Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hill's hundefoder det bedste for din hund eller kat

Hill's hundefoder er det absolut bedste, du kan byde din hund eller kat. Hill's hundemad er vejen til et bedre liv for dit kæledyr. Det er sundt hundefoder og kattemad, der smager lækkert, er fuldt af de rigtige næringsstoffer og giver din hund eller kat et godt immunforsvar, stærke tænder og en skinnende pels. En afbalanceret kost er det vigtigste, du kan give dit kæledyr.

Afbalanceret kost er det samme som dyrevelfærd

Dyrevelfærd er utrolig vigtigt for Hill's. Der bliver hele tiden forsket og udviklet, hvordan næringsstofferne i Hill's hundefoder bliver optaget, anvendt og udskilt fra din hund og kat på den bedst mulige måde. Alle produkterne indeholder en perfekt balance af over 50 næringsstoffer inden for protein, fedt, mineraler, vitaminer og fiber, som din hund eller kat har brug for. Foderet opfylder din hund eller kats behov alt efter, hvor gammel den er, hvor stor den er, og om den eventuelt har specielle behov som allergi, følsom mave/tarm, er overvægtig med videre. Din hund og kat skal altid have det godt, hvad enten den er rask eller syg.

Hill's Science Plan hundefoder der passer til din hund

Hos Lavprisdyrehandel.dk sælger vi hele Hill's Science Plan sortimentet fra hvalpefoder til seniorfoder. Vi har et udvalg i både tørfoder og vådfoder til hunde, som begge har den helt rigtige ernæringsmæssige sammensætning, som din hund har behov for. Desuden har vi hundefoder, der er beregnet til hunde med specialbehov.

Korrekt foder til din hundehvalp

Vær sikker på du fodrer din hundehvalp korrekt fra dag et. Med Hill's hvalpemad er du sikker på, at din hundehvalp får den bedste start på livet. Det er vigtigt, at du udvælger det hvalpefoder, der passer til den hund, du har, idet der er forskellige ernæringsbehov for hunden, alt efter den forventede størrelse som voksen. For de hvalpe, der forventes at blive over 25 kg som voksen, er der brug for en helt speciel ernæringsmæssig sammenhæng, så du sikrer dig, at den udvikler knogler og led korrekt. Den lille hvalp skal have mere energi, end den store hund, men her skal du passe på overvægt.

Hvor fristende, det end kan være, er det en god idé, at være forsigtig med godbidder i form af madrester fra middagsbordet, idet dette kan medføre fejlernæring og eventuel overvægt. Som et eksempel har hunden brug for mere taurin end mennesket, en eventuel fejltilførsel kan medføre hjerte og øjenproblemer. Desuden har hunden brug et vist kalciumindhold, idet dette sikrer et sundt stofskifte.

Brug endeligt fodringsvejledningen på hvalpefoderposen eller -dåsen som guide, eller rådfør dig med din dyrlæge. Men du skal huske på, at mængden og intervallerne skal afstemmes efter din hvalps behov. Du kan eventuelt følge disse råd. Husk at veje din hvalp regelmæssigt, og overhold vejledningen for mængden af foder. Det er vigtigt, at mængden af hvalpefoder er afmålt i forhold til hvalpens vækst. Hvis det kan være en hjælp, kan du evt. bruge et skema til at følge udviklingen. I dette skema, kan du notere din hundehvalps vægt og fodermængde., så du kan se, om din hvalp er normalvægtig.

Hvalpens ernæringsbehov skifter, når hunden er omkring 1 år gammel og moden. Her anbefaler vi, at du gradvist indfører Hill's Science Plan voksen hundefoder til din hvalp. Gerne over en 7-dags periode. Bland det med din hvalps gamle foder og gradvist øg den forholdsmæssige mængde af det nye foder, så den til sidst kun får voksenfoderet serveret. Glem ikke, at din hund altid skal have adgang til frisk vand.

Hundemad til din voksne og aldrende hunde

Når du skal til at indføre hundefoder til voksne hunde til din unge hund, skal du igen være opmærksom på, at du vælger et foder, der passer til din hunds behov og størrelse. Vi fører hos Lavprisdyrehandel.dk Hill's Science Plan til alle voksne små, mellemstore og store hunde. Desuden er der forskellige smagsvarianter.

Når din hund bliver ældre, er det tid til at introducere hundemaden fra Hill's Science Plan til senior hunde. Energi niveauet er ikke det samme, som da den var ung, derfor er det vigtigt, at den nu får et foder, der er afpasset med rette mængde vitaminer og fibre. Du kan eventuelt snakke med din dyrlæge om, hvornår din hund skal overgå til seniorfoder, idet der er store forskelle på, hvornår en hund viser tegn på at være gammel. En stor hund bliver typisk ikke så gammel som en lille hund.

Hill's Science Plan hundefoder til hunde med specielle behov

Skulle din hund have specielle behov af den ene eller anden årsag, har vi hos Lavprisdyrehandel.dk også et hundefoder, der passer til netop dette. Med Hill's Science Plan hundemad kan du finde et foder, der passer til langt de fleste problemer, det være sig følsom fordøjelsessystem, vægtproblemer, led og knogleproblemer, fældning etc. Alle de forskellige produkter er produceret, så de tilgodeser problematikkerne. For eksempel er omega-3 og -6 fedtsyrer tilsat foderet, da de er virksomme for en skinnende og blank pels. Vi anbefaler dog altid, at du har din dyrlæge med på råd, hvis din hund har nogle problemer.

Kattemad fra Hill's Science Plan

Som til hunde fører Lavprisdyrehandel.dk også Hill's Science Plan foder til katte. Der fås både tørfoder og vådfoder. Der er samme ernæringsmæssige indhold i begge varianter, men der er ingen tvivl om, at der er katte, der foretrækker det bløde vådfoder frem for tørfoder. Tørfoder har den fordel, at det er mere drøj i brug. Kattemaden er her inddelt i 3 hovedgrupper. Det starter med killingefoder fra killingen begynder på fast føde, indtil den er circa 1 år. Derefter indføres løbende mad til den voksne kat. Fra din kat er 7 år, anbefales Hill's Science Plan kattemad til den ældre kat / seniorkatten. Desuden er der også kattemad til katten med specielle behov. Det er foder, som kan afhjælpe de mest gængse problemer, som katte kan komme ud for.

Den bedste start til en kattekilling

Din kattekilling skal have det bedste foder fra starten af livet. Derved sikrer du, at den bliver sund og rask. Når du får killingen hjem, skal den fortsætte med det foder, som den har været vant til. Derefter kan du sagtens gradvist indføre et nyt foder som Hill's Science Plan til killinger. Denne kattemad har de rette næringsstoffer, proteiner med mere, så killingen udvikler sig korrekt. Det er her meget vigtigt, at du vælger kattemad ud fra, hvilken størrelse killingen har. Vi anbefaler, du følger mængde anvisningen på posen.

Kattemad til den voksne kat

Når din killing er omkring et år og går mod voksenstadiet, er det på tide at skifte over mod kattemad til den voksne kat. Det skal igen passe til kattens størrelse, behov og energiforbrug. Hos Lavprisdyrehandel.dk sælger vi Hill's Science Plan foder med forskellige smagsvarianter til alle størrelser katte, hvad enten de er små, mellemstore eller store. Desuden er der en speciel kattemad, der egner sig til katten, der kun lever indendørs, da denne ikke bruger så megen energi som katten, der altid er udenfor. Dette foder er desuden udviklet, så katten ikke genererer så mange hårboller som ellers.

Når din kat bliver senior omkring 7-års alderen ændres energibehovet, og den har ikke brug for så megen tilførsel af energi, eftersom den bliver mindre aktiv. Desuden er den ældre kat mere modtagelig over for sygdom og andre lidelser. Det er derfor vigtigt at fodre med en kattemad, der er fremstillet til netop dette livsstadie. Vi fører hos Lavprisdyrehandel.dk sortimentet fra Hill's Science Plan Seniorfoder, hvor der er et varieret udvalg, som er specielt udviklet kattemad til ældre katte.

Har din kat brug for særligt foder?

Skulle din kat have problemer med vægten, urinvejsproblemer, fordøjelsesproblemer, eller andet, har vi hos Lavprisdyrehandel.dk Hill's kattemad, der kan afhjælpe disse problemer. Dette Hill's kattemad er fremstillet således, at det målrettet afhjælper problemerne.


Billig kattemad og hundefoder fra Hill's hos Lavprisdyrehandel.dk

Vi har hos Lavprisdyrehandel.dk løbende tilbud på alle varianterne fra Hill's Science Plan. Hold øje med vores hjemmeside og spar penge. Desuden bliver varerne leveret direkte til din dør, så du slipper for besværet med at slæbe poserne hjem.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk