Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag Happy Cat kattemad

Happy Cat er et familieejet firma, der har sin base i Wehringen, Bayern. Happy Cat er kendt for at udvikle unikke opskrifter, som hjælper med at fremme kattes sundhed og vitalitet.

Det særlige træk ved alle disse opskrifter er det omhyggeligt kombinerede udvalg af naturlige ingredienser. Råvarerne til Happy Cat kattemad kommer fra lokale bønder, og der bruges kun proteiner af høj kvalitet samt værdifulde urter i foderet. Happy Cat kattemad er således kattemad af allerhøjeste kvalitet.

Resultatet er en særlig velafbalanceret mad, der er rig på proteiner og aminosyrer af høj kvalitet. Med Happy Cat-produkter sikrer du på en helt naturlig måde, at din kats daglige mad ikke kun er begrænset til protein fra en enkelt kilde. Happy Cat gør nemlig brug af en bred vifte af animalske proteinkilder i deres opskrifter, herunder oksekød, lam, fisk og fjerkræ.

Naturligt kattemad af høj kvalitet

Happy Cat kattemad giver præcis de næringsstoffer, som din kat har brug for. Uanset din kats størrelse og alder findes der også en variant fra Happy Cat, der vil matche din kats foderbehov. Happy Cat kattemad er naturligt hele vejen igennem. Det vil sige, at der ikke er anvendt kunstige farver, aromaer, konserveringsmidler eller genetisk modificerede råvarer i produktionen af kattemaden. Det betyder også, at kattemaden er meget let at fordøje. Faktisk har Happy Cat kattemad en fordøjelighed på helt op til 90 procent. For at sikre den høje kvalitet er Happy Cat kattemad også underlagt en streng kvalitetskontrol, som blandt andet indebærer en række uafhængige kontroller.

Happy Cat kattemad er proppet med essentielle næringsstoffer

Kattemaden fra Happy Cat indeholder en række værdifulde og ikke mindst sundhedsfremmende ingredienser såsom diverse urter, tang, hørfrø, cikorie og taurin. Tang er kendt for at styrke immunforsvaret, aktivere mave- og tarmfloraen samt gavne cellestofskiftet. Hørfrø er derimod rige på omega-3 fedtsyrer, som sikrer din kat en sund hud og en glansfuld pels. Derudover indeholder hørfrø forskellige slimstoffer, som gavner din kats fordøjelse og kan lindre inflammatoriske allergisymptomer på naturlig vis. Cikorie har også en række gavnlige effekter og indeholder blandt andet præbiotisk virkende inulin, som virker forebyggende mod udbredelsen af patologiske bakterier i tarmen.Taurin har som bekendt en gavnlig effekt på din kats synsevne, hjerte, pels og hud. Derudover indeholder kattemaden også en del helt særlige virkestoffer, som modvirker eksempelvis hårboller og urinsten. Endelig er foderet beriget med et naturligt ekstrakt af yucca schidigera, som kan have en gavnlig effekt på lugten fra din kats afføring. Foderpillerne er udformet på sådan vis, at de fremmer et naturligt slid af din kats tænder og hjælper med at sikre din kat mod problemer med tandsten. 

Kattemad til dig med en steriliseret kat

Happy Cat Adult Sterilised er et appetitregulerende men velsmagende tørfoder, som er særdeles velegnet til steriliserede katte. Dette skyldes blandt andet det høje fiberindhold, som sikrer, at din kat føler sig mæt, og de nøje udvalgte letfordøjelige proteiner fra fjerkræ og laks, som giver foderet sin velsmag. Steriliserede katte døjer nemlig tit med uønsket vægtøgning, som følge af at de typisk bliver mere inaktive. Ofte vil steriliserede katte også kæmpe med diabetes og urinsten. Deres appetit plejer nemlig ikke at ændre sig, så derfor skal du naturligvis være meget opmærksom på, hvad din kat spiser, og hvor meget den spiser. Med Happy Cat Adult Sterilised kan du hjælpe din kat med at holde idealvægten, da foderet kun indeholder 10,5 procent fedt.

Kattemad til killinger fra Happy Cat

Happy Cat Junior er et letfordøjeligt tørfoder til killinger i alderen 1 – 12 måneder. Som bekendt har killinger et noget højere energiniveau end fuldvoksne katte. Derfor er deres ernæringsmæssige behov også markant anderledes. Happy Cat Junior kattemad er kendetegnet ved sit særligt høje energi- og proteinindhold, som skyldes kombinationen af fjerkræ, laks og værdifulde plantestoffer samt urter. Hele 89 procent af proteinerne i Happy Cat Junior kattemad stammer faktisk fra fjerkræ og laks. Dette er også grunden til at Happy Cat Junior er så velsmagende. Derudover er netop disse proteiner meget letfordøjelige og bør således ikke give din killing problemer med maven. De nøje udvalgte plantestoffer og urter hjælper med at sikre din killing et sundt immunforsvar samtidig med at de understøtter udviklingen af organerne. Foderpillerne er ekstra små og er således tilpasset killingers kæbestørrelse. Happy Cat Junior kattemad er en fryd for din killing at spise og vil desuden hjælpe med at vedligeholde din killings tænder. Med Happy Cat Junior kattemad vil din killing uden tvivl hurtigt vokse sig stor og stærk.

Hvis du har en kræsen kat

Selvom du har en kræsen kat, som ikke lige umiddelbart synes, at Happy Cat kattemad er noget for den, så skal du endelig ikke give op. Prøv i stedet at blande forskellige typer Happy Cat kattemad sammen i foderskålen.

Hvor meget mad skal min kat have?

Det kan til tider være svært at regne ud, men der er nogle helt særlige retningslinjer, som kan lede dig på rette vej. Mængden af mad afhænger nemlig ikke kun af, hvor fysisk aktiv din kat er. Det afhænger i høj grad også af din kats stofskifte. Hvis din kat eksempelvis døjer med overvægt, så skal du give den væsentligt mindre mad end normalvægtige katte. Meget slanke og aktive katte kan i modsætning hertil gives mere mad. Bag på foderposerne kan du ofte finde en doseringsvejledning.

Er korn skadeligt for katte?

Selv om katte har et meget større behov for animalsk protein i deres kost end hunde, betyder det ikke nødvendigvis, at de skal undgå kulhydrater - uanset om det kulhydrat kommer fra korn eller f.eks. kartoffel. Korn bør kun undgås, hvis der er tegn på allergi eller intolerance. Kulhydrater kan eksempelvis være rigtig gode for diegivende katte, da de fremmer mælkeproduktionen.

 

 

 

 

 


- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk