Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Tankerne bag Fluval

Fluval er firma men også et mærke med mange forskellige produkter til akvarier. Mærket indeholder alt lige fra filterpumper til dekorationer. Den ultimative tanke bag mærket Fluval er at skabe et innovativt, holdbart og designrigtigt mærke. Det skal indeholde produkter, som kunderne vil elske at bruge og være et sikkert valg at vende tilbage til - hver gang. Det har så også vist sig at være et af de førende mærker indenfor akvarieudstyr verden over.

Fluval har nemlig skabt sig et rigtig godt ry ved at udvikle meget teknisk avancerede produkter, som dog er nemme for forbrugerne at benytte sig af derhjemme. Fluval har tænkt på alle typer kunder, fra nybegyndere til de helt professionelle. Alle skal kunne bruge Fluval uden at blive frustreret eller forvirret.

Fluvals store engagement afspejles i deres brede sortiment, som omfatter alt det, du vil skulle bruge som akvarist.

Filtrering er nøglen til et sundt akvariemiljø

Det er altid vigtigt at huske på, at et akvarium er et kunstigt lukket miljø, og at du derfor skal gøre en aktiv indsats for at efterligne et naturligt økosystem. Dette indebærer filtrering, lys, varme, oxygen og meget mere. Men filtrering er klart nummer et i forhold til de ting du bør prioritere for at få dit akvarie til at fungere optimalt. Fluval har skabt en række fyldestgørende pumper, så du kan vælge lige den pumpe, som passer til dit akvariums størrelse. Når du skal vælge den helt rigtige pumpe,skal du altid tage højde for, hvor stort dit akvarie er og hvor meget vand, der skal filtreres per time. Fluval gør dette rigtig nemt. De har deres pladsbesparende indvendige pumper, og de har deres store udvendige pumper med høj ydeevne.

Prøv FX6-serien!

Med stor opfindsomhed og innovation har Fluval udnyttet chancen til at skabe den næste generation af filtrering, og dette indgår i deres FX-serie. FX-pumperne har patenteret SMART PUMP, som er et flertrins filtreringssystem. Med denne lette og overskuelige løsning har du mere tid til at nyde dit akvarie, idet du skal bruge mindre tid på at vedligeholde det.

Fluval er uden tvivl kendt for sin styrke og holdbarhed. FX6 -pumperne er med imponerende kraft og hastighed og opsamler affald i større mængder. FX6’eren er ”store broderen” til FX4’eren.

FX6-modellen indeholder 2 ekstra bakker i forhold til sin ”lille bror”. På den måde er der større kapacitet og fleksibilitet. Affaldet bevæger sig igennem alle 6 filtreringsbakker, som gør, at vandet bliver renere og renere for hver bakke, det besøger. Alle disse filtreringsfaser er langt mere effektive, end hvad man hidtil har set.

Hvorfor er det vigtigt med det rigtige filtermateriale?

Første skridt mod det rigtige miljø i dit akvarie er selvfølgelig din filterpumpe. Når du har fundet den rigtige styrke og størrelse af pumpen, er det vigtigt at finde det helt rigtige filtermateriale. Hos Lavprisdyrehandel.dk, kan du finde mange typer filtermaterialer, specielt fra Fluval. Det er meget vigtigt at vælge dine filtermaterialer med omhu og med tanke på hvilken slags akvarie, du ønsker. Dette er grundet alle de affaldsstoffer, som kan ophobe sig i et akvarie. Hvis de bliver i dit akvarie, ender du med en grøn mose i stedet for flot, rent og klart vand. Der findes mange muligheder med Fluvals udvalg af filtermaterialer for at opnå det rigtige resultat.

Filtermateriale af top kvalitet

Med filtermateriale fra Fluvals serie i dit akvarie, vil du opleve en helt ny verden. Fluval har været flittige og produceret mange forskellige typer og størrelser af filtermaterialer. Dette er for at skabe de absolut bedste muligheder for deres kunder og akvarieentusiaster. Der findes tynde, tykke, grove, fine kulplader eller filtersvampe. Alt sammen noget som du bør overveje at skaffe til din pumpe. Med Fluvals filtermateriale i kombination med en Fluval pumpe vil du se et akvarie i balance og harmoni. Det bliver pludselig utroligt nemt at vedligeholde dit akvarie, da produkterne fra Fluval gør alt arbejdet for dig.

Øvrigt tilbehør findes også her!

Fluval har ud over deres meget kendte pumper også produceret øvrigt tilbehør til akvarier. Her indgår eksempelvis dekorationer lavet af keramik for at give det flotteste resultat. Du kan sågar også finde rejenet fra Fluval med indbygget teleskopstang, så du lettere kan finde rejerne og opsamle dem. Udover dette har Fluval skabt en lille cirkulationspumpe, som er kraftig men dog så støjsvag, at den næsten ikke kan høres. Dette er selvfølgelig et kæmpe plus for dem, som har akvarier i stuen eller endda i soveværelset. Med Fluval finder du sikkert frem til et flot, holdbart, støjfrit og enkelt akvarie, som du vil elske at dyrke. Mangler du noget? Kom og find det her hos os på Lavprisdyrehandel.dk.

Vi elsker at gøre dig glad

Hos Lavprisdyrehandel.dk er det vigtigt for os, at vores kunder altid får den bedste købsoplevelse. Vi gør det altid så nemt som overhovedet muligt for vores kunder at navigere rundt på hjemmesiden med et overskueligt design og overskrifter. Hos os vil du altid kunne finde dine yndlingsvarer. Uanset om du søger produkter til akvarier, fugl, hest eller hund, ja så har vi det hele indenfor disse kategorier og meget mere. Vi køber altid stort ind hos Lavprisdyrehandel.dk, hvilket betyder, at vi har mulighed for at skrue priserne helt ned, og du kan komme til at spare helt op til 50 procent! Det er bare billigt!

Udover vores formidable priser og vores ønske om, at din oplevelse hos os skal være exceptionel, har vi en særdeles dygtig og kompetent kundeserviceafdeling, som altid står til rådighed. Du kan kontakte vores kundeservice på: kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi besvarer altid mails indenfor 24 timer. Vi glæder os til at se dig her hos os på Lavprisdyrehandel.dk.  

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk