Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Frontline

Frontline er en del af Boehringer Ingelheim Vetmedica A/S, der forsker og udvikler inden for medicinalindustrien, både til mennesker og dyr. Deres hovedfokus er medicin til mennesker, men de bruger deres erfaring og forskningsfaciliteter til at udvikle nogle af de bedste loppemidler til hund og kat på det danske marked, og det kommer dig og dine kæledyr til gode.
Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe et bredt udvalg af loppemidler fra Frontline til hunde og katte, til forskellige størrelser på kæledyret, så doserne passer med størrelsen på dyret.

Om lopper

Lopper er parasitter, der lever af at suge blod fra pattedyr og fugle og efterlader røde og kløende sår, der er til stor gene for dyr og mennesker, der er blevet bidt. Det danske klima er optimalt for lopper, og derfor er mange dyreejere plaget af lopper, og det kan være svært at komme lopperne til livs, da kæledyrene hele tiden er udsat for nye loppeangreb. Lopper formerer sig hastigt og er svære at komme af med igen.

Lopperne lægger æg, der kan gemme sig over alt i huset og i naturen, så det er en evig kamp at komme lopperne til livs. Derfor er det vigtigt at behandle forebyggende mod nye loppeangreb jævnligt. De fleste loppemidler hjælper også mod lus, flåter og tæger, så dit kæledyr er godt beskyttet mod diverse utøj. Det gør en stor forskel på dit kæledyrs velbefindende, at den ikke går og klør sig hele tiden.

Lopper overlever selv den grundigste rengøring og er meget svære at slippe af med, så det er en fordel at beskytte dit kæledyr, så den ikke bliver angrebet af lopper, når den er ude og så tager lopperne med ind i huset.

Lopper lægger æg i pelsen på hunde og katte og æggene falder af i løbet af få dage. På den måde bliver æggene spredt rundt, hvor end dyret bevæger sig - blandt andet i huset. Æggene klækker inden for 2-10 dage, alt efter klimaet, og larverne gemmer sig i sprækker, revner, langhårede tæpper og lignende steder, hvor de lever af loppeekskrementer, der indeholder rester af blod. De forpupper sig i kokoner og kan ligge i dvale i op til et halv år, hvis ikke der er værtsdyr i nærheden. Når de forpuppede lopper fornemmer varmen fra et muligt værtsdyr, bliver de udklækket som voksne lopper og søger mod deres værtsdyr. Det er årsagen til, at mange oplever massive loppeangreb, når de ankommer til huse, der ellers har stået tomme længe. Har du haft din hund med i sommerhus dengang den havde lopper, så er der stor sandsynlighed for, at den bliver angrebet på ny næste gang, I besøger det samme sommerhus. Så det er ikke nok med rengøring og udluftning for at komme lopperne til livs, der skal mere hårdhændende metoder til. Den bedste metode til at slippe for lopper i huset er at sørge for, at din hund jævnligt bliver behandlet forebyggende mod nye loppeangreb.

Ved at forebygge loppeangreb forebygger du også loppeallergi, der kan være en meget ubehagelig tilstand for dit kæledyr. Når lopper bider, sprøjter de en smule spyt ind i kroppen, og det er dette spyt, kæledyret kan udvikle en allergi overfor. Det kommer til udtryk ved, at loppebiddene bliver mere kløende og plagsomme. Kæledyret kan desuden være plaget af kløen i op til to uger efter det sidste loppebid.

Sådan anvender du Frontline

Når du skal behandle dit kæledyr mod lopper, er det vigtigt ikke at vaske pelsen, lige inden du påfører loppemidlet, da det har sværere ved at hænge fast i fugtig nyvasket pels. Du skal også så vidt muligt sørge for, at dyrets pels holdes tør i op til 48 timer efter behandlingen, så loppemidlet ikke bliver skyllet ud af pelsen, inden det når at virke mod utøjet.

De fleste Frontline-loppemidler består af pipetter med væske, du skal dryppe i nakken af dyret. Du skal sørge for at holde dit kæledyr i ro og sprede håret i nakken på hunden eller katten og påføre loppemidlet. Følg altid doseringsanvisningen på det enkelte produkt. Dyret er beskyttet mod nye angreb af lopper og andet utøj i op til en måned efter behandlingen, hvor efter vi anbefaler, at du gentager behandlingen. I indlægssedlen for de enkelte produkter kan du læse, om produktet virker mod andet end blot lopper. Ofte vil det også være virksomt mod lus, flåter og tæger, men vi henviser til beskrivelsen på det enkelte produkt. Loppemidler virker ved direkte kontakt, så lopper og andet utøj behøver ikke bide for at blive forgiftet - det er nok, at de bevæger sig i området med giften. Lopper, lus og flåter dør inden for 24-48 timer, og giften bliver siddende i pelsen og beskytter mod nye angreb i op til 4-6 uger, hvorefter vi anbefaler en ny behandling.

Det er også muligt at bruge en spray med forstøver i stedet for pipetter til at dryppe i nakken. Sprayen gør det muligt at fordele loppemidlet direkte ud over pelsen på hele dyret, så lopper og lus bliver direkte eksponeret for giften og dør inden for 24-48 timer.
Det er vigtigt, at du ikke benytter loppemidler til hunde på din kat, da det kan indeholde et giftstof, kaldet permetrin, der er meget giftigt for katte og kan udvikle sig til krampeanfald, der oftest ender dødeligt. Hvis loppemidlet både er til hund og kat, kan du naturligvis benytte det uden risiko.

Loppemidler er naturligvis ugiftige for kæledyr og mennesker, men sørg alligevel for at dyr eller børn ikke kommer til at indtage produktet. Skulle det alligevel ske, skal du hurtigst muligt kontakte din dyrlæge eller egen læge.

Køb Frontline loppemidler hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe et bredt udvalg af Frontline, og du får op til 20 % rabat på prisen i forhold til den vejledende udsalgspris. Vi sender din pakke inden for 1-4 dage, så du hurtigt kan få dine varer til dine kæledyr. Du kan derfor komme i gang med loppebekæmpelse få dage efter, du har bestilt, til gavn og glæde for både dyr og mennesker i dit hjem.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk