Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Hobby

Hobby er et mærke, som er produceret af Dohse Aquaristik GmbH & Co. Dohse Aquaristik er en stor familieejet virksomhed, som har eksisteret i tre generationer. Dohse Aquaristik blev grundlagt tilbage i 1949 af Hans Dohse, hvis passion og værdier op gennem tiden er blevet videreført. Dohse Aquaristik fokuserer på at udvikle holdbare og naturlige produkter af allerhøjeste kvalitet, som giver vores kæledyr det mest naturlige miljø som overhovedet muligt. De har en klar forståelse for, at et akvarie er et lukket og kunstigt miljø, som man skal tage vare på. Derfor kan man ved hjælp af produkter fra Dohse Aquaristik genskabe de naturlige omgivelser, som fiskene er vant til. Dohse har haft i tankerne at skabe Hobby til alle typer akvarister, men specielt de professionelle akvarister har haft stor gavn af deres produkterne fra Hobby. Hobby har nemlig vist sig at være kendetegnet ved såvel holdbare som sikre produkter, der altid vil give de bedste resultater i akvariet.

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du altid finde et bredt sortiment fra Hobby med forskellige produkter til ethvert akvarie. Vi har alt lige fra dekorationer, gødning og filtermaterialer til forskelligt tilbehør til akvariepumper. Kom og find lige det du står og mangler til dit akvarie hos os. Produkterne fra Hobby fås til formidable priser. Hobby lyskilder, dekorationer, plejeprodukter og meget mere er alt sammen produceret med henblik på høj kvalitet. Nyd dit akvarie med kvalitetsprodukter fra Hobby til faste lav priser. Med Hobby vil du ikke blive skuffet. Udover produkter til akvarier findes der også en række produkter fra Hobby til terrarier. Hobby har således noget til såvel akvarister som terrarister.

Hobby akvariedekorationer

Hobby er et mærke med nogle rigtig flotte og brugbare produkter. Specielt i forhold til deres akvariedekorationer kan man se, at der er nogle, som har gjort sig umage. Hobby har eksempelvis en række flotte og naturligtudseende sneglehuse i deres sortiment. Noget som med sikkerhed vil pynte i ethvert akvarie. Disse sneglehuse er et oplagt valg, hvis du gerne vil give dit akvarie et mere naturligt udseende men samtidig give dine små rejer eller eremitkrabber et godt skjulested. Her kan de sove, gemme sig eller slappe af. Køber du disse sneglehuse, får dine rejer og eremitkrabber mulighed for at vælge lige det hus, som passer dem bedst, da du får en god assorteret pose fra os.

Hobby rejerør

Udover produkter som kan hjælpe med at skabe et flot look i dine akvarier, tilbyder Hobby også noget helt praktisk. Eksempelvis de rejerør i forskellige størrelser som du kan finde hos os. Rejerørene er lavet af ler, som er blevet brændt i ovnen. Dette giver rørene en længere holdbarhed og levetid i akvariet. Rørene er specielt gode til de rejer, som elsker at gemme sig. Udover at rejerørene bidrager til at skabe stor sikkerhed og tryghed for dine rejer, er rørene også et optimalt ynglested, da æggene på denne måde ikke kommer i berøring med bundlaget og derved risikerer at forlise.

Hobby mallehuler

Hobby tilbyder ud over deres smarte rejerør også mallehuler. Disse er meget populære, da maller normalt er meget udsatte dyr. Derfor skal de selvfølgelig også have mulighed for at slappe af og gemme sig. I sådan en mallehule vil de kunne finde ro. Mallehulerne er ligesom rejerørene lavet af ler og brændt i ovnen.

Vælg plantepleje fra Hobby for optimal plantevækst

Hobby-sortimentet omfatter mange gode produkter, deriblandt deres Laterit. Laterit fra Hobby er et produkt, som er udviklet specifikt med henblik på at vedligeholde og sikre dine planterødders vækst. Dette produkt er heldigvis så nemt at anvende, at alle og enhver kan tage det i brug i deres akvarie. Dette er desuden et gennemgående aspekt i Hobbys produkter. Laterit indeholder hverken nitrat eller fosfor, og kan derfor med god samvittighed anvendes i dit akvarie. Laterit indeholder derimod jern og masser af næringsstoffer, som dine planter vil elske.

Effektiv filtrering med produkter fra Hobby

At filtrere i dit akvarie er super vigtigt, og derfor har Hobby udviklet deres egne filtermaterialer. Du kan eksempelvis benytte dig af de blå filtersvampe, som opsamler skidt og smuds. Der er her tale om biologiske materialer, som med fordel kan benyttes i både ferskvands – og saltvands akvarier. Hobby tilbyder disse filtersvampe i størrelsen 50 x 50 cm. Du skal derfor selv klippe og tilpasse svampene til din respektive pumpe. Filtersvampene fås med såvel en grov som fin overflade. Ved at bruge Hobby filtersvampe vil du tydeligt kunne se et klarere vand og bedre miljø i dit akvarie.

Hobbys populære akvarietilbehør

Hobby har desuden produceret en række akvarietilbehør. Hos os på Lavprisdyrehandel.dk finder du derfor et udvalg af deres populære akvarieslanger. Deres forskellige længder og størrelser er en optimal mulighed for, at du kan få fat i lige det, du skal bruge til dit akvarie. Husk også at du altid kan klippe slangerne til, da de er lavet af et blødt men dog holdbart materiale.

Kom og find dit næste produkt fra Hobby hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk gør vi vores bedste for at have et bredt produktudvalg fra de førende mærker på kæledyrsmarkedet. Kun det bedste er godt nok til vores kunder og deres dejlige kæledyr. Derfor kan du også altid finde et bredt udvalg af produkter fra Hobby i vores sortiment. Udover at handle kvalitet handler vi også stort ind og kan derfor tilbyde vores produkter til formidabel lave priser. Vores priser er faste lave priser og er stærkt konkurrencedygtige, hvilket betyder, at du kan spare helt op til 50 procent på de vejledende udsalgspriser, som vores konkurrenter sælger varerne til! Er du i tvivl om, hvilket produkt fra Hobby, som du skal vælge, så kontakt endelig vores kundeserviceafdeling på: kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vi glæder os til at handle med dig på Lavprisdyrehandel.dk.

Levering som alle ønsker

Køber du tunge varer, så som akvariesand, akvarier, foder eller andre ting, som du ikke selv kan bære, så frygt ikke! Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi vores kunder en helt suveræn service, hvor de kan bestille deres varer direkte hjem.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk