Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Jäger – et kvalitetsprodukt produceret af Eheim

I 2004 blev de tre store europæiske firmaer Eheim, MP og Jäger sammensat til en stor virksomhed kaldet: Eheim Aquatics Group. Siden 2012 er alle produkter og tjenester dog administreret af mærket Eheim. Eheim blev grundlagt i 1949 af ingeniør Gunther Eheim, som startede med at fremstille teknisk legetøj. I 1960’erne opfandt Eheim verdens første akvariefilter og fik dermed et kæmpe gennembrud i akvarieverdenen.

Eheim har siden da udfoldet og udviklet mange topkvalitetsprodukter, som mange akvarister benytter sig af. Specielt professionelle har gjort brug af Eheim-produkterne, hvorved Eheim har kunnet udvise sit sande potentiale indenfor akvarieverdenen. Eheim er kendetegnet ved at fremstille kraftfulde produkter, som kan holde i lang tid. Derfor er Eheim også producenten bag nogle af de mest populære produkter til akvariebrug. Herunder blandt andet Jäger.

Opstart af akvarie – hvad er vigtigt at huske?

Når man køber sit nye akvarie, er man typisk helt vildt glad og glæder sig rigtig meget til at komme i gang. Det kan vi i den grad godt forstå, da akvarier er smukke og er en super god passion eller hobby. Der er dog nogle ting, som man skal have med i sine overvejelser, når man vælger at starte et akvarie op. Først og fremmest skal du vælge, hvor stort akvariet skal være? Skal du have fisk og planter? Skal du have saltvand eller ferskvand? Der er mange overvejelser, som du bør gøre dig, inden du går ud og investerer i et akvarie, da disse også vil kunne påvirke valget af tilbehør. Noget af det vigtigste tilbehør til et akvarie er lys, filtrering, cirkulation og varme. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan vi hjælpe dig med alle de ting, da vi tilbyder et hav af akvarietilbehør. Nogle af de mest populære produkter, vi har, er Jägers varmelegemer. De har vist sig at virke ud over kundernes vildeste fantasi og samtidig er de utrolig lette at bruge.

Opnå en præcis vandtemperatur med et Jäger varmelegeme

Det kan være meget vigtigt at få inkorporeret varme i sit akvarie. Det er eksempelvis et kendt faktum, at fisk fra tropiske eller subtropiske vande er vant til en konstant og lun vandtemperatur. Den rigtige temperatur er vigtig at opnå, så man på den måde kan efterligne fiskenes naturlige miljø så meget som muligt. Samtidigt er det også vigtigt ikke at sætte sit akvarie i sollys eller tæt på en varmekilde som eksempelvis en radiator. Det er sket, at mennesker har gjort netop dette, og det kan ikke anbefales, da det kan have fatale konsekvenser for dit akvarie og dine fisk. Derimod skulle du tage og anskaffe dig et Jäger varmelegeme.

Med et Jäger varmelegeme opnår du præcist den temperatur dit akvarie, dine fisk og dine planter har behov for. Det er et ukompliceret produkt at tage i brug og har fået en opdatering sammenlignet med forrige model. Varmelegemet er anderledes i det format, at du helt nøjagtigt, får det resultat, du ønsker. Varmen bliver spredt i vandet med en jævn temperaturbølge og sikrer på den måde, at hele dit akvarie er opvarmet.

Smart design og alsidig funktion

Det opdaterede Jäger varmelegeme har fået sig et flot og designrigtigt udseende. Varmelegemet har fået et smart glat design og neutrale farver. Akkurat som Eheim ønsker, at deres produkter skal se ud. Varmelegemet kan bruges til ethvert akvarie uden at forstyrre øjet og distrahere det fra det, som virkelig gælder. Jäger varmelegeme er nu blevet formet som en cylinder, som nemt kan sænkes ned i akvariet og sættes fast med holdbare og stærke sugekopper. Det kan ikke være lettere at tilføje sådan et brugbart og vigtigt produkt til sit akvarie end dette. Eheim har tænkt på det hele i forhold til produktionen og udviklingen af Jäger. Derudover er varmelegemet blevet meget lettere at anvende, da der er blevet tilføjet en reguleringsskive i toppen, hvor du tydeligt har overblik over, hvilken temperatur du skal vælge.

Jäger varmelegemer er blevet produceret i massevis og i mange størrelser, så selv de mindste akvarier kan være med. Der findes et Jäger varmelegeme til såvel de mindste 20 liters akvarier som de store 1000 liters akvarier. Jäger varmelegeme kommer i hele ni forskellige størrelser.

Eheim har også udviklet Jäger-produktet således, at den har fået sig en smart ”glasjakke”. Glasset sikrer 100 procent vandtæthed og gør samtidig, at produktet kan bruges i både fersk- og saltvand. Derudover skal du ikke være bange for, at dine fisk vil brænde sig på varmelegemet. Varmelegemet fra Jäger har nemlig et varmeskjold, så dine fisk trygt kan røre varmelegemet uden at skade sig selv.

Passion for akvarier og tilbehør!

Hos Lavprisdyrehandel.dk forhandler vi altid gode mærker og solide kvalitetsprodukter. Så når du skal i gang med dit helt nye akvarie, kan du sikkert komme til os og finde lige det, du skal bruge. Vi har alt lige fra akvarier og akvarieborde til dekorationer, bundlag, fiskefoder, pumper, varmelegemer, lys og meget mere. Alt det tilbehør som du har brug for til dit akvarie. Endda til en fast lav pris.

Vi har en stor passion for akvarier og derfor sikrer vi også, at vi har en god og solid viden om de ting, vi får ind. Derfor kan vi altid hjælpe vores kunder med tvivlsspørgsmål. Hos Lavprisdyrehandel.dk sætter vi stor fokus på, at vores kunder får den bedste service og oplevelse, og derfor kan vi altid træffes via vores kundeservicemail. Vi besvarer mails indenfor 24 timer, så du altid er sikret et svar fra et kyndigt og venligt personale.

Køber du mange akvarieting? Er de tunge, og kan du ikke bære dem selv? Det er slet ikke noget problem, når du handler hos os, da vi tilbyder levering direkte hjem til din dør. Så slipper du for ondt i ryggen eller at skulle hente pakken i en butik. Vi tilbyder service, kvalitet og en rigtig god pris. Vi glæder os til at handle med dig her hos Lavprisdyrehandel.dk.  

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk