Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Fun fact: Eukanuba – Blomstret ud af Jazzen

Som så mange andre har Eukanuba en særlig historie. I 1940 var jazzmusikken under udvikling, men samtidig meget populær. Jazz var på toppen og ud af jazzen voksede betegnelsen: ”Eukanuba”. Man brugte ordet ”Eukanuba” om noget, der var overlegent eller i top-klasse. Det var dette argument Eukanubas grundlægger brugte, da han skulle finde på et ekstraordinært navn, der kunne symbolisere hans nye hundefoder.

Navn af kvalitet

Eukanuba lever stadig den dag i dag op til sit navns betydning. Der bruges råvarer af højeste og fineste kvalitet, der er fremstillet til lige netop din firbenede vens races individuelle behov. Du kan med ro i sindet lade din hund spise Eukanuba Veterinary Diets, fordi du ved, at din ven kun får det bedste.

For at sikre, at deres foder er rigtig afbalanceret, har Eukanuba Veterinary Diets nøje tilføjet de rigtige vitaminer og mineraler, så de forskellige racer har brug for. Samtidig har de en masse uddannede dyrlæger og ernæringseksperter med til at udvikle deres foder.

Hr. Bjørnetjeneste

Din hund ser sikkert sød ud, som den sidder med store øjne og venter på, at du ved et ”uheld” taber noget af din mad ned til den. Hvis du fodrer din hund med tilberedt menneskeføde, opnår du desværre at forstyrre din hunds ernæring. Dette kan stoppe optagelsen af vigtige næringsstoffer. Din hund har brug for en fin balance mellem protein, fedt og kulhydrater. Det er også vigtigt, at du husker, at din kat eller hund er på specielt foder, fordi den har et problem.

Eukanuba og Eukanuba Veterinary Diets giver din hund og kat den rette balance mellem de nødvendige nærringsstoffer. De har et stort sortiment af forskellige fodersammensætninger, så der er helt sikkert et produkt, der passer lige præcist til din firbenede ven. Foder fra Eukanuba Veterinary Diets indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer som fx, farve, kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.

De 7 i særklasse

Eukanuba ved, at nogle hunde og katte kan være mere følsomme end andre, og det kan få dem til at føle sig utilpasse. Andre har let ved at tage på i vægt og har derfor brug for en kost, der opfylder deres appetit, men begrænser mængden af kalorier for at hjælpe dem med at tabe sig. Eukanuba har derfor udviklet en foderserie ved navn Eukanuba Veterinary Diets. Eukanuba ønsker at lave et kvalitetsfoder til en overkommelig pris. Vores kæledyr er som vores børn og Eukanuba vil derfor give alle mulighed for, at give vores firbenede venner de bedste odds.

Eukanuba Veterinary Diets har derfor lavet disse 7 udvalgte produktkategorier:

  • Renal (til kat og hund med nyreproblemer) 
  • Intestinal (til kat og hund med fordøjelsesproblemer) 
  • Restricted Calorie (til kat og hund der kæmper med overvægt)
  • Urinary (til kat med urinvejsproblemer)
  • Weight / Diabetic Control (til hund med sukkersyge)
  • Joint Mobility (til hund med led- og gigtproblemer)
  • Dermatosis FP (til hund med hudproblemer)

Forskellen på Eukanuba Veterinary Diets og almindeligt foder fra Eukanuba, er at veterinærfoderet er tilsat nogle yderst nyttige og effektive ingredienser. Disse ingredienser er med til at give dit kæledyr lidt ekstra hjælp, hvor det har brug for det.

Hvornår skal din hund eller kat have dyrlægefoder?

Det vil altid være en god idé at snakke med din dyrlæge, hvis du oplever, at din hund eller kat har et problem eller bare en ekstra udfordring i hverdagen. Hvis din dyrlæge anbefaler, at din ven vil gavne af specialfoder, så go for it. Ikke at foderet skal forveksles med medicin, da dette ikke er tilfældet. 

Hvis du har den mindste mistanke om, at din hund for eksempel har hudproblemer, så tag den med til dyrlægen. Hvis ikke, kan du risikere, at du giver dit kæledyr noget foder, som det ikke har brug for. Lavprisdyrehandel.dk anbefaler, at du kun benytter et veterinærprodukt, hvis dyrlægen har konstateret et problem hos dit kæledyr, der kan hjælpes gennem foderet.

Renal

Renal er et diætistetisk fuldfoder i to varianter, til henholdsvis kat og hund. Meningen med foderet er at støtte nyrefunktionen ved kronisk nyreinsufficiens.

Men hvad er nyreinsufficiens egentlig?

Nyreinsufficiens er en nyresygdom hos især ældre hunde og katte. Det ses ved, at dit kæledyr med tiden oplever et øget tab af de funktionelle enheder i nyrerne, kaldet nefroner. Dermed har nyrerne problemer med at filtrer blodet og nedsætter syntesen af hormoner. Denne nedsættelse af syntesen kan ødelægge hormoners evne til at regulerer kroppens funktoner, som fx at danne insulin.

De tidlige symptomer er en øget tørst og tissetrang. Derfor drikker din hund eller kat mere vand end normalt, så vær opmærksom. Med øget tørst menes der ikke, hvis din hund eller kat har været meget aktiv og derfor tømmer vandskålen.

Nyreinsufficiens vil som så mange andre sygdomme blive forværret med tiden. Det er derfor vigtigt, at man tidligt i forløbet får stillet diagnosen. En tidlig diagnose kan være med til at bremse udviklingen af denne kroniske nyresygdom.

Kronisk sygdom, men fuld livskvalitet

Selvom sygdommen ikke kan helbredes, kan de fleste hunde og katte med kronisk nyreinsufficiens sagtens leve et liv som andre hunde og katte, der ikke lider af sygdommen. I de fleste af tilfældene vil dyrlægen anbefale, at din firbenede ven, foruden medicin, får noget foder, der er skånsomt for dens nyre.

Det er her Eukanuba Veterinary Diets kommer ind i billedet. Deres foder kan være med til at give din hund eller kat sin livskvalitet tilbage. Med Eukanuba Veterinary Diets Renal, kan du være sikker på, at hundens eller kattens energi og næringsmæssige behov er opfyldt.

Eukanuba Veterinary Diets Renal foder indeholder en lille mængde protein, da symptomerne skyldes affaldsstofferne, fra kroppens proces med at nedbryde proteiner Det er påvist, at en reduceret mængde fosfor i foderet bremser udviklingen af nyreinsufficiens. Alt dette har Eukanuba tænkt ind i deres foder Renal.

Alle dyr vil blive gammel på et tidspunkt og jo ældre de bliver, jo flere komplikationer kan der opstå. På markedet er der mange varianter af foder til unge hunde og katte, men der er ikke så meget til seniorerne. De ældre har også brug for vores omsorg og have en mulighed for et godt liv, selvom de måske ikke er så aktive mere, som de var, i deres yngre dage.

Lavprisdyrehandel.dk anbefaler

Hos Lavprisdyrehandel.dk behøver du ikke bruge en hel bondegård på Eukanuba Veterinary Diets, som du ville skulle gøre hos en dyrlæge. Lavprisdyrehandel.dk sikrer, at du billigt kan købe et produkt fra en producent, der har forstand på, hvad der skal til for at lave et godt dyrlægefoder.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk