Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Frolic hundefoder

Frolic er et af de bedst kendte varemærker indenfor hundemad og hundesnacks. Det produceres af Mars, som er et af verdens stærkeste brands indenfor fødevareindustrien. Og ja, det er dem med marsbaren.

Mars Petcare har fremstillet hundemad siden 1935 og er dermed verdens ældste professionelle fabrikant af foder til kæledyr. Mars Petcare har introduceret mange af de mest udbredte mærker, som vi allesammen kan nikke genkendende til. Som f.eks. PEDIGREE® og Chappi til hunde. Og desuden WHISKAS®, Kitekat og Sheba til katte. Der tilbydes smagfuld og ernæringsrigtig foder som kæledyr og deres ejere kender og holder af.

Med en førende position indenfor den branche, som leverer pleje og foder til kæledyr, føler Marskoncernen stor forpligtigelse overfor sine produkter og kunder. Der lægges stor vægt på, at foderet produceres af råvarer af top kvalitet, og at fremstillingen foregår under meget strenge produktionsvilkår. De kontrollerede omgivelser gør, at forbrugerne trygt kan anvende produkter fra Mars.

Frolic som fuldfoder og træningsgodbid

Frolic har igennem de seneste 40 år glædet hunde over hele verden. Foderet fremstilles i Tyskland og består af de meget letgenkendelige ringe. Det kan bruges både som fuldfoder og som godbid.
Som fuldfoder kombinerer Frolic tørfoderets praktiske tørre form med vådfoderets lækre konsistens i form af de halvfugtige ringe. Her får du med andre ord et unikt og anderledes produkt, en mellemting mellem tørfoder og vådfoder. Frolic fuldfoder til voksne hunde består af saftige og kødrige bidder fremstillet af ferskt kød, sunde grøntsager, vitaminer og mineraler. Det er også et naturligt smagfuldt hundefoder, fordi det ikke indeholder kunstige smags- eller aromastoffer. Frolic indeholder kort sagt alt det, din hund behøver. Frolic er både forkælelse og pleje i et, men på den sunde måde. Desuden fås Frolic hundefoder i genlukkelige poser, så den gode smag og den naturlige friskhed bevares.

Frolic hundefoder kan med fordel anvendes som belønning til hundetræning, da ringene nemt kan deles i fire mundrette stykker. De er perfekte at dele ud af, når hunden møder sine firbenede venner på engen, i hundeskoven eller hjemme på vejen.
Alle hundeejere ved, hvor vigtigt det er at stimulere sin hund både fysisk og mentalt. Motion har alle godt af, og de fleste hunde har utrolig meget gavn af at komme ud og løbe frit på et dertil velegnet område. En god tur rundt på en agility- eller forhindringsbane vil give dig en meget velstimuleret hund. En tur i skoven, hvor hunden kan forcere væltede træstammer og tæt bevoksning eller løbe op og ned af skrænterne, vil også give hunden en masse gode oplevelser. Her vil en god tursnack gøre underværker for motivationen, og forsøde hele turen.

Lydighedstræning med godbidder

Man lærer gennem hele livet – det gælder også hunden og ikke mindst dens ejer! Derfor er det vigtigt i hele hundens levetid, at opretholde træningen og det fælles samvær, som dette giver. En hund bliver aldrig for gammel til at man kan starte op med træning. Det bliver heller aldrig uaktuelt at vedligeholde det allerede indlærte. Dette er noget, som øger hundens livsglæde, og dens evne til at holde sig i gang, uanset dens alder.
Ved træning styrkes relationen mellem hund og ejer, hvilket giver hunden en øget livskvalitet - uanset alder og race. Træning stimulerer hunden mentalt og er med til at opbygge dens selvtillid og selvværd.
Social omgang med andre hunde er uhyre vigtigt for hundens trivsel. Hunden har behov for at se og være sammen med øvrige artsfæller og gerne så mange forskellige som muligt. Store som små, lang- som korthåret, hanhunde og tæver, neutraliserede eller ej. Via det sociale får hunden mulighed for at udvikle og finjustere kropssproget, både sit eget og de andre hundes. Samtidig øges hundens tolerancetærskel overfor andre racer, hvilket øger muligheden for at kunne omgås andre hunde uden problemer. En velstimuleret hund er en glad og tilfreds hund, og som regel også problemfri.

Lydighedstræning er altså en vigtig del af livet som hund og ikke mindst hundeejer. Med de ikoniske ringe fra Frolic, får du den perfekte træningsgodbid. De er saftige og velsmagende, og de fleste hunde vil gøre nærmest hvad som helst for at få en af disse lækre godbidder. Du har alle muligheder for at få den perfekte gentlehund med gode manerer.

Lad det være sagt med det samme. De ikoniske halvfugtige ringe fedter i jakkelommen! Derfor kan det være en god idé at investere i en god og vaskbar godbidstaske. Dem finder du i mange forskellige udgaver her på lavprisdyrehandel.dk. En godbidstaske fæster du i i bæltet eller bæltestroppen på dine bukser, og er nem at rengøre.

Efter en lang tur med træning og leg, og hvor man har udstået lidt regn og kulde, måske endda en halv snestorm, så glæder man sig til at komme hjem og forkæle sig selv med lidt lækkert til ganen. Din hund har det garanteret på samme måde! Det føles bare ikke helt rigtigt at luske hen til sit hyggehjørne, uden at få en tak-for-turen godbid. Her vil en håndfuld Frolic ringe udgøre en uimodståelig hyggesnack. Og din hund sover så dejligt bagefter.

Vidste du, at ordet: ”Frolic” betyder sjov, glad og legesyg? Et velvalgt navn til en type hundefoder, som har et sjovt design, og som er meget velegnet til friske og glade legehunde. Vælg Frolic næste gang du mangler en ekstra lækker og ny godbid til hundens træning og aktivitet.

Hos lavprisdyrehandel.dk kan du få Frolic hundefoder i to varianter: Mini til hunde af små og mellemstore hunderacer, og Complete til store hunderacer. De fås med henholdsvis kylling og oksekød.

Er du også træt af at slæbe tunge foderposer med hjem? Eller er det bare meget besværligt, fordi du ikke har adgang til bil eller lignende transportmiddel? Det er nemmere end nogensinde at handle hundefoder på internettet, og så kan du få det sendt lige til døren. Bestil og betal online hos lavprisdyrehandel.dk. Vi leverer foderet lige til din dør inden for 2 - 4 hverdage.

Vælg Frolic – din hund vil elske smagen!

 

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk