Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

En ny verden

Vi kender alle sammen til de typiske kæledyr, som man kan vælge at have. Hunde, katte, heste, fisk, og fugle kan anses som nogle af de mest normale kæledyr. Men reptiler og krybdyr bliver mere og mere populære at holde som kæledyr, og derfor vokser sortimentet af produkter naturligvis med. Reptiler og krybdyr fortjener et ligeså stort udvalg af produkter i den samme kvalitet som øvrige kæledyr gør, og det vil vi være med til at støtte op om her hos Lavprisdyrehandel.dk!

Exo-Terra er et mærke, der er udviklet specielt med reptiler og krybdyr i fokus. Exo-Terra er mest kendt for at lave produkter med et naturligt udseende, som kan være med til at indrette et realistisk miljø til dit krybdyr eller reptil. Exo-Terra ser det som deres mission at skabe så naturlige forhold for reptiler og krybdyr som muligt, så de vil føle sig så tætte på naturen som muligt. Exo-Terra er et af verdens mest populære og innovative mærker indenfor sit felt og er kendt for deres unikke produkter af høj kvalitet.

Exo-Terra har kunnet skabe realistiske produkter på baggrund af nøje undersøgelser sammen med berømte herpetologer og opdrættere over hele verden. Trenden mod mere realistiske og naturalistiske terrarielandskaber har gjort reptiler og amfibier mere spændende at holde i hjemmet. Simuleringen af naturlige levesteder gør det muligt for kæledyrsejerne at nyde et lille stykke fantastisk ørken eller regnskov i deres eget hjem. I Exo-Terras sortiment finder du en række nye og spændende produkter, som kan hjælpe med at lette simuleringen af dit eget naturlige terrarium. Herunder en ny linje af belysningsprodukter, der gør det muligt for dig at skabe så naturtro forhold som dagens teknologi tillader.

Hvorfor holde reptiler og krybdyr? 

Der er mange gode grunde til at vælge reptiler eller krybdyr som ens kæledyr. De er for det første meget stille at have i hjemmet, så hvis man elsker ro i sit hjem, er dette dyr helt optimalt. Derudover er det ikke dyr, der kræver den helt store pleje eller pasning, da de er meget selvstændige dyr, som kræver meget få ting i livet. De kræver i det lange drag kun foder, friskt drikkevand og optimale varme og/ eller kulde forhold. De forskellige krybdyr er henholdsvis vegetariske eller kødædende, og det skal du elvfølgelig huske at tage højde for, når du skal vælge, hvilket krybdyr du vil holde. Disse dyr er eksotiske og vil altid vække interesse, uanset om det er for dig selv eller for dine gæster. De fleste krybdyr og reptiler er venligtsindede, særligt dem som er opvokset i fangeskab. Disse vil du snildt kunne kan tage op i dine hænder og lade kravle rundt uden frygt for, at de bider eller angriber. Dog skal man ligesom ved alle andre dyr vise dem den respekt, som de fortjener.

Lad der være Exo-Terra belysning!

Exo-Terra har sat sig det mål at fokusere på alle de essentielle ting, som reptiler og krybdyr skal bruge. Herunder også belysning. Exo-Terra har udviklet så mange forskellige varmelamper med forskellige styrker og størrelser, at du altid vil kunne finde det, som du lige står og mangler til dit krybdyr. Der er tre forskellige slags lys, der er vigtige for reptilopdræt: Ultraviolet lys (UV), synligt lys og infrarødt lys. For at skabe disse tre biologiske aspekter af sollys har Exo-Terra udviklet flere forskellige lamper. Reptiler kræver høj kvalitets belysning for at opfylde visse metaboliske behov. Da det næsten er umuligt at imødekomme alle disse behov i en enkelt lyskilde, er det i de fleste tilfælde nødvendigt at kombinere forskellige lyskilder.

Varme til de kolde

Reptiler og amfibier er det, man kalder: Ectotermer eller på dansk: Koldblodede. Et ordentligt varmesystem er således en meget vigtig faktor i den naturlige terrariumopsætning. Reptiler er i stand til at regulere deres kropstemperatur dels gennem strålevarme fra solen, der i terrariet leveres af diverse lamper, dels gennem keramik, sten og grene i terrariet. Exo-Terras Heat Wave Rock og Heat Mat er med til at stimulere den naturlige adfærd og hjælper desuden med at fremme fordøjelsen hos dit krybdyr eller reptil. Det er vigtigt at huske på, at med den varme de får, skal der tilsvarende vand til at holde dem hydreret. Reptiler kan gå længe uden vand men tilbyd dem for en god ordens skyld altid friskt drikkevand i terrariet.

Har du besluttet dig for at købe reptil(er) og terrarie, anbefaler vi, at du også køber et termometer. Det er nemlig meget vigtigt, at du måler temperaturen i dit terrarie, både i forhold til dyrene i det men også i forhold til de planter, som du ønsker at holde.

Flot, nyskabende og eksotisk

Ligesom i et akvarium kan man i et terrarium skabe et helt unikt landskab ved hjælp af flotte dekorationer. Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi mange forskellige produkter, som du kan dekorere dit terrarium med. Ønsker du huler, hvori dine krybdyr kan gemme sig eller store sten, hvorpå de frit kan ligge og sole sig, så kan du finde det hos os. Skal der tilføjes lidt grønt, finder du også silkeplanter hos os, som både er flotte og realistske. Udover dekorationer finder du også det helt grundlæggende -ja, bundlaget! Det er meget vigtigt, at dit specifikke dyr får netop det, det behøver, om det så er ørkensand, fyrtræsbark eller kokosmuld. Er du usikker på, hvad du skal købe, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på vores kundeservicemail. Så svarer vi dig indenfor 24 timer.

Kundeorienteret året rundt

Hos Lavprisdyrehandel.dk sætter vi altid vores kunder som nummer 1, da deres købsoplevelse og deres dyrs velbefindende er i vores bedste interesse. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os på vores kundeservicemail. Vi elsker vores kunder så meget, at vi tilbyder alle vores produkter til uhyre billige priser. Du kan spare helt op til 50 procent på de vejledende udsalgspriser på dine yndlingsvarer. Vi glæder os til at se dig her hos os på Lavprisdyrehandel.dk.

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk