Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Se klarere med Glo

Glo er et mærke, der produceres af det store tyske firma Hagen, som blev grundlagt i 1955. Udover lysstofrørerne Glo producerer Hagen også andre kæledyrsartikler med fokus på sikkerhed, funktionalitet og holdbarhed. Introducerer du et Glo lysstofrør til dit akvarie, vil du tydeligt kunne se, hvor god kvalitet det er.

Glo er nogle af de førende lysstofrør indenfor branchen. Der er et hav af Glo lysstofrør tilgængeligt, så det handler bare om at finde netop det lysstofrør, som du har brug for. Har du saltvands- eller ferskvandsakvarier kan du altid regne med, at Glo lysstofrør vil være en sikker løsning, da disse lysstofrør er beregnet til begge dele. Glo lysstofrør er udviklet ved hjælp af de nyeste teknologier inden for området og banebrydende ideer til at skabe de bedste lysforhold i akvarier.

Glo lysstofrør er lette at installere samtidig med, at de er super effektive. Glo lysstofrør tilbyder lys i forskellige styrkeforhold.

Glo lysstofrør er et anvendeligt produkt til alle typer akvarister. Du kan være nybegynder, eller du kan være top professionel. Glo lysstofrør er for alle. Samtidig med at Glo lysstofrør kan anvendes af alle, kan Glo lysstofrør også anvendes til alt. Uanset om du har et akvarium fyldt med koraller eller mange frodige smukke planter i ferskvand, så er Glo lysstofrør det helt optimale valg til dit akvarie. Med Glo lysstofrør får du et optimalt vandmiljø i dit akvarie og et super flot lys.

Hvorfor er lys vigtigt i akvarier?

Fisk skal ligesom mennesker have lys for at vågne op og for at føle sig friske. Lyset i dit akvarie skal efterligne det naturlige lys, som dine fisk og planter ellers ville have fået ude i naturen. Det vigtigste ved at have et akvarie er at huske at skabe den samme balance, som ville have hersket i naturen. Derfor er det også vigtigt, at fiskene kan få ro, og at du derfor husker at slukke lyset om aftenen. Fiskene har brug for denne pause fra lyset, ellers risikerer du, at de bliver søvnløse og rastløse, hvorved deres immunforsvar bliver svækket. I sidste ende vil dine fisk også blive mere modtagelige overfor sygdomme.

Selvom lyset har en god effekt på fiskene og deres velvære, har lys også en kedelig effekt på noget, som vi alle hader at have i vores akvarier, nemlig alger. Akvarieplanter bør som minimum have 12 timers lys hver dag, men har ligesom fiskene behov for ro om natten. Hvis der bliver tilføjet mere eller mindre lys end anbefalet, vil du hurtigt kunne se alger i flere forskellige farver og størrelser på dine planter.

Aqua-Glo, Sun-Glo, Power-Glo og meget mere

Glo-serien involverer mange typer, størrelser og styrker, som du frit kan vælge imellem. Glo-lysstofrør findes i mange forskellige farver, så de hver især kan fremme forskellige ting i dit akvarium.

Aqua-Glo er det mest almindelige lys og er meget populært blandt akvarister. Formålet med dette lys er at fremme fiskenes naturlige farver og samtidig levere et stærkt fotosyntetisk lysområde, som stimulerer kraftig plantevækst.

Sun-Glo er til de akvarister, som ønsker at fremme et så naturligt lys som muligt i akvariet. Sun-Glo går nemlig ind og efterligner solen på bedste vis. Derfor vil man med dette lys opleve et mere hvidt skær, som opfattes balanceret og naturligt i ethvert akvarie.

Power-Glo er et meget specielt lys, da det har et blåligt men hvidt skær med en meget høj temperatur (1800K). Lyset er blevet designet til at tilføje et gavnligt lysspektrum til de mange variationer af fersk- og saltvands akvarier. Samtidig med dette fremmer Power-Glo farverne fiskenes og korallernes farver. Det er optimalt til dig med marineakvarier.

Life-Glo er det optimale lys til et akvarie fyldt med planter. Det fremmer et meget naturligt lys og vil give dine planter og fisk det bedste miljø at leve i.

Marine-Glo er det lys, du skal benytte dig af, hvis du har et saltvandsakvarium. Lyset går ind med sine blålige lysstråler og fremmer alle de flotte farver i korallerne og fiskene. Lyset fremmer desuden de blå og violette farver i akvariet som kontrast til alle de andre farver.

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du finde disse lysstofrør fra Glo i T8 format, som vil passe til ethvert T8 lysarmatur. Med sådan et armatur vil du kunne skifte dine lys når som helst uden besvær. Udover at tilbyde mange forskellige typer lys tilbyder vi dem også i flere størrelser. Dette for at sikre at alle kan bruge Glo lysstofrør til deres akvarium.

Glo lysstofrør er meget holdbare og vil typisk virke mellem 8 – 12 måneder. Det er op til et helt år, hvor du ikke skal gå og spekulere på at skifte lysstofrør! Det er bare nemt og belejligt. Når det så er på tide at udskifte rørene vil du naturligvis kunne finde nye lysstofrør hos os på Lavprisdyrehandel.dk.

Alt hvad du behøver til dit akvarie hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi et kæmpe udvalg af akvarietilbehør. Du vil altid kunne finde netop det, du behøver. Er det lysstofrør, eksempelvis fra Glo, så har vi mange varianter at vælge imellem. For at udvikle det bedste og mest optimale akvariemiljø, vil du skulle investere i mange ting, herunder: Pumper, filtermaterialer, lys, dekorationer, bundlag, slanger og meget meget mere.

Hos os har vi skabt en overskuelig oversigt på vores hjemmeside, så du altid kan finde det, du skal bruge. Vi køber altid stort ind, så du kan være forsikret om at finde dine yndlingsvarer hos os.

Med det innovative mærke Glo er du sikker på altid at have et godt belyst akvarie. Så skal du kun tænke på hvilke øvrige materialer og produkter, du kunne tænke dig.

Billige og bedre akvarieartikler

Hos Lavprisdyrehandel.dk bestræber vi os altid på, at vores kunder får den bedste oplevelse. Dette sikrer vi blandt andet ved at købe kvalitetsprodukter, som vores kunder ønsker gang på gang at vende tilbage til. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du spare helt op til 50 procent på produkter til dit akvarie og endda få levering direkte til din dør.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk