Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvad er Happy Dog hundefoder?

For at forstå baggrunden for Happy Dog hundefoder, er det relevant at kende til virksomhedens historie. Happy Dog har eksisteret siden 1765, hvor en bayersk familie startede en kornmølle i det sydlige Tyskland. I 1950’erne kom gennembruddet med hundemad, da man ved hjælp af en banebrydende teknologi begyndte at kombinere korn og tørret kød. Dette resulterede så i det første komplette tørfoder til hunde. Siden da er nye opskrifter, ingredienser og additiver løbende blevet udviklet med udgangspunkt i den nyeste viden inden for området. Happy Dog hundefoder er ”made in Germany”, hvilket er et kvalitetsstempel uden lige. Derudover er Happy Dog hundefoder så populært, at det indtager en flot andenplads over de mest solgte produkter i de tyske specialbutikker.


Happy Dog hundefoder er lig med tysk kvalitet

Happy Dog hundefoder er ernæringsmæssigt sammensat, så det dækker de individuelle foderbehov, som din hund måtte have. Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt og sammensat. Det betyder blandt andet, at der kun bruges kvalitets råvarer, og at ingredienserne primært kommer fra tyske lokale leverandører. Derudover er det vigtigt at understrege, at Happy Dog hundefoder hverken indeholder soya, kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler eller genetisk modificerede råvarer. Happy Dog hundefoder er kendetegnet ved, at det udelukkende indeholder naturlige råvarer, og at proteinerne stammer fra friskslagtede dyr. Der bruges både kød, fisk og fjerkræ. Det betyder blandt andet også, at hundefoderet er rig på proteiner og aminosyrer af højeste kvalitet, at foderets fordøjelighed er tæt på de 90%, og at du kan give din hund mindre fodermængder. Happy dog hundefoder er med til at fremme din hunds sundhed og sikre den et stærkt immunforsvar, en skinnende pels og en sund hed.


Skal din hund have allergivenlig hundemad, så skal den have Happy Dog

Har du mistanke om, at din hund har en form for foderallergi, så bør du naturligvis få den undersøgt ved en dyrlæge, så du ved, hvilke ingredienser du bør undgå. Happy Dog har udviklet forskellige former for allergivenligt foder, herunder hundefoder med kun én proteinkilde, f.eks. struds eller lam. Happy Dogs allergivenlige hundefoder er glutenfrit og indeholder lavallergene kulhydratkilder, såsom majs, kartofler og ris.


Hvalpefoder fra Happy Dog af høj kvalitet

Happy Dog hvalpefoder er et ideelt hvalpefoder, uanset om du har en hvalp af en lille eller stor race. Med Happy Dog hvalpefoder får du et hvalpefoder, som passer til din races foderbehov. Som bekendt har hvalpe generelt set brug for et letfordøjeligt og proteinrigt hvalpefoder. Desuden har hvalpen brug for den rette balance mellem kalcium og fosfor, og naturligvis også alle de nødvendige vitaminer og mineraler for at vokse og udvikle sig korrekt. Giver du din hvalp Happy Dog hvalpefoder, sikrer du dig at den får alt hvad den har brug for. Har du en hvalp af en lille hunderace, bør du imidlertid være opmærksom på, at den har brug for mere energi end en hvalp af en større hunderace. Årsagen hertil er, at hvalpe af små hunderacer vokser i en kortere periode end de store hunderacer. Hvalpe af store hunderacer må derimod ikke vokse for hurtigt af hensyn til udviklingen af deres led og knogler. Det kan derfor ikke understreges nok, at det er vigtigt, at du investerer i et godt hvalpefoder, som er tilpasset din hvalps race.


Stort udvalg af Happy Dog hundefoder til voksne hunde

Happy Dog har en bred vifte af hundefoder til voksne hunde. Der findes utrolig mange smagsvarianter, eksempelvis kylling, lam, kanin, laks m.m. Hundefoderet fra Happy Dog er kendt for sin velduft og smag, som rigtig mange hunde elsker. Ligesom Happy Dogs hvalpefoder er voksenfoderet også opdelt efter racestørrelsen, men der findes også et unikt sammensat hundefoder til såvel seniorhunden som den meget aktive hund. Med andre ord er der altså rig mulighed for at finde et hundefoder, der passer lige netop til din hund.


Overvægtig hund? Så prøv Happy Dog Light hundefoder

Happy Dog har udviklet et rigtig godt light-produkt til hunde, der har tendens til at blive overvægtige. Happy Dog Light Calorie Control er til hunden, der er overvægtig og har tendens til ”kronisk sult”. Hundefoderet er fremstillet af ekstra fibre og med et lavere indhold af kulhydrater, hvilket giver hunden en større mæthedsfølelse. Desuden indeholder hundefoderet et moderat niveau af proteiner, så muskelmassen bliver bevaret. L-carnitin, der er tilsat foderet, hjælper med at øge forbrændingen af fedt hos hunden. Ved at bruge dette foder skulle hunden gerne nå sin ideelle vægt ret hurtigt.


Vælg Happy Dog seniorfoder til den pensionerede hund

I takt med at din hund bliver ældre, ændres ernæringsbehovet betydeligt. Dette skyldes blandt andet, at hunden bevæger sig langt mindre i løbet af dagen og derfor naturligvis også forbrænder mindre. Det er derfor vigtigt, at du fodrer din hund med dette i mente, da du ellers risikerer, at din hund bliver overvægtig på sine gamle dage. Bliver din hund overvægtig, risikerer du også, at dens led og knogler overbelastes. Udover at Happy Dog seniorfoder indeholder markant færre kalorier, er hundefoderet også gjort ekstra let at fordøje for den aldrende hund.


Happy Dog Sport er den aktive hunds valg

Til aktive hunde, som præsterer mere end gennemsnitligt, har Happy Dog udviklet et særligt hundefoder, som giver hunden et ekstra skud energi. Dette hundefoder er således også særdeles velegnet til drægtige hunde eller diegivende. Happy Dog Sport indeholder blandt andet yderst letfordøjelige proteinelementer og en passende mængde fedt til hunde, der forbrænder lidt ekstra i løbet af dagen.


Tøv ikke: Bestil Happy Dog online i dag

Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af Happy Dog hundefoder, så du kan finde netop det hundefoder, som din hund har brug for – og endda til billige penge. Hos Lavprisdyrehandel sætter vi en ære i at være billigere end vores konkurrenter, hvorfor du altid kan spare op til 50 % på vores varer. Køber du tilmed 8 poser Happy Dog foder over en 18 måneders periode, så får du den 9. pose gratis. Kontakt evt. vores kundeservice for yderligere information.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk