Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Feliway

Feliway er et produkt fra Ceva, der er førende inden for veterinær farmakologi. Hele deres virksomhed beskæftiger sig med dyrs sundhed og velbefindende i den store verden. Lavprisdyrehandel.dk forhandler to af deres store mærker; Feliway til katte og Adaptil til hunde, der begge hjælper dyrene til at falde til ro og have det godt.
Den internationale organisation: ”International Cat Care” uddeler hvert år prisen: ”Cat Friendly Awards” til produkter, der gør en stor forskel for kattes sundhed og velbefindende og Feliway har to gange vundet sådan en pris. I 2013 gik prisen til Feliway Classic og i 2016 gik den til Feliway Friends.

Feliway-produkterne er anerkendt verden over og er blandt de bedste til at skabe tryghed for din kat. Undersøgelser viser, at Feliway hjælper langt hovedparten, op til 92 %, af de katte, der prøver det til at få mere ro og harmoni i hjemmet. Det er helt uskadeligt at bruge produkterne i hjemmet, både for dyr og mennesker, så Lavprisdyrehandel.dk anbefaler, at du prøver Feliway, hvis du har problemer med uønsket adfærd eller utryghed hos din kat.

Hvad er feromoner?

Feliway indeholder kunstige feromoner. Feromoner er luftbårne, kemiske signaler, som katte bruger til at kommunikere med. De bliver udskilt forskellige steder på kroppen, alt efter hvilke signaler katten ønsker at sende. Katte gnider sig ofte op ad møbler, træer og andre katte eller mennesker og afsætter duftsignaler på de ting og personer, de gnider sig op ad. Duftstofferne bruges til at signalere, at det er deres territorium. Signalerne er både til andre katte, så de ved, at området er beboet og til dem selv, så de føler sig hjemme. En kat afsætter duftstoffer i hele sit hjem, så den føler sig tryg.
Når en kat flytter til et nyt sted, enten fordi familien flytter, eller fordi den flytter til en ny familie, kommer den ind i et nyt hjem, hvor den ikke har afsat duftstoffer, og derfor kan den føle sig utryg. Det kan tage lang tid for en kat at finde sig til rette i et nyt hjem med ukendte rum og ikke mindst ukendte dufte. Det kan du afhjælpe med at bruge Feliway, der spreder tryghedsskabende feromoner i det nye hjem, så din kat kommer til at føle sig tryg og hjemme hurtigt. På den måde kan du afhjælpe stress hos katten, når du ændrer dens omgivelser.

Feliway Classic

En kat bliver naturligt i sine vante omgivelser, men strejfer gerne omkring i perioder. Dog vil den altid have et sted, hvor den føler sig hjemme og tryg. I naturen kan det trygge hjem sagtens flytte sig, men det er katten selv, der bestemmer, hvornår den flytter og hvor hen. Når katten bor hos os mennesker, er det os, der bestemmer, hvornår den flytter og hvor hen. På den måde fratager vi katten dens naturlige måde at flytte sig på og skabe tryghed omkring sig, og derfor er det vigtigt, at vi hjælper den med at finde sig til rette i sit nye hjem. Med Feliway kan vi hjælpe den ved at sprede feromoner i det nye hjem, så den føler sig hjemme.

Feliway Classic virker ved, at du sætter en diffuser i stikkontakten, så der bliver sendt syntetiske feromoner ud i rummet, så hele rummet dufter trygt og godt for katten. På den måde vænner den sig hurtigt til sine nye omgivelser, og du får en glad og velfungerende kat, der er tryg og harmonisk.
Feliway Classic er også effektivt at bruge, når du skal på rejse med din kat. Du kan bruge det i transportkassen, så den føler tryg og hjemlig eller i bil eller tog, hvor du rejser med katten. På den måde kan din kat føle ro og tryghed, selvom det at rejse kan være stressende for både kat og ejer.

Feliway Scratch

Med Feliway Feliscratch kan du forebygge uønsket adfærd forårsaget af stress hos din kat. Uønsket adfærd kan være, at din kat kradser i møblerne eller tisser i hjørnerne. Med Feliway kan du styre kattens adfærd ved at gøre den tryg og rolig og ved at sætte duftstoffer de steder, du ønsker, din kat bliver tiltrukket af. Med Feliway Feliscratch kan du påføre dråber med feromoner på kattens kradsetræ eller andre steder, hvor den må kradse, så den bliver tiltrukket til disse steder og får lyst til at sætte sine egne duftspor med sine poter. På den måde kan du få den til at kradse på steder, du vælger. Det er kattens naturlige instinkt at kradse, og den markerer sit territorium, når den kradser. Den afsætter synlige mærker med sine klør og duftspor med sine poter. De syntetiske feromoner efterligner dens naturlige feromoner og på den måde bliver katten lokket til. Feliway Feliscratch afsætter synlige spor, da det indeholder et blåt farvestof, der forsvinder med tiden, og disse spor viser katten, hvor den må kradse. Samtidig får katten lyst til at sætte duftspor oven i de kunstige, så den viser, at det er dens territorium.

Feliway Friends

Feliway Friends er et produkt, der hjælper med at skabe harmoni, når du har flere katte i husstanden. Produktet indeholder en diffuser, der sender duftstoffer ud i rummet og afhjælper spændinger og konflikter mellem kattene ved at signalere ro og harmoni. På den måde kan du få dine katte til at fungere bedre sammen og efter en periode med Feliway Friends, vil kattene have vænnet sig til hinanden og derfor ikke have brug for at få hjælp fra kunstige feromoner til at have det godt i hinandens selskab. Hvis problemet genopstår eller fortsætter, er det helt uskadeligt at fortsætte med brugen, da Feliway ikke indeholder skadelige, giftige eller afhængighedsskabende ingredienser.

Køb Feliway hos Lavprisdyrehandel.dk

Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe produkterne fra Feliway med 20 % rabat i forhold til den vejledende udsalgspris, og du får det tilsendt i løbet af få dage, så det kan ikke være nemmere. Hvis du har yderligere spørgsmål om produkterne, kan du trygt kontakte vores kundeservice, der kan hjælpe dig med at finde de informationer, du har brug for.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk