Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag JBL

JBL blev grundlagt i 1960 i Ludwigshafen af Joachim Böhme. Han var en uddannet kemiker, som også var insekt- og akvarieinteresseret. Han valgte at gøre sin hobby til et erhverv, og firmaet har siden hen formået at udvikle sig storslået. Joachim havde i sin tid derfor også brug for sit eget logo og kendetegn, og han fik derfor skabt JBL. Navnet JBL er dannet med udgangspunkt i Joachim Böhmes initialer og forbogstavet på byen, hvor firmaet ligger.

JBL blev hurtigt en af de største leverandører inden for akvarie-, terrarie- og havedamsprodukter i Tyskland. De har 180 medarbejdere og leverer til 60 lande over hele verden med et kæmpe produktsortiment.

Nuværende ledelse er Roland Böhme, Joachims egen søn. Roland lægger stor vægt på forskning og er derfor den oplagte efterfølger.
JBLs sortiment omfatter alt lige fra fiskefoder til plejemidler til akvariet og diverse akvarietilbehør. Hos Lavprisdyrehandel.dk forhandler vi en bred vifte af kvalitetsprodukter fra JBL, så vi kan garantere vores kunder stor tilfredshed.

Fiskenes foder skal også tilpasses

Ligesom vores andre kæledyr, herunder hunde, katte og gnavere, så skal fisk også have det helt rigtige foder for at kunne fungere optimalt. Det forkerte foder kan gå ind og påvirke deres fordøjelse, velvære, aktivitet og også deres farve. Det er derfor vigtigt, at de indtager det helt rigtige foder set i forhold til deres miljø og deres fiskeart.

JBL har lavet megen forskning på området og kan derfor tilbyde dine fisk et optimalt og velafbalanceret fiskefoder. JBL fiskefoder indeholder alle de vigtige aspekter, herunder et optimalt indhold af fedt, fibre, proteiner, kulhydrater, mineraler og vitaminer.
Fiskefoder skal først og fremmest indeholde en lav procentdel af fedt. Selv kødædende fisk kræver ikke mere end 8 procent i deres diæt. Planteædende fisk skal have omkring de 3 procent. Hvis der introduceres for meget fedt, forstyrrer det leveren og kan resultere i sygdom og for tidlig død. Derfor er det vigtigt at finde et fiskefoder med den helt rigtige fedtmængde.

Ligesom fedtindholdet skal fiberindholdet heller ikke være alt for højt. Lidt fibre er nøglen til en sund tarmflora, selv for de små dyr. Men de kødædende fisk kan slet ikke fordøje fibre og bør derfor ikke få mere end maksimalt 4 procent fibre via deres fiskefoder. Planteædere spiser mellem 5 og 10 procent i deres kost.

Ligesom os mennesker har fisk også brug for protein for at kunne vokse og holde sig sunde. Dog afhænger mængden af protein af den pågældende fiskeart. Planteædende fisk har nemlig brug for 15 til 30 procent protein i deres fiskefoder, mens kødædende fisk selvfølgelig har brug for mere, nemlig hele 45 procent.

Du skal også være påpasselig med at give dine fisk for mange kulhydrater. Grunden til det er, at for mange kulhydrater kan begrænse dine fisks vækst. Størstedelen af de kulhydrater, som dine fisk vil indtage, vil de typisk få gennem den stivelse, som er brugt til at binde foderet, så det ikke opløses alt for hurtigt i vandet. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du ikke overfodrer dine fisk.

Mineraler er noget af det vigtigste for dine fisk at indtage. Mineraler er vigtige, idet de sikrer dine fisk sunde knogler, tænder og skind. Calcium og fosfor er nogle af de mineraler, som du helst skal gå efter, når du shopper fiskefoder. Jern, jod, magnesium, natrium, kalium, kobber og zink er nogle andre mineraler, som også er vigtige, men som sagtens kan tåle at blive nedprioriteret. JBL har udviklet et specielt MIX foder i flageform, som gør det let og overskueligt for dig som kunde at sikre, at dine fisk får alle de mineraler, som de behøver.

I modsætning til mineralerne har vitaminerne ikke så lang en levetid i tilberedte fødevarer. Når man åbner en boks med flagefoder eller andet fiskefoder er vitaminerne det, som forringes først. Som bekendt er vitaminer meget vigtige for dine fisk og er kendt for at have en særdeles positiv effekt på fisk under pres eller stress.

Eksempelvis vitamin A er ideelt at bruge, hvis du har mange fisk i dit akvarie, som jager eller leger meget med hinanden. Vitamin A kan nemlig hjælpe på stressniveauet i sådanne situationer. Vitamin A og mange andre vitaminer som sikrer dine fisk en god fordøjelse, vækst, sunde knogler og tænder findes naturligvis i JBLs fiskefoder.

Vi kan forsikre dig om, at når du køber JBLs fiskefoder, så får du noget af det mest balancerede fiskefoder, som findes på markedet, og du vil derfor opleve glade og livlige fisk i dit akvarie. JBL producerer fiskefoder i flage- og pilleform. De producerer fiskefoder til store fisk, små fisk, rejer og krebsdyr. JBL sikrer, at du altid kan finde lige det, du skal have til dit akvarie.

Essentielt akvarietilbehør fra JBL

JBLs produkter er kendt for på bedste vis at efterligne det naturlige miljø, som fiskene færdes i. Derfor er deres produkter også ufarlige for fiskene i dit akvarie. Et af JBLs mest populære produkter er et vandplejemiddel kaldet Nano Catappa, som er baseret på mandelblade. Det er et plejemiddel, som opretholder vandkvaliteten ved at efterligne de naturlige forhold, som fiskene ellers ville have levet i. Nano Catappa har desuden vist sig at have en gavnlig effekt på de typiske sygdomme, som akvariefisk rammes af.

Derudover har JBL produceret en serie af plantegødning, som virker specielt godt i de mindre typer af akvarier. Eksempelvis produktet JBL Nano-Ferropol 24 som tilfører vandet alle de vigtige næringsstoffer, som dine planter har brug for, nemlig kvælstof, fosfor, kalium, svovl og jern.

Derudover har JBL også produceret en bundlagsrenser. JBLs Aqua EX bruges i mindre akvarier, hvor den suger og rengør – naturligvis uden at suge dine fisk og rejer op, da den har et indbygget finmasket net. JBLs Aqua EX er desuden firkantet, så den også nemt kan suge skidt op fra alle hjørnerne af dit akvarie.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk