Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Idéen bag Get Off

Vi kender alle til de problemer med urenligheder, som kan opstå, når man har dyr i og udenfor hjemmet. Om det er ens egne kæledyr, der efterlader en lille (uønsket) gave, eller om det er fremmede dyr, der bevæger sig ind på ens grund gør ikke den store forskel. Der findes efterhånden mange produkter på hylderne, som tilbyder den ene alternative behandling efter den anden. Der findes også produkter med en række forskellige lugte, som burde virke afskrækkende på kæledyr. Med Get Off får du helt klart det bedste resultat! Med Get Off kan du vælge imellem to typer produkter; det ene er til indendørs brug og det andet er til haven specifikt.
Tanken bag Get Off er at skabe en mere sikker tilgang til at afholde dyr fra at besørge visse steder eller helt overordnet set blot hjælpe vores kæledyr af med deres dårlige vaner. Det kan eksempelvis være, at du har et kæledyr, som ofte besørger indenfor, hvilket indebærer en masse oprydningsarbejde og giver en frygtelig lugt. Det kan også være, at du har opdaget, at du har fremmede dyr gående rundt inde på din grund. I sådanne tilfælde er Get Off løsningen for dig!

Med Get Off produkterne kommer du ikke til at skade dyrene, da produkterne kun går ind og afskrækker dem med deres stærke lugt. De fleste dyr kan ikke lide citruslugt, og det er netop det, som Get Off har fanget og inkorporeret i begge produkter. Du kan bruge Get Off med ren samvittighed.

Hvorfor tisser mit kæledyr indenfor?

Det kan være meget frustrerende, når ens dyr tisser indenfor. Da vi ikke kan spørge kæledyrene, hvorfor de gør det, må vi lytte til deres signaler. Først og fremmest er det vigtigt, at du som kæledyrsejer prioriterer god opdragelse og sikrer klare retningslinjer for dit kæledyr i henhold til, hvad den må og ikke må. De fleste hvalpe eller killinger ved ikke, hvor de skal tisse henne, og gør det derfor oftest i starten indenfor. Det er vigtigt at bruge god tid på dit kæledyr og give kæledyret den belønning, som det behøver for at lære, hvornår det gør det rigtige. Det kan være et klap, en godbid eller klikkertræning. Derudover kan det forekomme, at dyr tisser specielle steder indenfor (som udenfor) for at afmærke sit territorie. Her kan Get Off hjælpe! Det sker også, at hunde kan komme til at tisse af glæde, når de ser ejeren. Dette skal de selvfølgelig ikke have skæld ud for men derimod mødes med forståelse. Herefter kan du jo så benytte dig af Wash and Get Off Sprayen for at løse rengøringsproblemet.

Nyd din have

Get Off er som tidligere nævnt et mærke med produkter til såvel indendørs som udendørs brug. Get Off my Garden er udviklet specielt til udendørs brug, idet der her er tale om en gelé med inkorporerede krystaller for optimal brug. Krystallerne gør samtidig, at produktet er let at bruge i haven, da du nemt kan se, hvor i haven du har brugt produktet. Get Off my Garden er et produkt til dig, som er vild med at holde en flot have og ikke ønsker, at andre skal ødelægge den. Det kan også være, at du har småbørn og derfor heller ikke ønsker uvedkommende dyr på din grund. Get Off my Garden er meget nemt at bruge, og du vil ikke skulle bruge særlig meget af tubens indhold ad gangen. Produktet er derfor også meget økonomisk i brug. Get Off my Garden skader som tidligere nævnt ikke dyrene, som kommer i nærheden af det og vil heller ikke gå ind og påvirke dine planter eller blomster i haven. Du kan derfor trygt bruge Get Off my Garden i din have.

Neutraliserer lugt i hjemmet

Get Off har desuden et super godt produkt til indendørs brug. Deres udendørs produkt har vist sig at virke rigtig godt, men det har det indendørs produkt også. Dette produkt hedder: Wash and Get Off spray og er såvel velegnet som et lugtneutraliserende middel som et afskrækkende produkt. Derudover er Wash and Get Off sprayen også meget effektiv i forhold til at pletfjerning, når dit kæledyr har haft et uheld. Alt i alt får du med Wash and Get Off spray en effektiv løsning på de uheldige situationer, der kan opstå derhjemme. Sprayen er let anvendelig i alle typer situationer og er derfor et meget pålideligt produkt. Gør både dig selv og dit kæledyr en tjeneste og anskaf dig Wash and Get Off sprayen. Med dette produkt vil du få en mere balanceret og velduftende hverdag.

Der er dog et overraskende twist med Wash and Get Off sprayen, og det er, at den faktisk også kan bruges udendørs, hvis du ønsker dette.

Hvorfor skal jeg bruge Get Off?

Get Off er et suverænt produkt, når det kommer til dit kæledyrs uheldige situationer i hjemmet. Som beskrevet ovenfor kan det bruges på flere måder og vil bidrage til et mere balanceret og harmonisk hjem. Produktet skal dog bruges med omtanke. Det er alfa og omega, at du husker på, at korrekt træning og kærlighed er det primære, når du skal lære dine kæledyr, hvad som er rigtigt og forkert. Get Off produkterne skal udelukkende ses som et rigtig godt hjælpemiddel til at lære dit kæledyr eller naboens, hvor det er okay, at det besørger.

Overskuelige produkter til fast lave priser

At anvende Get Off er slet ikke svært, og produkterne kommer begge med en rigtig god brugsanvisning. Så det burde på ingen måde kunne gå galt, når du skal tage Get Off i brug. Alle og enhver kan med andre ord bruge produkterne, og de kan nemt introduceres i ethvert hjem. Get Off produkterne er meget populære, da det har rygtedes, hvor effektive de er. Derudover hjælper det naturligvis også på sagen, at produkterne fås til en rigtig skarp og fast lav pris.

Køb Get Off hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk køber vi altid stort ind, så du som kunde er garanteret et lager propfyldt med de bedste mærker indenfor kæledyrsverdenen. Vi har et bredt udvalg af produktkategorier, hvor du kan finde et væld af produkter til mange forskellige dyr. Vi har faste lave priser - også på de mest populære produkter. Du kan spare helt op til 50 procent på dine yndlingsvarer. Vi glæder og til at handle med dig her hos Lavprisdyrehandel.dk.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk