Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Eldorado

Eldorado var oprindeligt en kæde af dyrehandlere, der eksisterede i Jylland og på Fyn op gennem 1960’erne og 20 år frem. Efterhånden som kæden voksede og blev til flere butikker, var det oplagt at begynde at importere varer selv, i stedet for at købe fra andre importører. Det førte til, at Eldorado etablerede sig som importør i 1970’erne og valgte at afvikle dyrehandlerne, så de fra 1982 udelukkende har været en grossistvirksomhed, der i dag sælger til specialhandlere, såsom Lavprisdyrehandel.dk, der sælger videre til privatkunderne.

Ud over import producerer Eldorado også selv et mindre sortiment af varer til forskellige dyregrupper og en del af dem, kan du købe hos Lavprisdyrehandel.dk med store besparelser i forhold til gældende vejledende udsalgspris.

Sprøde hundegodbidder

Hundegodbidder kan du bruge som belønning til din hund, når du træner eller blot vil give din hund lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Husk at medregne godbidderne i den daglige kost, så du ikke kommer til at overfodre din hund, så den bliver overvægtig.

Knogler er en klassiker som godbidder til hunde, og hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe knogler fra Eldorado med forskelligt fyld, eksempelvis kikse- eller kyllingefyld. Hunden kan gnave i knoglen og på den måde styrke tænkerne. Samtidig vil hunden skulle arbejde for at få fyldet ud, så den er underholdt i længere tid. Når knoglen er tom, kan den genfyldes, så den kan genbruges og underholde hunden i lang tid. Når du genfylder knoglerne, kan du med fordel skifte mellem forskelligt fyld, så din hund får forskellige smagsoplevelser fra gang til gang og dermed bevarer interessen for sin knogle.

Hvis godbidderne skal være noget andet end hårde knogler, kan du vælge kallunfrikadeller til din hund. Kallun er tørret komave, og det er en god kilde til protein, fedt og vigtige bakterier, så din hund får god næring gennem sine godbidder. Det er en sprød snack, som kan vare længe for små hunde og for store hunde er det en dejlig stor godbid, som den kan hygge sig med i et godt stykke tid.

Naturlige hundegodbidder uden tilsætningsstoffer

Når du skal forkæle din hund, kan du vælge forskellige typer godbidder til den. Eldorado har udviklet en række naturgodbidder, der er rene råvarer uden tilsætningsstoffer af nogen slags. Du kan eksempelvis vælge tørrede kyllingehalse eller tørrede okselunger og på den måde sikre, at din hund får sunde godbidder og gode hyggesnacks. Hos Lavprisdyrehandel.dk sparer du mindst 30 % af den vejledende markedspris.

Prisvenligt kattegrus

Kattegrus kan være en bekostelig affære, så derfor fører vi nogle af Eldorados egne mærker af kattegrus, der ligger i den billige ende, men hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Derfor kan du trygt købe kattegrus fra Eldorado uden at gå på kompromis, og din kat bliver helt sikkert begejstret over dit valg af kattegrus.
Husk at rense kattebakken hver dag, så din kat har lyst til at benytte bakken. Hvis kattebakken er ulækker for katten, vil den finde andre steder at besørge, så for et rent hjem er det en fordel at holde kattebakken ren og indbydende for katten.

Gnaverbure til kaniner og marsvin

Eldorado producerer en række store og flotte bure til gnavere til udendørs brug. De er fremstillet i imprægneret træ, så de kan holde i mange år i det danske vejr. De forskellige gnaverbure er bygget til kaniner og marsvin. Gnaverburene har et aflukket soverum samt et større opholdsrum. De fleste bure giver også mulighed for, at gnaveren kan få adgang til at løbe på græs. Din gnaver får således de bedste betingelser i disse bure fra Eldorado, som du kan købe hos Lavprisdyrehandel.dk.
Udover gnaverbure har Eldorado også hunde- og hønsehuse i sortimentet. De er bygget i samme høje kvalitet og sikrer, ligesom gnaverburene, glade dyr, der trives i deres omgivelser.

Flotte akvariedekorationer

Eldorado producerer et lille sortiment af dekorative akvariedekorationer, der skaber liv i dit akvarie. Dekorationerne er fremstillet af giftfrie materialer og kan bruges i de fleste akvarier. Med flotte akvariedekorationer bliver akvariet mere interessant at kigge på, og fiskene får forskellige forhindringer at lege i og svømme gennem. På den måde bliver dine fisk mere livlige.

Bøger om kæledyr

Når du har eller anskaffer dig et kæledyr, er det en god idé at skaffe en masse viden om det at have et kæledyr. Eldorado har udgivet en række bøger om de mest gængse kæledyr, så du kan blive klogere på din hund, kat, kanin eller marsvin. Bøgerne er alle lettilgængelige og fyldt med farvebilleder, der understøtter de praktiske informationer om pasning af kæledyrene. Bøgerne er velegnede til alle, der skal have deres første kæledyr, eller som blot ønsker er blive klogere på de dyr, de allerede har.
Bøgerne er prisstærke og oplagte som gaveideer.

Rideudstyr til de hesteglade

Eldorado tilbyder forskelligt tilbehør til hest og ridning. Lavprisdyrehandel.dk forhandler de mest basale ting til din hest, så hos os kan du blandt andet købe grimer, sporer, klokker og refleksbånd, så du kan supplere dit rideudstyr.

Flotte og dekorative fuglebure

Hvis du ønsker at have fugle i dit hjem, er det en oplagt mulighed at købe et fuglebur fra Eldorado. Fine og rummelige fuglebure, der kan stå i stuen og stadig give fuglene udfoldelsesmulighed. Burene er udført med fine og romantiske detaljer, så buret i sig selv også pynter i hjemmet og med smukke fugle i buret, er det ekstra udsmykning i hjemmet.
Husk at holde fugleburet rent og ordentligt, så din fugl kan trives. Fugle har det lige som mennesker; de kan ikke lide at sidde i skidt og møg, så daglige rutiner med at rengøre buret er vigtige, og det forbedrer samtidig indeklimaet i dit hjem.

Køb Eldorado-varer hos Lavprisdyrehandel.dk

Når du køber varer fra Eldorado hos Lavprisdyrehandel.dk, sparer du op til 50 % i forhold til andre markedsførende forhandlere. Dertil skal vi skynde os at sige, at vi giver prismatch, hvis du mod forventning finder den samme vare billigere et andet sted. Det vil sige: Vi matcher naturligvis den billigere pris! Vi leverer på 2-3 hverdage direkte til din postkasse eller nærmeste pakkeshop. Nemmere bliver det ikke!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Handelsvilkår
- Levering
- Returvarer

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk