Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Extreme classic kattegrus – kattegrus af højeste kvalitet

Hvis du er i tvivl om, hvilket kattegrus du skal vælge, så kan det ikke gå helt galt med kattegrus fra Extreme Classic. Dette kattegrus er canadisk produceret af firmaet Intersand i Montreal. Intersand har mange års erfaring med produktion af kattegrus i og med, at de har gjort det siden 1992. Extreme Classic kattegrus er af høj kvalitet og udviklet på baggrund af en unik og patenteret formel, kaldet: ”Triple Action™”. Extreme Classic er kort fortalt en super klumpende kattegrus med en ekstraordinær sugeevne og perfekt lugtkonktrol. Derudover er Extreme Classic kattegrus 99,9 procent støvfri.

Extreme Classic kattegrus har en ekstrem god sugeevne

Når du køber Extreme Classic kattegrus så får du kattegrus som absorberer væske helt fantastisk. Dette er også årsagen til, at Extreme Classix er så stærkt klumpende, som det er. Kattegruset kan faktisk suge helt op til 400 procent af sin egen vægt i væske. Det gør så også, at der kommer store, hårde klumper i kattebakken, når katten har besørget. På den vis er det let at rengøre kattebakken efterfølgende i og med at klumperne ikke er til at overse samtidig med, at de er nemme at fjerne. Dermed er Extreme Classic kattegrus også et økonomisk set godt valg. Extreme Classics helt fantastiske sugeevne gør også, at lige netop dette kattegrus er ekstremt drøjt i brug og at kattegruset ikke klistrer sig fast i kattens pels eller bunden af kattebakken.

Undgå fæl lugt og støv fra kattebakken med Extreme Classic kattegrus

Med Extreme Classic kattegrus kan du nyde et støv- og lugtfrit hjem, selvom du har kat. Extreme Classic kattegrus indeholder en særlig blanding af små, blå korn, som er specielt udviklet til at fange og indkapsle dårlig lugt fra kattebakken. Derudover er Extreme Classic kattegrus jo 99,9 procent støvfri, hvilket betyder, at hverken din kat, gulve eller møbler vil blive støvet til, når katten besørger i kattebakken. Med Extreme Classic kattegrus kan du derfor få et sundt og godt indeklima, selvom du har en eller flere kattebakker stående indendørs. Det er dog vigtigt at understrege, at kattegruset aldrig kan blive 100 procent støvfrit i og med, at der skal bruges en lille smule støv for at få den klumpende effekt.

Du kan vælge mellem Extreme Classic kattegrus i 3 forskellige varianter

Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et udvalg af Extreme Classic kattegrus. Vi har i øjeblikket tre varianter; Extreme Classic kattegrus med lavendel, Extreme Classic uden duft og Extreme Classic med babypudder. Alle varianterne er 100% naturlige, da de er lavet af bentonit-ler. Kattegruset er således helt ufarligt for dig og din kat. Extreme Classic kattegrus leveres i poser af 15 kg, men når du bestiller hos os på Lavprisdyrehandel.dk, så leverer vi de tunge poser direkte hjem til dig.

Hvis du har kattekillinger, skal du lige være særlig opmærksom...

Vi fraråder på det kraftigste, at du bruger klumpende kattegrus, hvis du er så heldig at have kattekillinger. Det skyldes, at kattekillinger kan finde på at spise kattegruset, og det kan altså gå grueligt galt, hvis der er tale om klumpende kattegrus, som kan svulme op og blokere for åndedrættet eller danne en prop i fordøjelsessystemet. Når dine kattekillinger skal lære at bruge kattebakken, anbefaler vi derfor, at du bruger en form for naturstrøelse, der ikke klumper eller svulmer op. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et udvalg af ikke-klumpende kattegrus, så det er muligt at finde lige netop det kattegrus, som du behøver til dine katte. Når kattekillingen er cirka otte måneder gammel, og den har fundet ud af at kattebakken er et toilet, kan du begynde at anvende klumpende kattegrus. Dette gør du lettest ved et gradvist skifte, hvor du strøer et tyndt lag af den nye kattegrus ovenpå det gamle. Når katten så har vænnet sig til det nye kattegrus, kan du skifte al kattegruset i bakken.

Hvor meget kattegrus skal der egentlig i bakken?

Og hvordan i alverden skal jeg rengøre den? Det er nogle af de spørgsmål, som vi ofte får i kundeservice. Svaret på det første spørgsmål er, at der skal mellem 8-10 centimer kattegrus i kattebakken for at give katten de bedste forhold at besørge under. Kattelort og urinklumper fjernes så på daglig basis med en lille katteskovl. Hvis det er nødvendigt, så efterfylder du med lidt ekstra kattegrus. Hvis du bruger klumpende kattegrus, såsom Extreme Classic, så skal du ikke tømme kattebakken helt så tit. Typisk vil en til to gange om måneden være tilstrækkeligt. Du bør også være opmærksom på, at katteurin kan brænde sig fast i plastikken på kattebakken. Det ses især, hvis du har en kat, som ynder at strinte op af siderne på kattebakken. På et tidspunkt vil det derfor også være hensigtsmæssigt at udskifte kattebakken – og så er det jo heldigt, at du finder et bredt udvalg af kattebakker og kattetoiletter hos os.

Hvor skal kattebakken stå? Og hvor mange kattebakker skal jeg have?

Det er også to rigtig gode spørgsmål, som vi hyppigt får i kundeservice. Det bedste sted, du kan stille kattebakken er et tørt sted, hvor der er god udluftning, og hvor der er langt hen til den nærmeste madskål. Katte er nemlig meget rene dyr og de bryder sig derfor ikke om at spise i nærheden af det sted, hvor de besørger i løbet af dagen. Fugtige steder såsom kældre og badeværelser er heller ikke de bedste steder at stille kattebakken grundet det høje fugtniveau. Fugten kan nemlig gøre, at kattegruset mister noget af sin sugeevne. Derudover bør kattebakken placeres et forholdsvist roligt sted i huset, så katten kan besørge i fred. Dog ikke for langt væk fra det sted, hvor familien opholder sig. Når først du har fundet en god plads til kattebakken, så er det vigtigt, at du lader den blive stående, da du ellers risikerer, at katten nægter at bruge kattebakken. Hvis du to eller flere katte skal du have mindst ligeså mange kattebakker, som der er katte.

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk