Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Fun4pets

Har du en stor kærlighed til dit kæledyr, og ønsker du at give dit kæledyr noget af det bedste foder, man kan finde på markedet? Så skal du vælge Fun4pets.


Fun4pets er mærket bag en lang række lækre fodvarianter, der sikrer, at dit kæledyr får lige præcis de næringsstoffer og vitaminer, som det har brug for.


Fun4pets producerer både hunde- og kattefoder, som er et 100% gennemtænkt, og som bliver nøje vurderet inden de bliver sat til salg. Foderet fra Fun4pets er et komplet og afbalanceret foder lavet på naturlige ingredienser.


Fun4pets er et mærke, som bliver mere og mere udbredt og populært, og det kan vi hos Lavprisdyrehandel.dk godt forstå. Vi har gode personlige erfaringer med produkter fra Fun4pets lige som, at vi har en meget stor kundekreds, der gang på gang giver udtryk for at være yderst tilfredse med de varer, de anvender fra Fun4pets.


Fun4pets er en virksomhed i konstant udvikling. De arbejder hele tiden på at gøre deres produkter endnu bedre og endnu mere appetitlige for lige præcis dit kæledyrs skyld. Dit kæledyr vil elske at sætte tænderne i foder fra Fun4pets, og du som ejer har rigtig god grund til at blive begejstret.


Udover at skabe fodervarianter med en høj ernæringsmæssig værdi, er Fun4pets’ priser helt i bund. Når du vælger produkter fra Fun4pets, vælger du altså produkter som er lavet af den højeste kvalitet og med ambitioner om at skabe gode produkter, der matcher dit kæledyrs behov.


Fun4pets har eksisteret i mange år, og bliver fortsat ved med at skabe gode produkter. Hos Lavprisdyrehandel.dk er vi meget stolte af og glade for, at være forhandler af Fun4pets’ forskellige fodervarianter. Vi er særligt vilde med, at Fun4pets stiller høje krav til deres produkter, og at de har en forventning om, at alle deres produkter som minimum indeholder:

  • Proteiner
  • Kulhydrater/fibre
  • Fedt
  • Vitaminer
  • Mineraler


Det ovennævnte er livsvigtige næringsstoffer, som dit kæledyr skal have for at fungere optimalt. Alt dette kan du give din hund eller kat ved blot at bruge foder fra Fun4pets.

Foder, foder og mere foder

Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi naturligvis et særligt udvalg af de forskellige fodervarianter fra Fun4pets. Vi har nøje udvalgt de fodervarianter, vi tror allermest på, og som vi oplever, at vores kunder er allermest tilfredse med. Vi tilbyder blandt andet:

  • Fun4pets fuldfoder kattemad
  • Fun4pets Croc hundemad
  • Fun4pets lam og ris hundemad
  • Fun4pets Junior hundemad

Fun4pets fuldfoder kattemad

Fun4pets kattemad er et meget afbalanceret og komplet foder, som indeholder alle de vigtige næringsstoffer, som din kat har brug for. Fun4pets kattemad er velegnet til voksne katte med et normalt aktivitetsniveau. Kendetegnet for denne variant kattemad fra Fun4pets er, at den er meget letfordøjelig.

Fun4pets fuldfoder kattemad indeholder:
Kornprodukter, kød, animalske biprodukter, vegetabilske biprodukter, olie, fedt, mineraler og vitaminer.

Fun4pets Croc hundemad

Fun4pets Croc hundemad er også et afbalanceret og komplet foderprodukt. Foderet egner sig godt til hunde over 1 år med et normalt aktivitetsniveau. Kendetegnet ved dette produkt er også, at det er utrolig letfordøjeligt.

Fun4pets Croc hundemad indeholder:
Vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter, olie og fedt, kornprodukter samt mineraler og vitaminer, gær, råprotein, råfedt, træstof, råaske, kalcium og fosfor.

Fun4pets lam og ris hundemad

Lam og ris hundemad opfylder til fulde foderbehovet hos en voksen hund med et normalt aktivitetsniveau. Produktet er et komplet og afbalanceret foder, som er letfordøjeligt. Foderet har desuden en unik sammensætning, der er udelukkende er baseret på naturlige ingredienser.

Fun4pets lam og ris hundemad indeholder:
Vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter, olie og fedt, kornprodukter samt mineraler og vitaminer, gær, råprotein, råfedt, træstof, råaske, kalcium og fosfor.

Fun4pets Junior hundemad

Junior hundemad er et komplet og afbalanceret foder beregnet til hunde i alderen 8 uger til 1 år. Fun4pets Junior hundemad opfylder til fulde foderbehovet hos hvalpe og hvalpe i voksealderen. Dette hundemad er også letfordøjeligt, så du kan trygt servere foderet for din hvalp.

Fun4pets Junior hundemad indeholder:
Vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter, olie og fedt, kornprodukter samt mineraler og vitaminer, gær, råprotein, råfedt, træstof, råaske, kalcium og fosfor.

Sådan foder du dit kæledyr korrekt

Det er rigtig vigtigt at huske på, at hunde og katte har ligeså meget brug for proteiner, fedt, kulhydrater osv. som vi mennesker har. Det er derfor vigtigt at tænke over, hvad man giver sit kæledyr at spise. Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi altid, at man tilbyder sit kæledyr et foder, som indeholder naturlige ingredienser og gode næringsstoffer. Derudover er det vigtigt, at du vælger et foder, der passer til din hund eller kats alder, størrelse og aktivitetsniveau.

Det altafgørende er, at dit kæledyr får et foder, der opfylder dens behov. Dette sikrer du ved at bruge et foderprodukt fra Fun4pets. En god tommelfingerregel er, at du altid skal kigge på dit kæledyr og se, om det har en blank pels, en god energi, fast afføring, klare øjne og har en god form. Så er du helt sikker på, at dit kæledyr får alt, hvad det har brug for.

Har du spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om fodring af dit kæledyr, anbefaler vi hos Lavprisdyrehandel.dk, at du kontakter en dyrlæge for mere vejledning.

Din sikkerhed for en god handel

Hos Lavprisdyrehandel.dk betyder vores kunder alt for os. Vi arbejder hele tiden på, at gøre vores arbejde endnu bedre, så du kan få endnu bedre oplevelse, når du handler hos os.

Vi tilbyder altid gratis fragt ved køb over 699 kroner. Vi har en kundeserviceafdeling, hvor du 24 timer i døgnet kan sende os e-mails, vi hurtigst muligt vil besvare. Vi tager både imod spørgsmål, ris og ros. Derudover tilbyder vi hurtig levering og sørger for at holde dig godt underrettet under hele behandlingen af din ordre. Ofte vil du modtage din pakke inden for 4 hverdage, men normalt er vi hurtigere.

Vi glæder os til at modtage din ordre.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk