Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om det succesfulde firma bag iMarc

Firmaet Western Engravers Supply Inc. blev dannet tilbage i år 1981, hvor de i første omgang distribuerede graveringsudstyr samt servicerede graveringsudstyr. Men de ville gerne lave og tilbyde kunderne mere, og producerede derfor deres eget graveringsudstyr. Dette skete tilbage i 1982, og siden da har firmaet galoperet frem. Året efter havde Western Engravers Supply Inc. allerede produceret graveringsborde og udstyr til nogle af de førende virksomheder indenfor skiltning, trofæer og identifikation.

I slutningen af 1990’erne blev det tydeligt, at visse markeder trængte til en mere omkostningsfølsom og mindre kompleks computeriseret graveringsmaskine end dem, som tidligere var blevet tilbudt. Dette blev således startskuddet til udviklingen af iMarc Pet Tag Engraver, som primært skulle bruges i dyrebutikker, veterinærklinikker og rytterforeninger. I september 2002 så den første iMarc Pet Tag Engraver dagens lys.

Siden den revolutionerende iMarc Pet Tag Engraver blev solgt første gang tilbage i 2002, er den i dag blevet videreudviklet, så den også har LED-skærm og flere skrifttyper samt skriftstørrelser at vælge imellem.

Vidste du, at hundetegn er lovpligtige for hunde i Danmark?

At have et hundetegn er vigtigt af flere grunde. Først og fremmest er det vigtigt at have et hundetegn eller kattetegn på sin hund eller kat i tilfælde af, at dyret løber hjemmefra, og nogen finder det. På den måde sikrer du, at vedkommende der finder dit kæledyr kan kontakte dig, så du kan få dit kæledyr hjem igen. En anden grund, til at du bør anskaffe dig et hundetegn, er, at det faktisk i Danmark er lovpligtigt for hunde at have hundetegn på. Hundeloven, som trådte i kraft d. 1 juli 2010, indebærer visse forpligtelser for hundeejere, og en af disse er nemlig pligten til at give din hund et hundetegn på. Hvis din hund løber hjemmefra og ikke har hundetegn på, kan det faktisk betyde, at du får en bøde på flere tusinde kroner fra politiet, hvis de finder din hund. Det ønsker vi selvfølgelig ikke for vores kunder! Derfor tilbyder vi et stort bredt sortiment af hundetegn (og kattetegn) fra iMarc.

Giv din hund eller kat et unikt look med et hundetegn eller kattetegn fra iMarc

Vores kæledyr har hver især deres helt egen personlighed, og det er naturligvis noget, som vi kæledyrsejere skal forsøge at understøtte på bedste vis. Det er sjovt at se kæledyr med sprælske, søde, kærlige personligheder turde vise det til alle og enhver. Er din kat en ren primadonna? Eller er din hund lidt af en charmetrold? Med iMarc hundetegn og kattetegn kan du på bedste vis fremme din hunds eller kats personlighed og karakteristiske træk.

Vi har alt lige fra lyserøde hjerter, grønne hundeben og neutrale stålcirkler til de flotteste zebrastribede eller similisten besatte hunde- og kattetegn fra iMarc. Vi har hundetegn og kattetegn fra iMarc i mange forskellige størrelser, farver og mønstre, som vil få dit kæledyr til at skille sig ud fra mængden. Vi tilbyder indgravering på begge sider af dit hundetegn eller kattetegn, så du både kan få din adresse, dit telefonnummer, navnet på dit kæledyr og en sjov eller sød tillægsbesked på tegnet. Dette gør iMarc hunde- og kattetegn 100 procent personlige.

Elsker du dit hjemland? Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi også hundetegn med de skandinaviske flag, så andre ikke er i tvivl om, hvilken nationalitet din hund har. Det er et sjovt tillæg til hverdagen men er også alletiders, hvis du skal på ferie med dit kæledyr.

iMarc er til alle dyr

iMarc navnetegn kan bruges til mange forskellige typer dyr. Som tidligere beskrevet kan iMarc navnetegn anvendes til både hunde og katte, men er endda også blevet set på heste, grise og geder. Inden du giver dit kæledyr et iMarc navnetegn er det en god idé lige at overveje, hvorvidt dit kæledyr vil acceptere et halsbånd eller et vedhæng i dets grime. På den måde undgår du at købe noget, som dit kæledyr hverken vil eje eller have.

Derudover færdes langt de fleste katte både indendørs og udendørs. Derfor skal du være påpasselig med at give din kat et kattehalsbånd på, da den kan sidde fast i grene eller hegn. Giver du din kat et halsbånd på, skal du sikre dig, at det er af den slags, som let løsner sig ved tryk. På den måde undgår du, at din kat havner i en træls situation.

Holdbart materiale til selv de mest aktive dyr

Det kan være fristende at købe hundetegn lavet af plastik, da de ikke larmer så meget. Men vi her hos Lavprisdyrehandel.dk vil klart anbefale dig at købe et iMarc hunde- eller kattetegn, som er lavet af rustfrit stål. Med et rustfrit hundetegn kan du let tage din hund med på tur i regnvejret, i skoven eller på stranden, hvor den kan bade uden problemer! iMarc hundetegn har vist sig at være særdeles holdbare, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om din hunds hundetegn, mens du er ude at have det sjovt med din hund.

Når du bestiller et iMarc hunde- eller kattetegn fra os, medfølger der også ringe, så du kan tage det i brug omgående.

Lavprisdyrehandel.dk er til for dit kæledyr

Når du køber et hundetegn eller kattetegn, skal du da også have et nyt halsbånd, som matcher. Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi et kæmpe udvalg af halsbånd eller seler, hvis du foretrækker det. Vi har halsbånd og seler til hunde og katte i mange forskellige størrelser, farver og mærker, så du frit kan vælge, hvad der matcher dit kæledyr bedst. Sammensætter du et halsbånd eller en sele med et iMarc tegn, får du det ultimative sæt! Endda til markedets skarpeste priser. Hos os kan du spare helt op til 50 procent på dine yndlingsvarer i forhold til de vejledende udsalgspriser.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk