Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Når først du har prøvet Ever Clean kattegrus…

Så behøver du ikke prøve andet. Ever Clean kattegrus er et hit blandt katteejere, og det er ikke uden grund. Ever Clean kattegrus er et helt fantastisk produkt, som består af lugt-neutraliserende og maksimalt klumpende kattegrus. At Ever Clean kattegrus er maksimalt klumpende betyder, at du kan nøjes med at bruge en lille katteskovl til at fjerne de store klumper fra kattegruset i stedet for, at du skal tømme hele kattebakken. Ekskrementerne smides efterfølgende i en affaldspose og sorteres som restaffald. Du skal aldrig forsøge at skylle klumperne ud i toilettet, da det kan tilstoppe afløbet. Hovedingrediensen i Ever Clean kattegrus er bentonit-ler blandet med naturlige mineraler. Leren har den egenskab, at den svulmer op og klumper sammen ved tilførsel af fugt. Ved at bruge Ever Clean kattegrus bruger du derfor langt mindre kattegrus sammenlignet med andre traditionelle produkter. På den måde er Ever Clean kattegrus også økonomisk set et godt valg. Når du bruger Ever Clean kattegrus, anbefaler vi, at du en gang om måneden tømmer bakken helt og gør den ren, inden der fyldes nyt grus i. Der bør være et lag af kattegrus på ca. 8-10 cm. Det anbefales også, at du efterfylder, hvis laget af kattegrus mellem rensningerne bliver for tyndt. Derudover er god håndhygiejne meget vigtig, og vi kan anbefale, at du bruger engangshandsker.

Når du bruger Ever Clean kattegrus, lugter det ikke i hele huset

Det skyldes simpelthen, at Ever Clean kattegrus indeholder aktivt kul, som mindsker den gennemtrængende og uappetitlige stank af katteurin og ekskrementer, som alle katteejere kender til og ikke mindst frygter. Det aktive kul i Ever Clean kattegrus virker praktisk talt som en magnet på organiske duftmolekyler.

Ever Clean kattegrus har gang på gang vist sit værd

I 1987 blev Ever Clean det første amerikanske firma, som lancerede klumpende kattegrus og kun to år senere vandt kattegruset: ”Best Product of the Year” i Pet Products News. Ever Clean har dog ikke hvilet på laurbærerne men fortsat med at videreudvikle deres kattegrus. I 2011 vandt Ever Clean Extra Strength en svensk test, hvor ni forskellige typer kattegrus deltog. Ever Clean Extra Strength vandt blandt andet på dets gode absorberingsevne og evne til at klumpe. Derudover er det værd at bemærke, at Ever Clean kattegrus ikke klistrer fast til bunden af kattebakken, det støver ikke og så er det utrolig blødt for katten at gå på. Derudover er selve pakken med kattegrus meget funktionel og gennemtænkt med håndtag. Ever Clean kattegrus holder, hvad producenten lover og prisen er ligeså god set i forhold til produktets kvalitet. Ever Clean sælges i 10 liters pakker.

Ever Clean kattegrus fås i et væld af varianter

Ever Clean kattegrus fås i flere forskellige varianter, så du kan finde netop den variant, som matcher dig og din kat bedst. Ever Clean kattegrus fås både som finkornet eller grovkornet med eller uden duft. Duften kan for eksempel være en duft af en frisk havbrise eller en aromatisk duft af lavendel. Vælger du en kattegrus med duft, skal du dog ikke være nervøs for om hele huset kommer til at dufte af eksempelvis lavendel. Duften aktiveres nemlig først, når det er behov for det. Det vil sige ved fugtig påvirkning, når katten har besørget i bakken. Ever Clean kattegrus uden duft er velegnet til hjem med katte eller mennesker, som er sarte eller allergiske overfor aromatiske dufte. Den grovkornede kattegrus er specielt velegnet til langhårede katte, da den ikke har samme tendens til at sidde fast i pelsen, som den finkornede kattegrus har. Hvis du er den heldige ejer af indtil flere katte, så anbefaler vi Ever Clean Multiple kattegrus, da den har fået tilsat ekstra meget antimikrobielt stof til bekæmpelse af de lugtgener, der ofte opstår, når man har flere katte.

Vil du skifte til Ever Clean kattegrus?

Så er der lige et par ting, du skal være opmærksom på, inden du bare skifter al kattegruset ud. Det kan nemlig være en rigtig god idé lige at lade katten vænne sig til det nye kattegrus for at undgå total afvisning og uheld på gulvet. Derfor bør du starte med at strø et tyndt lag af det nye kattegrus ud over det gamle. Når katten så har vænnet sig til det nye kattegrus, kan du bare skifte det hele.

Hvor skal kattebakken stå?

Det er jo et godt spørgsmål, men som tommelfingerregel bør kattebakken ikke stå for tæt på foderskålen eller for langt derfra, hvor familien typisk opholder sig. Så risikerer du nemlig, at din kat nægter at bruge kattebakken. Når du har fundet en god plads til kattebakken, hvor katten gider at bruge den, så lad den endelig blive stående, da katte jo som bekendt er vanedyr. Derudover bør du være opmærksom på, at der maksimalt bør være to katte der deler kattebakke – og nogle katte vil faktisk helst have en bakke for sig selv.


Hvordan lærer jeg min kattekilling at bruge kattebakken?

Når du skal lære din kattekilling at bruge kattebakken, skal du først og fremmest væbne dig med tålmodighed, men bare rolig; den skal nok lære det. Det kan være, at en kattebakke virker alt for overvældende for din killing, og i så fald bør du bare bruge en tallerken. De første gange kan det også være, at du skal vise din killing, hvordan man gør ved at placere din kattekilling i kattebakken og hjælpe den med at grave. I starten bør du også rengøre kattebakken noget oftere end normalt. Og husk: Lad ikke din killing lege eller sove i kattebakken. Bliver den ved med at lege i kattebakken bør du overveje kattegrus, som ikke klumper.

Tøv ikke: Køb Ever Clean kattegrus hos Lavprisdyrehandel

Når du køber Ever Clean kattegrus hos Lavprisdyrehandel, så får du det til markedets skarpeste priser. Derudover har vi en favorabel stempelkort-ordning, hvor du får hver 10. pakke kattegrus gratis. Det betaler sig at handle hos Lavprisdyrehandel.dk. Du kan roligt handle stort ind hos os – vi leverer dine varer direkte til døren.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk