Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Henne Pet Food

Siden 1993 har Henne Pet Food produceret hundefoder og kattemad af høj kvalitet til såvel kæledyr i Danmark som i udlandet. Henne Pet Food er en danskejet familievirksomhed med produktion i Danmark. Kattemad og hundefoder fra Henne Pet Food skiller sig ud fra andre fodermærker ved, at foderet er baseret på frisk laks. Dette skyldes blandt andet filosofien om, at deres produkter skal fremstilles med en respekt for naturen og en kærlighed til de dyr, der skal spise dem. Derfor anvendes der også kun lokale ingredienser af højeste kvalitet i foderet.

Henne Pet Food hundefoder og kattemad indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som dit kæledyr har brug for. Hundefoderet og kattemaden er desuden tilsat eksempelvis cholinclorid og lecitin, hvilket er med til at øge fedtomsætningen. Det betyder blandt andet, at dit kæledyr bedre kan udnytte energien i foderet, hvilket i sidste ende også betyder, at du ikke behøver give dit kæledyr så store foderportioner.

Henne Pet Food hundefoder og kattemad er kun tilsat antioxidanter, som er godkendte til levnedsmidler. Dette sikrer et sundt og velsmagende foder, der også kan anvendes til kæledyr med diverse former for allergier. Antioxidanter hjælper desuden med at neutralisere frie radikaler i dit kæledyrs krop, som kan være kræftfremkaldende, og forbedrer derfor også dit kæledyrs sundhedstilstand.

Laks, laks og mere laks

Som nævnt tidligere er kattemaden og hundefoderet fra Henne Pet Food primært baseret på laks. Det er der indtil flere gode årsager til. Hunde og katte har brug for fedt. Ved at anvende laks som fedtkilde overføres vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer fra laksen til foderet. Omega-3 fedtsyrer er kendt for at styrke immunforsvaret, øge dit kæledyrs frugtbarhed og reducere risikoen for hjerte- og karsygdomme. Omega-6 fedtsyrer sikrer derimod din hund en sund hud og glansfuld pels.

Udover fedt har hunde og katte også brug for mange forskellige aminosyrer til opbygning, vedligehold og reparation af bl.a. kropsvæv, muskler, knogler og indre organer. Ved at anvende laks som proteinkilde i hundefoderet og kattemaden sikres dit kæledyr samtlige aminosyrer, som det har brug for. Lakseproteiner har en biologisk værdi på ca. 94%, hvilket giver et letfordøjeligt foder med en høj udnyttelsesgrad.

Den friske laks, som bruges i hundefoderet og kattemaden, bearbejdes nænsomt på Henne Pet Foods fabrik, så alle de gode egenskaber fra laksen overføres til foderet. Den laks, der anvendes i foderet, er udelukkende laks, som også kan anvendes til menneskeføde.

Hvilket hundefoder skal jeg vælge til min hund?

Dette er et af de spørgsmål, som vi ofte modtager hos kundeservice, og derfor vil vi lige give et hurtigt overblik over de forskellige slags Kronch-hundefoder fra Henne Pet Food, der findes. Henne Pet Kronch hundefoder fås i forskellige typer fuldfoder, som alle indeholder minimum 16 procent frisk laks.

Henne Pet Kronch Basic indeholder alle de proteiner, vitaminer og mineraler, som hunde med et normalt energibehov behøver. Har du en hund, som af den ene eller anden grund har fået lidt ekstra fedt på sidebene, som den egentlig godt måtte smide igen, så kan det være en god idé at fodre den med Henne Pet Kronch Main, som indeholder mindre fedt end Henne Pet Kronch Basic. Faktisk indeholder Henne Pet Kronch Main kun 10 gram fedt per 100 gram foder.

Hvis du har en tæve med hvalpe, eller en der snart får, så kan du med fordel vælge at give den Henne Pet Kronch Optimal Puppy. Dette hundefoder er nemlig udviklet specielt med henblik på tævens og dens hvalpes behov for ekstra energi, calcium og phosphor.


Er du den heldige ejer af en hund med et højt aktivitetsniveau eller af en arbejdshund, så kan du med fordel fodre den med Henne Pet Kronch Active. Dette hundefoder har nemlig et væsentligt højere fedt- og proteinindhold end de andre fodertyper, så din hund kan få tilført den mængde ekstra energi, som den behøver.

Sprøde kornfrie hundegodbidder af 100% frisk laks

En af favoritterne fra Henne Pet Food er helt klart også deres sprøde og velsmagende hundegodbidder kaldet LakseKronch. Der er her tale om en godbid i særklasse; et rent naturprodukt, der er lavet af 100 procent laks. Der er ikke engang anvendt bindemiddel for at få det ferske kød til at hænge sammen. I stedet er laksen hakket, lavet til fars og derefter bagt. På den måde bevares alle laksens gode egenskaber også. Eksempelvis har godbidderne et naturligt indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Derudover er laks meget let at fordøje og har en høj optagelighed. LakseKronch er sunde hundegodbidder som tilmed smager godt.

Koldpresset Kronch Lakseolie

Hvis du giver dit kæledyr Kronch fuldfoder, så burde dit kæledyr være dækket ind i forhold til omega-3 og omega-6 fedtsyrer. Der kan dog være situationer, hvor det vil være nødvendigt at give dit kæledyr lidt ekstra. Det kan for eksempel være, at du har et kæledyr med sensitiv hud eller ledproblemer. Derudover kan lakseolien også være anvendelig under sygdomsperioder, i forbindelse med drægtighed eller diegivning. Når du supplerer dit kæledyrs foder med Kronch Lakseolie skal du dog være opmærksom på, at det er meget energirigt,og at det derfor kan være nødvendigt at justere mængden af foder for, at dit kæledyr ikke tager unødvendigt på.

Køb Henne Pet Food hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos os finder du altid et stort udvalg af velsmagende foder og knasende godbidder fra Henne Pet Food – både til hunde og katte. Køb lige det du behøver fra Henne Pet Food hos os og spar mange penge. Hos os kan du spare helt op til 30 procent på Henne Pet Food i forhold til de vejledende udsalgspriser. Husk desuden på at vi har stempelkortordning på langt de fleste produkter fra Henne Pet Food. Det betyder, at du får 1 gratis pose af det produkt, du har købt flest af, når du har samlet x-antal stempler.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk