Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Bag om det succesfulde familiefirma: HUNTER

Hvis nogle skulle være i tvivl, så er HUNTER en familiejet virksomhed, der har eksisteret siden år 1980. HUNTER har dermed mange års erfaring bag sig og har specialiseret sig i fremstilling af håndlavet tilbehør af høj kvalitet til hunde og katte. I dag er HUNTER kendt over hele verden for sit gode håndværk. Det meste af produktionen foregår på deres fabrik i Bielefeld i Tyskland. HUNTERs sortiment omfatter mere end 5000 forskellige varer, herunder blandt andet halsbånd, seler, liner, senge og frakker. HUNTER er kendetegnet ved kvalitet hele vejen gennem udviklingsprocessen, dvs. lige fra udvælgelsen af materialer og udformningen af produktet til præsentationen af varen i diverse medier. HUNTER lægger stor omhu og omsorg i fremstillingen af hvert enkelt produkt. Derfor gør HUNTER også alt for at kombinere kvalitet med et attraktivt design, høj funktionalitet og maksimal sikkerhed. Som HUNTER selv udtrykker det:

”Kernen i vores handlinger er vores entusiasme for kompromisløs kvalitet, vores passion for materialer og vores glæde i håndlavet perfektion.”

Udover at HUNTER kun udvælger de absolut bedste materialer til deres produkter, så sørger de også for kun at bruge stærke og ikke mindst pålidelige beslag og fastgørelsesanordninger af høj kvalitet. På den måde behøver du som hundeejer ikke være i tvivl om, hvorvidt sikkerheden for både dig og din hund er i orden, når du køber produkter fra HUNTER.

Når du køber HUNTER, så får du et produkt, hvor der rigtigt er kælet for detaljerne. HUNTER lægger for eksempel stor vægt på detaljer såsom gravering og prægning af deres produkter og bruger udelukkende de originale SWAROVSKI ELEMENTS-krystaller i deres serier.

Der er ingen tvivl: HUNTERs passion er læder!

Læder er jo som bekendt et naturprodukt og derfor er produkter lavet af læder altid unikke med en naturlig form for charme. Læderets farve og struktur påvirkes eksempelvis af lyset. Derudover udvikler læder over tid en særlig patina, der gør hvert læderstykke helt unikt. Læderhalsbånd, seler og liner er generelt mere følsomme over for vand end for eksempel produkter, der er lavet af et syntetisk fiberprodukt. Derfor kan det også være en god idé lige at fjerne læderhalsbåndet, hvis hunden skal ud at bade. På den måde undgår du, at læderhalsbåndet alt for hurtigt bliver udslidt. Alle HUNTERs læderprodukter er forstærket med polyamid eller lignende materialer på indersiden og en præcis syning, som gør produkterne pålidelige og sikre. Og det er netop det, som alle, der ejer et HUNTER-produkt er vant til.

Prøv et HUNTER-produkt lavet af økologisk læder

Som nævnt tidligere har HUNTER en forkærlighed for læder, men det er også et firma, som er meget miljøbevidst. Derfor har de naturligvis også en række produkter, der er lavet af økologisk læder. Disse lædervarer er tilmed også vegetabilsk garvede. Derudover er der anvendt specialfedt i produktionen, som giver læderet sin helt unikke glatte og glansfulde overflade. Når du køber vegetabilsk garvet læder, skal du imidlertid være opmærksom på, at misfarvning kan forekomme.

HUNTER bruger noget af verdens fineste læder; Elglæder!

Elglæder er et af verdens fineste lædertyper og skal derfor også plejes og håndteres derefter. Eksempelvis er det vigtigt, at elglæder ikke udsættes for ekstrem fugt eller snavs, da læderet i så fald vil blive beskadiget og ikke mindst se grimt og slidt ud. Når du skal pleje læderproduktet på bedste vis, så bør du have in mente, at: ”Mindre er mere”. HUNTERS produkter af elglæder er nemlig allerede behandlede og kræver derfor kun et minimum af efterbehandling. Til dette formål kan du med fordel bruge baby lotion. Husk på: Den velkendte HUNTER-kvalitet af lædervarerne kan kun opretholdes, hvis du behandler dine HUNTER-produkter ordentligt.

Hvad med at prøve et HUNTER-produkt i bisonlæder?

Udover produkter i elglæder finder du hos HUNTER også kvalitetsprodukter i bisonlæder. Det bisonlæder som HUNTER anvender stammer udelukkende fra bisoner i Nordamerika, der er opdrættet under kontrollerede forhold. Hvert bisonlæderskind har sit eget unikke græsningsmønster, hvilket betyder, at ingen produkter er de samme. Udover sit rustikke og naturlige udseende er bisonlæder også utroligt blødt at røre ved.

HUNTER er lig med kvalitetsprodukter

Som producent af lædervarer lægger HUNTER stor vægt på at overvåge kilderne til de råmaterialer, der bliver anvendt i produktionen. Derfor gør HUNTER også alt, hvad de kan for at sikre, at deres leverandører overholder nogle helt basale retningslinjer og lovbestemte krav til garvning. Solbrændingsproceduren for det læder, der anvendes i produktionen af HUNTER-varer, foregår for det meste i Europa. Her er produktionsprocessen også underlagt strenge europæiske retningslinjer og juridiske krav vedrørende arbejdsmiljø og sikkerhed samt brugen af godkendte garvemidler og kemikalier. Dette er din garanti for produkter lavet af ægte læder af høj kvalitet med respekt, kærlighed og ansvarsfølelse over for både mennesker og dyr.

Hurtig levering hos Lavprisdyrehandel.dk

Når du køber dine seler, liner eller halsbånd fra Hunter hos Lavprisdyrehandel.dk, leverer vi dine varer inden for 2 – 4 hverdage og sørger for, at du får en skarp pris med i købet. Hos Lavprisdyrehandel.dk bestræber vi os på at være både tidsbesparende og prisvenlige. Derfor er vi også stolte af at kunne sige, at du kan spare helt op til 50 procent på de vejledende udsalgspriser, som vores konkurrenter sælger varerne til. Finder du mod forventning en af vores varer billigere andetsteds, så tøv ikke med at kontakte vores erfarne kundeservicepersonale – vi har nemlig prismacth og vil gerne have dig som kunde. Udover at du hos os kan spare mange penge, tilbyder vi også levering direkte til din dør. Ved køb for mere end 699 kr. tilbydes der fragtfri levering. Så slipper du også for al besværet med at gå fra butik til butik for at finde de ønskede varer og derefter slæbe dem med dig hjem. Hvis du er blevet fristet, så køb HUNTER hos Lavprisdyrehandel.dk allerede i dag.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk