Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

En høne 10 fjer

Det hele startede med blot et skrøbeligt æg. Gennem flere generationer har Hobby First været et familieejet firma, som var stolte af sine høns. Noget, der var gået i arv i generationer. De var så glade for deres høns, at hønsene skulle have det bedste foder, de kunne få. Familien har derfor op gennem tiderne gået på markerne og udvalgt de bedste korn og frø, hvilket gjorde at deres høns strålede af sundhed. Det blev til en lidenskab at finde frem til den mest perfekte og mest naturlige fodersammensætning for høns og andre dyr. Det var startskuddet til en virksomhed, der har eksisteret siden 1840. Viden, om hvordan man skaber den perfekte fodersammensætning, er blevet overdraget fra senior til junior gennem flere generationer. I dag laver Hobby First indtil flere forskellige fodertyper til langt mere end blot til høns. Hobby First producerer blandt andet foder til ænder, prydfugle, kaniner, marsvin, mus og rotter og ikke mindst til havens vildtfugle.

Hobby First havde til at starte med i 1840 udelukkende sit fokus på salg af dagligvarer - som for eksempel korn og mel til brug i hjemmet, men da virksomheden blev ved med at gå i arv, blev den hurtigt mere varieret, og de begyndte derfor at producere bearbejdet korn og frø. Nøglen til Hobby Firsts succes var, at de kunne finde ud af at udvælge kvalitative råvarer samt blande korn og frø i de rette mængder til alle slags fjerkræ, og det kan de stadig den dag i dag.

Passion for godt håndværk

Hos Hobby First ved de, at dem, der køber deres foder, er folk, som sætter pris på deres dyr - og det er uanset, om man er dyreelsker eller opdrætter. Hobby Firsts kunder har alle én ting til fælles: De ønsker, at deres dyr skal vokse op under de absolut bedste vilkår. Hvorfor er Hobby First så meget bedre end så mange andre producenter, spøger du nok? For det første foregår deres produktion på forskellige moderne produktionsanlæg, som alle har hver deres speciale samt produktionsudstyr. Derudover bliver der ført en streng kontrol af produktionen. Hobby First tænker også på naturen, som ikke blot vi men også vores dyr lever i. Derfor begrænser de deres CO2-udledning og bruger til og med genbrugsemballage. Den viden, der er blevet givet videre gennem de forskellige generationer hos Hobby First, giver dem en mangeårig erfaring i at udvælge de allerbedste og ikke mindst rigtige råvarer. Dette giver dem en udsøgt mulighed for at producere unikke produkter. Når Hobby First transporterer deres råvarer, sendes de til anlægget med pram, som er et fladbundet og miljøvenligt fragtskib i stedet for lastbil. De giver fodermarkedet, hvad det vil have, hvilket gør Hobby First til den førende producent af foder til dyr i flere forskellige størrelser. Hobby First fokuserer på dyrenes foderbehov. Derfor bruger de kun råvarer i deres foder, som stemmer overens med, hvad de forskellige arter ville spise i deres naturlige habitat. Hobby First tilpasser desuden deres foder til de forskellige arters livsfaser og aktivitetsniveauer – uanset om det så er dyr, der bruges til sport eller hobby. Derfor arbejder Hobby First også på, at udvikle endnu bedre og sundere foder, hvilket de vil fortsætte med at gøre flere generationer ud i fremtiden

Mere end bare til pynt

Dyr er fantastiske skabninger. Behandler du dem godt, får du så meget mere end bare et pynteobjekt. Du får kærlighed, tillid og til tider beskyttelse. Forskning viser, at når vi mennesker er omgivet dyr, stimulerer de en følelse af ansvar og omsorg – ikke blot hos voksne men også hos børn. De giver os deres ubetingede venskab, mens alt dyrene beder om til gengæld er ordentlig pleje og en afbalanceret kost. Dette er bare én af grundene til, at Hobby First permanent investerer i at udvikle innovative produkter af høj kvalitet.

Populære produkter fra Hobby First

Et af de mest populære produkter fra Hobby First er deres farm grit med anis til høns. Dette foder sørger for et godt velbefindende hos dit fjerkræ, idet det indeholder en meget nøjagtig kombination af grit (som er en væsentlig kalciumkilde) og mavegrus,hvilket er en form for små sten, de spiser, så de lettere kan knuse frø mm. i kråsen. Denne sammensætninggør, at dine fjerkræ får en optimal fordøjelse. Derudover indeholder hønsefoderet også muslinger, som gør, at dine fjerkræ får nøjagtigt de mineraler, der er nødvendige for at danne en stæk æggeskal, hvilket kan mindske risikoen for læggenød. Endelig hjælper muslingerne også med at skabe et robust skelet.

Som nævnt tidligere laver Hobby First også foder til andre dyr ud over høns. Poserne med foder fra Hobby First er med farvekoder, der gør det lettere for dig som kunde at se og tilmed huske, hvilket foder du skal købe og hvilket foder, du købte sidste gang. Poserne med Hobby First kaninfoder er eksempelvis røde. Foderet er formet som små piller, der er letfordøjelige og med en udsøgt smag – lige til at gøre naboens kanin jaloux. Kaninfoderet fra Hobby First indeholder blandt andet lucerne, som er en bælgplante, der har været dyrket i årtusinder, og som stadig den dag i dag er højt værdsat i store dele af verden. Derudover består kaninfoderet også af coccidostatikum. Dette gør, at risikoen for for et coccidioseudbrud reduceres. Coccisiosis er en parasit, som er den mest almindelige sygdom hos kaniner, der spredes ved, at kaninen spiser parasittens æg. Med dette foder sikres din kanin en god tarmflora og et godt helbred.

Ud over Hobby Firsts almindelige foder, har du også mulighed for at købe supplerende foderblandinger fra Hobby First hos os. Vi har eksempelvis deres såkaldte Grani mix, som er et optimalt supplement til dit Hobby First Farm-, Parade- eller Duckfoder. De forskellige fodersupplementer fra Hobby First er sammensat på forskellige måder, så der er noget til lige præcis din fugl. Det kan for eksempel være størrelsen på majskornet, der kan variere fra foderblanding til foderblanding.

 

 

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk