Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Kort om Ferplast

Ferplast har i et halvt århundrede været en topspiller på området for burer og transportburer til kæledyr af forskellige størrelser. Dette italienske firma producerer tilbehør til kæledyr, som er klare i farverne og har et spændende men funktionelt design. Ferplasts primære materiale er plast, som de har skabt flere solide og populære produkter af. Plastprodukter har også den klare fordel, at de er lette at rengøre. Ferplast tager også ansvar for Jordens fremtid og producerer flere af deres varer af giftfrie og genbrugsmaterialer.

Dit kæledyr med på rejse

Det sker i ny og næ, at du bliver nødt til at tage dit kæledyr med på en rejse. Nogle gange er det en tur til dyrlægen, andre gang skal de med på ferie. Ferplast er mestre i at skabe gode transportburer, som gør det nemt for dig. Håndtaget er ergonomisk og dermed behageligt at holde, så buret ikke føles tungt at bære. For ikke at stresse dyret, har Ferplast produceret transportburer, hvor lågen kan tages helt af. Dermed kan katten komme ind ad et stort hul, og der skal ikke bruges kræfter på at holde lågen åben. Det er vigtigt, mens kæledyrene er under transport, at de får masser af luft og kan se ud. Ferplast sikrer sig, at der både er et stort frontgitter, men også lodrette riller langs hele toppen. Denne detalje er også med til at sænke stressniveauet hos kæledyret under transport.
Det er en god idé, at gøre dit kæledyr fortroligt med transportburet længe inden afrejse. Dette kan gøres ved at have buret stående fremme, så katten eller hunden vænner sig til det og ikke forbinder transportburet med stress. Selv om toppen på transportbure fra Ferplast kan tages af, er det ikke nødvendigt i tilvænningsperioden, da hunde og katte elsker at sove i huler. Så lad buret stå inden for, så dit kæledyr forbinder det med noget positivt.

Valg af gnaverbur er en verden for sig

På Lavprisdyrehandel.dk finder du et bredt udvalg af gnaverburer, som er skabt til forskellige gnavere lige fra mus til ildere. Det er en rigtig god idé, hvis du giver dig god tid til at få købt de rigtige ting til din nye gnaver. Når der findes mange forskellige burer, spiller din personlige smag og stil naturligvis ind i valget. Du bør dog se på, om der er plads nok til din gnaver. Undersøg, om det er nemt at tage smådyret ud, så du kan komme til at gøre rent. Hvis du har en hamster eller mus, skal du være sikker på, at du får et bur, som er specielt designet til disse dyr. De er nemlig dygtige til at finde en vej ud, hvis der er et for stort hul. Flere af Ferplasts hamsterbure er designet med solid plastbund- og top, så det ikke er muligt for de små udbryderkonger at smutte ud af et hul. I toppen er der et gitter, som sikrer rigeligt af frisk luft.

Ferplast gør det sjovt at have gnavere. Ferplast bringer glade farver og et legende udtryk ind i huset. De fleste gnaverburer fra Ferplast kommer med udstyr, som matcher i farver og former.

Motion er sundt

De fleste gnavere elsker at bevæge sig. Ferplast har derfor skabt en række sjove muligheder for din gnaver, så den kan løbe rundt i hjul, gennem en labyrint af rør eller op og ned ad trapper. Selv om en del af gnaverburene fra Ferplast kommer udstyret med aktivitetslegetøj, må du endelig ikke holde dig tilbage i forsøget på at aktivere din gnaver. Derfor tilbyder Lavprisdyrehandel.dk en stor række tilbehør fra Ferplast til en særdeles god pris. En del gnavere er dog mest aktive om natten, så bliv ikke fortvivlet, hvis du ikke ser din hamster løbe rundt i løbet af dagen. Overvej nøje, hvor du vil stille buret med en nataktiv gnaver. Det er ikke alle mennesker, som kan sove fra den kriblende lyd af en hamster.

Populære kæledyr

Marsvin og andre små gnavere er blandt de mest populære kæledyr i Danmark. De fleste gnavere lever i et hierarki og får det nemt til at fungere i en flok. Den eneste undtagelse er hamsteren, som trives bedst alene. Hvis du skal tilføje et nyt medlem til flokken, er det en god idé langsomt at vænne flokken til den nye gnaver. Det kan du nemt gøre ved at sætte to bure tæt op mod hinanden. Dermed kan de vænne sig til hinandens duft uden at ryge i totterne på hinanden. Efter noget tid kan du skifte ting fra et bur til det andet. Det kan blandt andet være madskålene, som du bytter. Dermed kan du iagttage, hvordan de reagerer på at have den andens duft tættere på. Hvis alle dyrene opfører sig roligt, så kan du under opsyn prøve at sætte den sammen i hovedburet.
Husk at du forpligter dig, når du anskaffer dig et kæledyr. Så undersøg grundigt, hvilke forhold dit kæledyr trives bedst under, inden du beslutter dig for at erhverve det. Det samme gør sig gældende, hvis du sætter en han og en hun sammen. Du er også ansvarlig for deres unger.

Mad og drikke skal der til

Gnavere skal, som alle kæledyr, plejes dagligt. Vælg en madskål, som har en solid bund, så den ikke vælter, når den lille fyr hopper op i den for at spise. Giv godbidder med omtanke, da gnavere har let ved at blive overvægtige. Frisk vand er nemt at sikre med en drikkeflaske. Ferplast har designet deres vandflasker til at sidde udvendigt på buret. De har aftagelig top, så de kun skal tages af, når de trænger til rengøring. Sørg for, at dit kæledyr får frisk vand hver dag. Du skal sikre dig, at der ikke ligger rester af ferske grøntsager eller frugt i buret. Hamsteren er kendt for at lave et forråd af foder. Gå jævnligt på jagt efter disse forråd, så maden ikke bliver rådden.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk