Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hill’s Prescription Diet hundefoder og kattemad

Det er ikke så underligt, at landets dyrlæger oftere anbefaler Hill’s hundefoder og kattemad end andre fodermærker. Det blev nemlig udviklet af en dyrlæge, Dr. Mark Morris, og har et særdeles godt ry blandt dyrlæger generelt. Hill’s hundefoder og kattemad indeholder udelukkende de allerbedste, klinisk dokumenterede ingredienser, som kan være med til at gøre en væsentlig forskel i dit kæledyrs liv. Hill’s hundefoder og kattemad indeholder en nøjagtig balance mellem 50 forskellige næringsstoffer. Dette er noget af en balancegang, da din hund eller kat ikke skal have for meget eller for lidt af visse næringsstoffer. Dette skyldes, at en lang række almindelige sygdomme kan blive forværret, eller endda opstå som følge af, at du fodrer din hund eller kat med foder, der indeholder en forkert balance mellem næringsstofferne.

Hill’s Prescription Diet er et terapeutisk foder, som gives til syge hunde eller katte. Sortimentet af Hill’s Prescription Diet er klinisk testet, hvilket betyder, at produkterne er afprøvet på syge hunde og katte i blindede, randomiserede fodringsstudier. I forbindelse med studierne vurderer dyrlægerne det enkelte dyrs helbredstilstand og stiller så en korrekt diagnose. Derefter bliver hunden eller katten sat på en overvåget diæt, så dyrlægerne på den vis kan evaluere og dokumentere de fordele, der er ved den pågældende diæt. Hill’s Prescription Diet kan være med til at løse forskellige sundhedsproblemer, som din kat eller hund måtte døje med. Inden du begynder på et diætfoder såsom Hill’s Prescription Diet er det vigtigt, at du snakker med din dyrlæge om, hvilket foder du skal vælge til netop din hund eller kat.

Hill's Prescription Diet Canine z/d Food Sensitivities

Dette er en af de absolut mest solgte diæter fra Hill’s. Dette hundefoder bruges typisk til hunde, som har fået konstateret en form for allergi eller fødevareoverfølsomhed. Hill's Prescription Diet Canine z/d Food Sensitivities bruges typisk som en udelukkelsesdiæt, når hunden udviser symptomer på allergi, såsom kløe, dårlig hud, problemer med pelsen, opkast eller afføringsproblemer. Ved at bruge Hill's Prescription Diet Canine z/d Food Sensitivities reducerer du risikoen for allergiske reaktioner kraftigt. Dette skyldes primært, at foderets eneste proteinkilde er hydrolyseret kyllingelever, som er meget let fordøjeligt. Herudover er Hill's Prescription Diet Canine z/d Food Sensitivities spækket med essentielle fedtsyrer, som styrker din hunds hud og pels.

Hill's Prescription Diet canine j/d Joint Care

Dette hundefoder er særdeles velegnet til hunde, der lider af slidgigt eller på anden vis døjer med kroniske smerter i leddene. Slidgigt kan ramme hunde i alle aldre men ses dog oftest hos hunde, der er ved at være godt oppe i årene. Når du begynder på dette diætfoder, vil du kunne mærke en markant forbedring af din hunds bevægelighed inden for kun 21 dage. Dette skyldes en helt unik kombination af sunde næringsstoffer, omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie samt glucosamin og chondroitin fra naturlige kilder, som hjælper med at bevare mængden af ledbrusk og holde det sundt. Derudover indeholder Hill's Prescription Diet canine j/d Joint Care ikke særlig meget fedt og er derfor også velegnet til de hunde, som i samme ombæring gerne skulle tabe sig lidt på sidebenene. Med Hill's Prescription Diet canine j/d Joint Care vil din hund igen nyde at gå en tur, løbe, lege og gå på trapper.

Hvad er slidgigt, og hvordan opdages det?

Slidgigt er en smertefuld sygdom, hvor ledbrusken langsomt over tid nedbrydes. Som bekendt er knogleenderne i alle led dækket af elastisk brusk, som virker stødabsorberende, når dyret bevæger sig. Leddet er desuden omgivet af en ledkapsel, der danner ledvæske, der fungerer som smøremiddel. Når din hund får slidgigt, bliver ledbrusken tyndere og ledvæsken fortyndes, hvilket får leddet til at gøre ondt. Som tidligere nævnt ses slidgigt oftest hos de ældre hunde og oftest hos de store hunderacer. Når en hund rammes af slidgigt, vil det typisk være i forbindelse med dens hofter, knæ og albuer, men det kan også ramme din hund i ryggen. Du vil som hundeejer typisk se tegnene på slidgigt ved, at din hund kan have svært ved at reje sig efter en lur, din hund halter, din hund bevæger sig meget stift og har ikke lyst til at gå en tur eller lege, din hund bliver asocial, din hund har problemer med at gå op af trapper eller svært ved at hoppe på i bilen. Hvis din hund har ondt i leddene, vil den ofte også slikke sig på de pågældende områder. Det er vigtigt, at du som ejer af en aldrende hund er opmærksom på tegnene på slidgigt, da det er meget sjældent, at hunde klager. Jo længere tid der går, før din hund kommer i behandling, jo flere smerter vil den have, og jo sværere vil det blive at sikre din hund et ordentlig hundeliv.

Hill's Prescription Diet feline c/d Urinary Stress

Dette diætfoder er særligt velegnet til de katte, som lider af stressbetinget betændelse af blæren. Foderet indeholder blandt andet L-tryptofan og mælkeproteinhydrolysat, som hjælper med at reducere stress hos din kat og minimerer risikoen for, at symptomerne på stressbetinget betændelse af blæren igen opstår. Når din kat lider af stressbetinget betændelse af blæren, vil den ofte også lide af struvitsten, der er en meget smertefuld lidelse. Derfor indeholder Hill's Prescription Diet feline c/d Urinary Stress også en række virkestoffer, som opløser struvitsten indenfor 14 dage og holder din kats urinveje sunde.

Tegn på at din kat har urinvejsproblemer

Der kan være indtil flere tegn på, at din kat lider af urinvejsproblemer, herunder eksempelvis hyppigere vandladning, ændret adfærd, at din kat tisser uden for kattebakken og at den slikker sine kønsdele mere end normalt. Har du mistanke om, at din kat lider af urinvejsproblemer, så skal du endelig ikke tøve med at tage den med en tur forbi din dyrlæge.

Skarpe priser på Hill’s Prescription Diet hundefoder og kattemad

Har du haft dit kæledyr til dyrlægen og fået konstateret en sygdom, som kan/skal behandles med et diætfoder, så er der ingen grund til at betale overpris for et diætfoder, som du kan købe langt billigere hos os. Vi har de samme fodermærker, som din dyrlæge – blot til væsentligt færre penge. Køb Hill’s Prescription Diet hundefoder og kattemad hos os her på Lavprisdyrehandel.dk allerede i dag.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk