, samt at alt udstyr i form af pumper etc., fungerer optimalt. Et kabinet kan også skjule fiskefoder, net, ekstra filtre, samt alt andet nødvendigt udstyr.

Akvariepumper, filtre og filtermateriale

Urenheder i dit akvarievand kan ikke undgås, da fisk, ligesom alle andre levende væsener, skider. Derudover kommer der også urenheder fra foderrester, og fra organisk grums som stammer fra akvarieplanterne. For at dine fisk skal trives, er det vigtigt, at du har tjek på vandkvaliteten i dit akvarium. Her skal du sætte ind med de korrekte filtre og pumper.

En akvariepumpe består som regel af et pumpehoved og en filterbeholder, hvor filtersvampen er placeret. Pumpen suger akvarievandet igennem et filter, hvor snavs og affaldsstoffer nedbrydes. Herefter sendes vandet tilbage i akvariet, hvilket gør, at akvarievandet iltes. Juwel er leveringsdygtig i indvendige akvariepumper, og det er da også lige præcis den type, der anbefales til mindre akvarier.

Inde i akvariepumpen skal der være et filter. Der findes mange forskellige typer filtre, og de opfylder forskellige behov. Juwel fører filtre til alle deres indvendige akvariepumper, og det store udvalg passer til både biologisk og mekanisk filtrering. Der findes filtermateriale i form af filtervat, grove og fine filtersvampe, anti-nitrat filtersvampe, samt filtersvampene Cirax og Phorax fra Juwel.

En filtersvamp virker på to måder. På den ene side fjernes eller nedbrydes de skadelige stoffer som f. eks. ammonium og nitrit, når akvarievandet passerer igennem filteret. Dette sker ved hjælp af de aerobe bakterier som findes i filtersvampen. På den anden side fremmes væksten af ønskede bakterier som gavner det organiske miljø i akvarievandet. Der findes også en række produkter, som man kan tilsætte akvarievandet for at fremme en høj vandkvalitet. Der er eksempelvis aktivt kul, som har den virkning, at det nedbryder rester fra medikamenter. Kullet fjerner også misfarvning, hvis akvarievandet har en tendens til at blive brunt.

Juwel er en meget anerkendt tysk producent, som har 45 års erfaring på området. Hos Lavprisdyrehandel har vi et bredt udvalg i de forskellige produkter fra Juwel. Vi har sikkert også noget, der passer til dig. Kontakt kundeservice på mail, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Køb dit Juwelakvarie til en skarp pris hos Lavprisdyrehandel.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk