Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Hurtta

Hvem er Hurtta egentlig? Hurtta er oprindeligt et finsk firma, som siden 1973 har lavet produkter af høj kvalitet til aktive hunde og hundeejere, som praktisk talt bruger mere tid udendørs end indendørs. Folkene bag Hurttas produkter er selv hundeejere, og det er med udgangspunkt i deres behov, at Hurtta i sin tid blev grundlagt. Det største behov var at beskytte hundene mod de kolde og ikke mindst vekslende vejrforhold i Finland og Norden. Derfor gik tøjspecialisterne bag Hurtta i gang med at fremstille funktionelle produkter til hunde.

Hvad kendetegner Hurttas produkter?

Hurttas produkter er kendetegnet ved mere end blot et flot design. De er udviklet med fokus på funktionalitet og laves udelukkende af materialer, som skåner din hunds pels og hud samtidig med, at de er særdeles behagelige at have på. Dette er blot nogle af kendetegnene ved Hurtta. Hurtta har tidligere vundet den finske designpris og er i dag et internationalt anerkendt mærke. Hundeejere ved, at de får såvel bæredygtige som robuste produkter, når de køber Hurtta. Hurtta elsker hunde og tror på, at hunde er med til at gøre os til bedre mennesker. Dette viser de også igen og igen i deres produktion af nye produkter, som tager nøje hensyn til hundenes behov. Eksempelvis måler Hurtta bogstavelig talt tusindvis af hunde hvert år for at sikre, at deres produkter sidder helt rigtigt på hundene, så de samtidig får plads til at bevæge sig. Derfor findes Hurttas produkter også i et væld af størrelser. Hundeejere rundt om i verden kan ikke tage fejl: Når først du har prøvet et af Hurttas produkter, er der ingen vej tilbage. Så er det kun Hurtta, der duer.

Vær ikke i tvivl: Vælg Hurtta til din hund!

Hurttas sortiment er meget stort og består af alt lige fra liner, seler, halsbånd, veste og frakker til tilbehør såsom godbidstasker og foldbare vandskåle. Det er særligt Hurttas brug af det patenterede Houndtex-materiale, der gør mærket så elsket blandt hundeejere. Det særlige materiale beskytter din hund mod regn, sne og sol. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af produkter fra Hurtta. Vi har eksempelvis smarte vandafvisende hundefrakker fra Hurtta, som sørger for at holde din hund dejligt varm, når den er ude at gå tur på en kold dag. Derudover beskytter hundefrakkerne også din hunds mave mod diverse skidt. Hundefrakkerne er komfortable for din hund at have på, idet de ikke hæmmer dens bevægelse. Hos Lavprisdyrehandel har vi også et udvalg af smarte polstrede hundehalsbånd fra Hurtta. Hundehalsbåndene er alle justerbare, så de kan tilpasses netop din hund. En af grundene, til at du skal vælge et neoprenpolstret hundehalsbånd, er, at trykket fordeles over et større område, når hunden trækker. Det betyder også, at hundens nakke- og halsområde reduceres. Derudover vil du med et neoprenpolstret hundehalsbånd heller ikke opleve, at halsbåndet gnaver. Det er frygteligt at se sin hund med sår på halsen, fordi halsbåndet har gnavet. Hos Lavprisdyrehandel har vi også altid et udvalg af de bløde og ikke mindst varme polarveste fra Hurtta. Polarvestene fra Hurtta er kendt for at beskytte hundenes brystkasser og holde dem tørre. Polarvestene er lavet af softshell- og Houndtex-materialer. Derfor er der mange hunde, der bruger disse veste i forbindelse med sport og jagt. Polarvestene kan dog også bruges på de daglige gåturer, når temperaturen falder. Til netop sport og jagt er de lette mikro-veste fra Hurtta også oplagte, da de næsten ingenting vejer og derfor ikke hæmmer hunden i dens færden.

Sådan finder du den helt rigtige størrelse til din hund

For at finde den helt rigtige størrelse hundefrakke eller det rigtige hundehalsbånd, så er det en rigtig god idé at måle din hund. Alt efter hvilket produkt du står overfor at købe, skal du naturligvis måle forskellige steder på din hund.

  • Ryglængden: Måler du fra din hunds nakke og ned til din hunds halerod. Det er vigtigt, at hunden står oprejst med hovedet hævet.
  • Halsmålet: Måler du rundt om din hunds hals. Du skal måle på det sted, hvor din hunds hals er bredest. 
  • Omkredsen: Måler du rundt om hundens mave. Anbring målebåndet lige bag ved forbenene og før det videre op til nakken af din hund. 
  • Forbenene: Måler du på benets inderside. Du skal måle fra bunden af brystet til den øverste del af vristen.


Udvalg af praktisk tilbehør i høj kvalitet fra Hurtta til hund og ejer

Hos Lavprisdyrehandel har vi også et stort udvalg af praktisk tilbehør fra Hurtta til såvel hund som hundeejer. Vi har eksempelvis praktiske godbidstasker i forskellige størrelser, som let kan sættes fast i en bæltestrop på bukserne. Med en godbidstaske fra Hurtta behøver du ikke spekulere på om yndlingsgodbidderne nu fedter helt forfærdeligt, da alle godbidstaskerne kan maskinvaskes ved 40 grader.

Udover de praktiske godbidstasker har vi også et udvalg af foldbare vandskåle fra Hurtta. Disse vandskåle er lavet af et vandtæt materiale og kan nemt foldes sammen i rejsetasken og foldes ud igen, når tørsten melder sig på turen.
Endelig tilbyder vi også fleksible reflekser fra Hurtta. Reflekserne kan justeres ved hjælp af velcrolukning og vil ikke være til gene for din hund. Reflekser anbefales, når din hund er på farten i de mørke timer. Med reflekser fra Hurtta sikrer du, at din hund bliver set.

Køb Hurtta hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et bredt udvalg af de mest populære produkter blandt hundeejere fra Hurtta – endda til markedets skarpeste priser. Vi vil være billigst. Så finder du mod forventning nogle af vores varer billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi selvfølgelig prisen. Bestil Hurtta hos os og få dine varer leveret direkte hjem til dig. Vi leverer inden for 1-4 hverdage, efter vi har modtaget din bestilling.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk