Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Vælg Eukanuba hundefoder til din hund

Giv din hund et sundere, længere og bedre liv ved at fodre med Eukanuba hundefoder. Eukanuba hundemad har den helt korrekte ernæringsmæssige sammenhæng, som giver sundhedsmæssige fordele på både kort og lang sigt. Det er bevist, at hunde der får korrekt pleje og foder kan leve væsentligt længere end den typiske levetid for den pågældende race.

Fodrer du med Eukanuba, sikrer du, at din hund eller kat kun bliver fodret med animalske proteiner af topkvalitet. Den vigtigste proteinkilde i Eukanubas kost er hovedsaligt førsteklasses kylling og lam. Alle råvarerne, der bliver brugt i foderet, er gennemtestet, da Eukanuba ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af hundefoderet.

Med Eukanuba hundefoder kan du finde det helt rigtige hundefoder til din hund. Hundefoder fra Eukanuba findes i et utal af varianter tilpasset alder, racestørrelser, overfølsomheder og aktivitetsniveauer.

Med Eukanuba hundefoder får du en sund og rask hundehvalp

Eftersom hundehvalpe vokser meget i den første tid af deres liv, er det vigtigt, at den bliver fodret med den rette ernæringsmæssige sammenhæng i maden. Den vigtigste periode er de første 6 måneder af hvalpens liv. En hundehvalps energibehov kan være op til tre gange så stort, som når den er udvokset, men det er meget forskelligt fra race til race. De små racer er hurtigere udviklede end de store, men hvalpe af de store racer øger deres vægt forholdsvist mere inden for den første periode, end de små racer gør.

Det er derfor vigtigt, at du fodrer med et godt hvalpefoder, så din hvalp får den rigtige mængde protein, energi og kalk. Ellers risikerer du, at hvalpen bliver fejlernæret og ikke udvikler sine knogler, muskler og led korrekt. Hundefoderet fra Eukanuba har alle et højt, men afbalanceret indhold af næringsstoffer som roetrævler, fiskeolier og antioxidanter, der hjælper med at sikre din hund en sund fordøjelse, sund hud, skinnende pels og et sundt immunforsvar. Hvalpefoderet fås til både små, mellemstore og store hundehvalpe og er sammensat så det opfylder ernæringsbehovet hos den enkelte størrelse.

Smagfuldt foder fra Eukanuba til den voksne hund

Når din hvalp er ved at være omkring 1 år, er den tæt på at være fuldt udvokset. Den skal nu have foder, der er passer til en voksen hund. Idet voksne hunde som tidligere skrevet har et andet ernæringsbehov end hvalpe, er voksenfoderets ernæringsmæssige indhold også forskelligt fra hvalpefoderet. Derudover har store hunde typisk en stor belastning på deres led. Eukanubas hundefoder til voksne hunde indeholder derfor naturlige kilder af glucosamin og chondroitinsulfat, som hjælper med at bevare og genopbygge sundt brusk i leddene. Desuden er alt Eukanuba hundefoder til voksne hunde udviklet, så det reducerer tandsten på hunden med op til 80%. Det hjælper med, at hunden opretholder en sund mund med stærke tænder.

Hvis seniorhunden skal have det godt, så vælg Eukanuba

Efterhånden som din hund bliver ældre ændrer energiniveauet sig betydeligt. Det er derfor vigtigt løbende at tilpasse foderet, så din hund indtager mindre mængder af eksempelvis fedt, så den ikke risikerer at blive overvægtig.

Racespecifikt hundefoder fra Eukanuba

Har du valgt at købe en racehund, så er du sikkert også bekendt med, at der er stor forskel på de enkelte racers ernæringsmæssige behov. Eukanuba har mange forskellige typer hundemad, der er specielt udviklet efter de enkelte racers ernæringsmæssige behov. For eksempel er det vigtigt for hunde med en tyk og lang pels, at der er ekstra omega-3 og omega-6 fedtsyrer i hundefoderet, som fremmer den flotte pels.

Har din hund særlige behov?

Så er Eukanuba Daily Care et oplagt valg af hundefoder, hvad enten du har en hund, som lider af fordøjelsesproblemer, overvægt, har følsomme led eller sart hud. Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion kan afhjælpe de mest almindelige fordøjelsesproblemer hos hundene. Hundefoderet indeholder alle de råvarer, der fremmer et sundt tarmsystem og som gør maden let at fordøje, eksempelvis roetrævler og ris. Desuden indeholder hundefoderet klinisk testede antioxidanter, der hjælper med at opbygge de naturlige forsvarsmekanismer og omega-6 og omega-3 fedtsyrer, der gavner sund hud og skinnende pels. Eukanuba Daily Care Sterilised er særligt velegnet til den overvægtige hund og hunde med tendens til overvægt, mens Eukanuba Daily Care Sensitive Joints er perfekt til hunde med følsomme led. Eukanuba Sensitive Skin er udviklet specielt til hunde med sart hud.

Hvis du har en særlig aktiv hund…

Så skulle du tage at prøve Eukanuba Working / Endurance hundefoder. Dette hundefoder er til voksne hunde, der er meget aktive udendørs, og derfor har et større energibehov. Hundefoderet er utrolig velegnet til både den arbejdende hund, hunde som tages med på løbe- og cykelture eller hunde, som træner agility. Desuden kan hundefoderet med fordel også bruges til hunde, der er drægtige, dier eller er undervægtige grundet den tætte energimængde.

Eukanuba laver også kattemad

Udover hundefoder laver Eukanuba også kattemad. Ligesom hos en hundehvalp er det vigtigt, at du giver din kattekilling den helt perfekte begyndelse på livet. Dette kan gøres med Eukanuba Kitten, som har et højt niveau af animalsk protein, der hjælper med at opbygge og vedligeholde musklerne. Eukanuba killingemad indeholder desuden en optimal sammensætning af næringsstoffer, der fremmer killingens immunforsvar samtidig med, at de giver killingen en sund hud og pels.

Din kat vil elske Eukanuba kattemad

Det er vigtigt, at din kat får de rette næringsstoffer gennem hele livet. Eukanuba voksen tørfoder til katte indeholder en høj andel animalsk protein, som giver din voksne kat det, den behøver for at opbygge og vedligeholde slanke muskler. Desuden sørger den optimale balance af omega-6 og omega-3 fedsyrer for, at katten får en skinnende pels og sund hud. Herudover har Eukanuba også udviklet en særlig form for kattemad til overvægtige eller steriliserede katte. Kattemaden er produceret med en høj mængde animalsk protein, men den har et reduceret fedtniveau samt L-carnitin, som hjælper med at styre og opretholde et vægttab, idet L-carnitin fremmer forbrændingen af fedt.

Køb Eukanuba hundefoder og kattemad hos Lavprisdyrehandel til billige penge

Hos Lavprisdyrehandel har vi altid skarpe priser på Eukanuba til hund og kat. Finder du nogle der er billigere end os, hører vi gerne om det – og så matcher vi naturligvis prise, for vi vil være billigst.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk