Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Rulleliner af høj kvalitet fra tyske Flexi

Det tyske og særdeles velrenommerede firma Flexi står bag nogle af de mest populære rulleliner, der findes på markedet i dag. Flexi rulleliner er meget fleksible, og som navnet afslører så ruller snoren automatisk ind, når der ikke trækkes i snoren. Desuden er Flexi rulleliner kendt for at være lavet i en særdeles slidstærk og robust kvalitet. Flexi rullelinen blev opfundet i 1972 og sat i produktion året efter. Siden da har Flexi rullelinen gennemgået en stor udvikling og sortimentet er efterhånden blevet stort. Flexi rulleliner findes i mange forskellige størrelser og varianter. Det betyder også, at der i dag er en Flexi rulleline, som passer til ethvert behov uanset, om du har hund eller kat. Flexi rullelinen sælges i dag i mere end 90 lande.

Flexi: Århundredets mærke i 2010

Firmaet blev i 2010 kåret som: ”Århundredets mærke” af Deutsche Standards grundet rullelinernes høje kvalitet. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af Flexi rulleliner til såvel små som store hunde i et væld af farver. Flexi rulleliner fås eksempelvis i en helt klassisk sort farve eller i den meget trendy neongrønne farve. Der er således valgmuligheder nok og hvilken Flexi rulleline, man vælger, afhænger nok i høj grad om temperament.

Flexi rulleliner i et væld af forskellige størrelser og design

Vi har Flexi rulleliner med korte og lange liner, med tynde runde snorer og flade brede bånd. Alle Flexi rulleliner har en solid forkromet karabinhage. Flexi rulleliner fås med snorelængder fra tre meter til otte meter. Selve grebet på håndtaget fås i en standard udgave eller med et komfortabelt soft grip. Flexi rulleliner har desuden en praktisk stopknap til tommelfingeren, så du øjeblikkeligt kan bremse linen, når hunden trækker lidt for hårdt. Endelig kan Flexi rullelinen også låses i håndtaget, når du har fundet en passende linelængde. Når du er på udkig efter en Flexi rulleline, er det vigtigt, at du holder dig din hunds størrelse og vægt for øje. Kun på den måde kan du være sikker på, at såvel line som låsemekanisme er kraftig nok til, at hunden trækker. Med andre ord er kvalitet, funktionalitet og ikke mindst sikkerhed i højsædet, når du vælger Flexi. Udover hunde kan Flexi rullelinen også bruges til katte og kaniner, hvis de vel og mærke har en korrekt sele på.

Flexi rullelinen giver din hund følelsen af frihed

Med en Flexi rulleline får din hund ekstra komfort under gåturen, hvor den rigtig kan nyde friheden, indenfor den længde snor, der naturligvis gives. Flexi rulleliner er især gode at bruge på steder, hvor hunde kan løbe frit, men hvor kontrol er nødvendig. Det kan eksempelvis være i skoven, på markerne eller på stranden. Er du derimod på tur i eksempelvis byen, på gågaden eller på smalle stier, så anbefales det, at du bruger en helt almindelig kort hundesnor. Det samme gælder på steder, hvor du kan risikere at hunden løber ud foran en bil. Flexi rulleline er velegnet til lufteture, hvor du ikke risikerer, at linen spænder ben for andre folk eller spærrer vejen. Med en Flexi rulleline får din hund mulighed for en mere naturlig adfærd, hvor den forholdsvist frit kan snuse rundt og besørge de steder, den vil. Med en Flexi rulleline mister du ikke kontrollen over din hund, selvom du giver den lov til at føle friheden. Har du brug for at binde din hund fast mens du er inde og handle i en butik, så bør du ikke spænde den fast i Flexi rullelinen. I disse tilfælde bør du bruge en kort almindelig hundesnor.

Sådan passer du godt på din Flexi rulleline

En Flexi rulelline er en god investering, som du kan have i mange år – hvis du vel og mærke husker at passe på den. Det kan du gøre på indtil flere måder. Hvis din Flexi rulleline eksempelvis er blevet godt våd, efter du har været en tur på stranden med din hund eller gået en tur i regnvejr, så er det absolut bedste, du kan gøre, at rulle Flexi linen så langt ud den kan komme og så låse den, så den kan tørre fuldstændig. Er rullelinen blevet godt beskidt, kan du sagtens skylle den, men husk at lade den tørre helt, inden du ruller den sammen igen. Ved at vaske linen undgår du også at fjederen bliver ødelagt. Dermed forlænges din Flexi rullelines holdbarhed.

Tilbehør til Flexi rulleliner

Udover Flexi rulleliner har vi også et bredt udvalg af smart tilbehør i forskellige farver fra Flexi, som kan monteres på rullelinerne. På den måde kan du let pimpe din Flexi rulleline. Eksempelvis kan du få Flexi Flash Light, der mest af alt minder om en lille lygte, der kan indstilles til enten at lyse konstant eller blinke. Flexi Flash Light er vandtæt og særdeles velegnet, når hunden skal luftes i de mørke vintermåneder. Med Flexi Flash Light bliver hverken du eller din hund overset i mørket. Herudover kan du også få en Flexi Multi Box, som er en praktisk beholder til opbevaring af for eksempel hundegodbidder eller hundeposer. Begge dele er jo uundværlige på gåturen.

Køb Flexi rulleliner hos Lavprisdyrehandel
Hos os finder du altid et bredt udvalg af de populære Flexi rulleliner. Hver model er håndsamlet og har gennemgået mere end 100 kvalitetscheck. Vi har rulleliner i alle de populære farver, herunder: blå, brun, grå, grøn, sort, lyserød, neon og rød. Find lige netop den Flexi rulleline, som matcher din hund bedst her hos os. Vi har Flexi rulleliner til de helt små hunde under 10 kg og til de største vovser på over 26 kg. Med en Flexi rulleline bliver gåturen ”a walk in the park”. Køb din Flexi rulleline hos Lavprisdyrehandel og få den leveret direkte til din dør indenfor 1-4 hverdage.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk