Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om firmaet bag de populære FitPaws

FitPaws er en amerikansk produktlinje til hunde, som blev lanceret tilbage i 2010. Dette skete på baggrund af, at folk indenfor rehabiliteringsbranchen begyndte at anvende den velkendte træningsbold FitBall (som normalt bruges til mennesker) til hunde. Som bekendt er hunde og mennesker jo bare forskellige, og dermed fik FitPaws for alvor sin berettigelse. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt udvalg af FitPaws, som er specialdesignet træningsudstyr til hunde. FitPaws er designmæssigt og fysiologisk udviklet til at sikre din hund den aller bedste træning og rehabilitering.

Power to the dog!

FitPaws er en succesfuld produktserie, som er særligt velegnet til genoptræning af hunde og til styrketræning af hundes muskelgrupper og balanceevne. Der findes ikke den hund, som ikke vil have gavn af FitPaws. Selv dyrlæger anbefaler FitPaws til træning af hundes balance, koordinering, kropsbevidsthed og stabilisering af svage områder, så hunden undgår fremtidige skader. Sportshunde kan ved hjælp af FitPaws også forbedre deres præsentation ved at blive stærkere, mere kropsbevidste og få bedre balance. Alle FitPaws produkter er desuden testet af professionelle hundetrænere, der har specialiseret sig indenfor netop rehabilitering.

Den populære FitPaws Peanut

FitPaws Peanut er, som navnet siger, udformet som en peanut. Der er her tale om en helt unik stabilitetsbold, som er udviklet specielt til styrketræning og genoptræning af såvel sportshunde som brugshunde. FitPaws Peanut er lavet i et kraftigt PVC-materiale, der er enormt slidstærkt, således din hund ikke kan kradse hul på træningsbolden. Grundet den specielle form er bolden forholdsvis stabil og triller ikke under træningen men bevæger sig blot fra side til side og frem og tilbage. Vær i den forbindelse også opmærksom på, at jo mere du pumper bolden op, jo mindre vil den bevæge sig. På den måde kan du også bestemme i hvor høj grad, du vil udfordre din hund. FitPaws Peanut bruges primært til ustabilitetstræning, hvor din hunds kerne- og stabilisatormuskler er i fokus. Ved at træne din hund på FitPaws Peanut 3-4 gange om ugen, vil du hurtigt se resultater. En af de mest populære øvelser på FitPaws Peanut er push-ups. Når din hund mestrer FitPaws Peanut, så vil det ofte være en god idé at udfordre hunden på en ny måde ved hjælp af eksempelvis FitPaws Egg. Der er her tale om en oval træningsbold, som ikke er nær så stabil som FitPaws Peanut. Når du køber FitPaws Peanut, får du også en dvd med forskellige øvelser samt en håndpumpe.

FitPaws Paw Pods

Med de fantastiske FitPaws Paw Pods kan du øge potebevidstheden ved hjælp af forskellige måløvelser. Placer FitPaws Paw Pods under din hunds fødder og træn din hund i at gå frem og tilbage på dem, at gå sidevejs eller øv målbevidsthed med din hund. Paw Podsene har sensoriske tapper, som stimulerer din hunds følesans. De er således perfekte at bruge i forbindelse med eksempelvis genoptræning. FitPaws Paw Pods er produceret i et slidstærkt materiale, så de ikke punkterer, når din hund benytter dem. Ved at ændre lufttrykket i podsene eller vende den flade side op, øger du sværhedsgraden og udfordrer hundens balance. Paw Pods leveres oppustet, når du bestiller dem, og du får et sæt a fire træningspuder leveret ad gangen.

FitPaws Balance Disc

Med en Balance Disc fra FitPaws vil din hund få styrket sine kernemuskler. Ved at ændre luftniveauet i discen vil din hund skulle bruge forskellige muskler for at holde balancen. Det er da effektiv træning, som batter noget! Discen har også to forskellige overfladestrukturer med henholdsvis buler og nopper. Du kan bruge FitPaws Balance Disc separat eller sammen med andre disce. Når du køber FitPwas Balance Disc, medfølger der også en dvd med en række idéer til mulige øvelser. 

FitPaws Wobble Board

Dette træningsredskab fra FitPaws omtales i daglig tale også som balancebræt. Ligesom FitPaws Balance Disc er dette balancebræt med til at styrke din hunds kernemuskler. Leveres med trækugler i tre forskellige størrelser, som monteres under balancebrættet. Du kan så veksle mellem de forskellige størrelser af trækugler alt afhængig af, hvor stor din hund er, og hvor dygtig den er. Balancebrættet er også ideelt at bruge til ældre hunde, som ikke har nær så meget muskelmasse, som de tidligere har haft i deres unge dage. Hundene står også forholdsvis godt fast på dette balancebræt fra FitPaws grundet den skridsikre belægning. Det er en rigtig god idé at placere balancebrættet på en form for træningsmåtte af hensyn til dit gulv. Denne måtte kan du også købe hos os fra FitPaws.

FitPaws Target

Et andet rigtig godt træningsredskab er FitPaws Target, som bruges til target-træning. FitPaws Target er lavet af et fleksibelt og skridsikkert materiale. Ved hjælp af FitPaws target kan din hund på en sjov måde lære at træde et bestemt sted og tilmed vente et bestemt sted. FitPaws kan også bruges til at lære din hund kommandoen: ”Op”. Dette gør du lettest ved at lære din hund at træde på pladerne på gulvet, og når din hund så mestrer dette, flytter du pladerne op på diverse ting, eksempelvis på FitPaws Peanut eller FitPaws Balancemåtte. Til sidst, med lidt øvelse, vil din hund forhåbentlig blive fortrolig med at have alle fire ben oppe på FitPaws Peanut. Når du træner din hund med FitPaws Target, så er det også en rigtig god idé at bruge en klikker og nogle lækre godbidder til at belønne din hund.

Køb FitPaws hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel er vi med på moden og har derfor også det nyeste træningsudstyr til hunde, herunder det populære udstyr fra FitPaws. Når du køber FitPaws hos os, så kan du være sikker på, at du får det til markedets absolut skarpeste priser. Hos os kan du spare helt op til 50 procent på diverse kæledyrsartikler. Bestil FitPaws hos os allerede i dag og oplev, hvordan din hund vil ændre sig og blive meget gladere.

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk