Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Iams

Firmaet blev i 1946 startet af Paul F. Iams, som ønskede at ændre måden, hvorpå hundefoder og kattemad blev fremstillet. Han rejse derfor rundt for at lære af opdrættere og ernæringsfysiologer. Undervejs på sin rejse opdagede han, hvor vigtig en rolle protein og fedt spiller i kosten. Paul F. Iams var også den første som opfattede hunde og katte som primært kødædere. Han mente, at forbedret ernæring kunne gøre en stor forskel på hundes og kattes helbred. Dette blev så grundlaget for Iams, som vi kender det i dag. Iams er desuden kendt for at være de første, der udvikler animalsk proteinbaseret tørkost og sammensætter produkter baseret på livsstadier. Alt dette har gjort, at Iams i dag er blandt de førende inden for ernæring til hunde og katte. Iams ejer i dag adskillige patenter og deres forskning er anerkendt i foderbranchen for de sundhedsfordele, som deres foderprodukter giver.

Iams kattemad er lavet af 100 procent naturlige ingredienser

Kattemad fra Iams er kendetegnet ved en fantastisk smag, som kommer fra 100 procent naturlige ingredienser. Iams kattemad indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Iams kattemad er med til at styrke din kats immunforsvar, uanset hvilket livsstadie din kat er på. Kattemaden indeholder et optimalt indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Indholdet af naturlige fibre i kattemaden forbedrer din kat fordøjelse og hjælper således med at holde din kats afføring fastere. Samtidig gør fibrene, at din kat skider mindre, og at afføringen lugter betydeligt mindre. Iams kattemad indeholder desuden protein fra kylling, lam og fisk, som er med til at holde din kats fysik og muskelmasse vedlige. Faktisk indeholder Iams kattemad langt mere protein end andre kendte fodermærker. Indholdet af omega-3 og – 6 i kattemaden sørger for, at din kats hud og pels holder sig sund. Iams kattemad er mættet med energi, hvilket betyder, at du ikke behøver give din kat så store mængder kattemad ad gangen. Iams kattemad er således også økonomisk god for dig som katteejer, da en pose kattemad holder længere tid.

Iams kattemad er gennemtestet – adskillige gange

For at sikre at du får et produkt, som er 110 procent i orden, foretager Iams mere end 120 kvalitetskontroller af hver enkelt pose. Det er der ikke mange af de andre producenter, der gør. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af Iams kattemad – uanset om du har en killing eller en seniorkat, så finder du det foder, du skal bruge hos os.

Gode fodertips til katteejeren

Katte er jo som bekendt vanedyr, så hvis du vælger at skifte fra et andet fodermærke over til Iams kattemad, så bør du gøre det gradvist over en periode. Dels for at undgå at din kat totalt afviser den nye kattemad, dels for at undgå problemer med din kats fordøjelsessystem. Der er dog visse ting, som du kan gøre sideløbende for at gøre skiftet fra et foder til et andet så gnidningsfrit som muligt. Først og fremmest skal du være meget opmærksom på dit kropssprog. Du skal præsentere det nye foder i et behageligt toneleje og på bedste vis opmuntre katten til at prøve det nye foder. Det er med andre ord ikke nu, at du skal vise, hvem der bestemmer og kræve, at katten uden videre spiser det nye kattefoder. Derudover er det vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed og ikke forfalder til at give din kat diverse godbidder. Hvis du giver efter, styrker det din kats afvisende adfærd. Hvis du derimod kæmper med at få din kat til at spise tørfoder fremfor vådfoder, så er det nogle andre værktøjer, der skal i spil. Eksempelvis kan du prøve at blande lidt varmt vand i din kats tørfoder og eventuelt lune det i mikroovnen. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af såvel tørfoder til katte som vådfoder. Vi har vådfoder i både sovs og gele.

Lider din kat af overvægt?

De fleste katte kan selv regulere deres indtag af kattemad, men frygter du overvægt, kan det være en rigtig god idé at dele din kats måltider op i to måltider om dagen. På den måde kan du let holde øje med, hvor meget din kat indtager. En overvægtig kat er både besværet og klodset og dens fysiske formåen er stærkt reduceret. Overvægtige katte er mindre smidige og kan derfor ikke vaske sig ordentligt, hvilket kan give katten hudproblemer. Svært overvægtige katte risikerer desuden af få diabetes. Husk også at din kat skal have adgang til rent drikkevand dagen lang. Synes du ikke, at din kat drikker nok, så kan du med fordel supplere din kats tørkost med vådfoder fra Iams.

Spiser din kat ikke nok?

Hvis det derimod viser sig, at din kat ikke spiser nok, er det højst sandsynligt ikke, fordi den ikke kan lide sit foder mere. Det skyldes nok nærmere, at den er stresset. Det kan eksempelvis skyldes, at der er kommet flere kæledyr til, at et familiemedlem er flyttet, eller at I har skiftet lejligheden ud med et hus. Katte kan nærmest lugte, når der er forandringer i luften, og tit er det ikke meget, der skal til for at hyle dem ud af det. Noget så simpelt som en ny madskål, kan gøre katten stresset. Nogle katte nægter tilmed at spise af en plastikskål – det skal være en madskål af metal. Når stressårsagen imidlertid er fundet og afhjulpet, vil din kat sandsynligvis begynde at spise normalt igen. Hvis din kat som udgangspunkt virker sund, glad og livlig, og dens pels er blank og øjnene klare, så er der ingen grund til, at du bekymrer dig.

Køb Iams kattemad hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et udvalg af de mest populære foderprodukter til katte. Vi har såvel tørfoder som vådfoder til katte fra Iams. Vi har kattemad til katte på alle alderstrin. Køb Iams kattemad hos os og få det leveret direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk