Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hill’s nyeste skud på stammen: Hill’s Ideal Balance

Hill’s vision er kort sagt at hjælpe hunde og katte med at opnå deres fulde potentiale gennem korrekt ernæring og pleje. Derfor udvikler og producerer Hill’s hundefoder og kattemad af højeste kvalitet i tæt samarbejde med dyrlæger. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at Hill's er anerkendt verden over for sine foderserier kaldet: ”Science Plan” og ”Prescription Diet”, som de har udviklet i samarbejde med mere end 220 dyrlæger og animalske ernæringseksperter. Samtidig bruger Hill’s mange kræfter på aktivt at støtte veterinærer og internater rundt om i verden for at sikre hunde og katte de bedste levevilkår. Dette har de efterhånden gjort i mange år, ja faktisk siden år 1939. Hill's foder er generelt kendetegnet ved, at det indeholder mere end 100 brugbare ingredienser, som er fyldt med de bedste næringsstoffer til hunde og katte. Alle Hill's produkter er udarbejdet i overensstemmelse med de højeste sanitære standarder for at sikre den absolutte bedste fødevaresikkerhed for din hund eller kat. Den nyeste foderserie fra Hill’s er Ideal Balance.

Hill’s Ideal Balance – naturligt hundefoder og kattemad

Som overskriften siger, er Hill’s Ideal Balance en 100% naturlig foderserie, der kun består af naturlige ingredienser, vitaminer, aminosyrer og mineraler. Foderet indeholder desuden ingen majs, hvede eller soja, som minimerer risikoen for overfølsomhed og allergi betragteligt. Alt dette gør foderet meget saftigt og smagen fuldstændig uimodståelig for hunde og katte. Serien er især velegnet til hunde og katte, der er særligt sensitive overfor korn, da flere af produkterne er helt kornfri. Hills Ideal Balance fås til alle alderstrin og størrelser. Konceptet bag Ideal Balance er simpelt: Foderet består af et nøje afstemt indhold af næringsstoffer, hvilket betyder at hundens eller kattens eksakte ernæringsbehov altid dækkes. Hunden eller katten vil derfor hverken komme i overskud eller underskud. Hvis hundens eller kattens kost indeholder for få proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineralstoffer og ballaststoffer, risikerer man, at dyret mistrives og får en mat pels, manglende energi, svigtende kræfter og fordøjelsesproblemer. Får hunden eller katten omvendt for mange næringsstoffer, kan dyret komme til at lide af ubehagelig tarmluft, overvægt, knogleproblemer, smertefulde blæresten og generel dårlig fordøjelse. Alt dette undgås med Ideal Balance fra Hill’s.

Stort udvalg af Hill’s Ideal Balance hundefoder hos Lavprisdyrehandel

Hos Lavprisdyrehandel finder du altid det nyeste indenfor hundefoder, og derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af Hill’s Ideal Balance hundefoder. Hill’s Ideal Balance er et perfekt balanceret og tilpasset hundefoder med en høj acceptans.


Hill’s Ideal Balance Kylling & Ris hundefoder har en velafbalanceret ernæringsprofil, som kan være med til at holde hunden i god form. Eksempelvis bidrager kyllingekødet med særligt fedtfattige proteiner. Proteinindholdet i hundefoderet hjælper desuden med at styrke dannelsen af en slank muskelmasse og understøtter samtidig en sund vækst. De brune ris, som hundefoderet indeholder, leverer naturlige ballaststoffer, som kan have en positiv indvirkning på din hunds fordøjelse. Grøntsager og æble forsyner din hund med essentielle vitaminer og mineralstoffer. Æble er ligeledes kilde til vigtige C-vitaminer, som har en fremragende effekt på immunforsvaret. Herudover kan antioxidanterne i de tilsatte tranebær i hundefoderet være med til at fremme din hunds almene trivsel, styrke immunforsvaret og samtidig beskytte cellerne mod frie radikaler. Omega-3-fedtsyrer og omega-6-fedtsyrer fra hørfrøene, der er tilsat, giver din hund sund hud og glansfuld pels.


Hill’s Ideal Balance No Grain Kylling & Kartofler hundefoder indeholder ingen kornprodukter og er dermed glutenfrit. Dette hundefoder er særligt udviklet til at imødekomme hunde med fødevareintolerance. Sidst men ikke mindst er hundefoderet nøje afstemt efter ernæringsbehovet hos voksne hunde af små og mellemstore racer med et gennemsnitligt aktivitetsniveau. Foderet har en velafbalanceret ernæringsprofil, og kan ligesom det andet hundefoder fra Ideal Balance være med til at holde hundens form.

Køb Hill’s Ideal Balance kattemad hos Lavprisdyrehandel

Hill's Ideal Balance kattemad er perfekt afstemt og målrettet ernæring til din kat. Vælg mellem Hill’s Feline Ideal Balance Kylling & Ris og Hill’s Feline Ideal Balance No Grain Kylling & Kartofler.


Hill's Feline Ideal Balance Kylling & Ris er et særligt udviklet kattemad med et nøje afstemt indhold af næringsstoffer, der betyder, at kattens eksakte ernæringsmæssige behov altid dækkes. Det velafbalancerede samspil mellem næringsstofferne i kattemaden fremmer overordnet set kattens vitalitet og sundhed. Hvis vi bevæger os ned på detaljeniveau, så bidrager indholdet af kylling med særligt magre proteiner, som hjælper med at holde din kat slank. De brune ris er kilde til letfordøjelige kulhydrater, mens grøntsagerne i kattemaden indeholder en velafbalanceret andel af vitaminer og mineraler, som styrker kattens immunforsvar. Tranebærerne indeholder antioxidanter, som styrker immunforsvaret, fremmer den almene sundhedstilstand og beskytter cellerne mod frie radikaler. Omega-3 fedtsyrerne og omega-6-fedtsyrerne fra hørfrøene sikrer din kat en sund hud og en glansfuld pels. Tørfoderet indeholder desuden aminosyrer fra æg, som er essentielle for din kats muskler og organer.

Hill’s Feline Ideal Balance No Grain Kylling & Kartofler kattemad indeholder ingen kornprodukter og er dermed glutenfrit. Kattemaden er særligt udviklet til katte med fødevareintolerans. Sidst men ikke mindst er kattemaden nøje afstemt efter ernæringsbehovet hos voksne katte. Foderet har en velafbalanceret ernæringsprofil, og kan ligesom det andet kattemad fra Ideal Balance være med til at holde katten sund og i god form.

Køb hundefoder og kattemad fra Hill’s til skarpe priser hos Lavprisdyrehandel

Hos Lavprisdyrehandel har vi altid skarpe priser på Hill’s Ideal Balance. Hold øje med siden her og spar penge. Vi vil være billigst og tilstræber derfor også at give op til 50% rabat på den vejledende markedspris, som andre butikker udbyder varerne til. Vi køber stort ind og har lave omkostninger. Derfor kan vi sælge kendte mærkevarer billigere end andre butikker. Finder du mod forventning en identisk vare billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen.

Få Hill’s Ideal Balance hundefoder og kattemad leveret direkte til døren

Når du bestiller hos Lavprisdyrehandel, så leverer vi dine varer direkte hjem til dig. Når nu du slipper for selv at slæbe de tunge foderposer hjem, så er der jo ikke noget i vejen for at bestille en ekstra pose eller to, vel?

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk