Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Easy Life skabt for dig

Siden 1998 har Easy Life International B.V. produceret akvarie- og damprodukter under mærket Easy Life. Easy Life udskiller sig på markedet ved, at deres universitetsuddannede specialister har mange års erfaring med at holde akvarier og dermed kombinere deres praktiske erfaring og viden til at producere innovative produkter. Takket være Easy Life's fremragende ry og deres effektive produkter er produkterne nu tilgængelige i mere end 40 lande. Produkterne bruges nu ikke kun af hobbyfolk, men også af detailhandlere, grossister, zoologiske haver og importører og eksportører af fisk og koraller.

Easy Life har skabt mange innovative og veludviklede produkter, såsom plantegødning, alge kontrol og produkter som sikrer fiskenes helbred og velvære. Mange af disse produkter forhandler vi her hos Lavprisdyrehandel.dk, og vi kan tilbyde dem til dig til en dejlig lav pris! Kom og find lige det du skal bruge til dit akvarie eller i din dam.

Easy Life Ferro - jerntilskud til dine planter

Easy Life har skabt et super produkt, som er let at absorbere for dine planter. Ligesom mennesker skal planter også bruge mange vitaminer og mineraler for at holde sig sunde, og disse får de igennem oxygen, lys og de mineraler, de kan opsamle fra vandet omkring sig. Easy Life Ferro er et letabsorberbart jerntilskud til vandplanter. Jern sikrer, at bladene er grønne takket være dannelsen af klorofyl. Hvis dine planter ikke får nok jern, vil bladene blive gule, og dine planter vil se syge og dårlige ud. Easy Life Ferro hjælper med at mindske dette problem. Hvis du har hurtigvoksende planter i dit akvarium, så er der en god chance for jernmangel. I dette tilfælde kan Easy Life Ferro klart anbefales!

Easy Life ProFito til alle planter

Easy Life ProFito er skabt med intention om at kunne bruges til alle typer akvarieplanter. Det er altid vigtigt at vælge de helt rigtige tilskud til dine planter, da du ellers risikerer at gøre mere skade end gavn. Med Easy Life ProFito behøver du dog ikke tænker nærmere over, hvorvidt produktet passer til lige netop dine akvarieplanter. Easy Life ProFito er nemlig kendt som et produkt, der sikrer stærk, sund og ikke mindst frodig plantevækst for alle planter. Med Easy Life ProFito vil du med andre ord opnå sunde og flotte planter uden at skulle tænke over, hvilke planter du har - det er da bare nemt!

Easy Life ProFito er et meget koncentreret produkt og er kendetegnet ved at være en alt i én planteføde. Easy Life ProFito indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som dine planter behøver, herunder jern, kalium og mangan. Easy Life ProFito sikrer en sund og blomstrende plantecyklus. Du vil se bredere blade med mere intense farver efter brug af dette produkt. Easy Life ProFito indeholder ikke nitrater eller fosfater, som ellers skader akvariet og skal filtreres ud. For at toppe det hele så fås Easy Life ProFito hos os på Lavprisdyrehandel.dk til en formidabel pris.

EasyCarbo er et essentielt produkt til dit akvarie!

EasyCarbo er et stærkt og kraftfuldt produkt, som du kan bruge til at tilføje kulstof til dine akvarieplanter.

Kulstof i form af CO2 opløst i vandet er et af de vigtigste næringsstoffer for optimal plantevækst. Hvis der er mangel på kulstof i vandet, kan planter ikke vokse optimalt. Hvis dine planter ikke kan vokse eller leve, vil de ikke kunne konkurrere med algerne. Når planterne mangler kulstof, vil de lække sukker, og dette elsker alger! Bladene vil derfor begynde at blive dækket af alger og se grumme ud. EasyCarbo er derfor særligt velegnet til forebyggelse af dette. Efter cirka to uger med EasyCarbo vil du kunne se en betydelig plantevækst, og planterne vil se bedre og sundere ud. Med EasyCarbo vil algerne have svært ved at overleve, og i langt de fleste tilfælde vil de alger, som allerede er kommet, forsvinde helt. Du kan med fordel vælge at bruge Easy Life Profito og EasyCarbo sammen. Det er dog vigtigt, at du bruger disse to produkter i den rigtige kombination. Kulstof er meget vigtigt, men det er sporstoffer også. Da deres tilstedeværelse ikke kan måles præcist, og vi derfor ikke ved hvilke sporstoffer, der er til stede i vandet, er EasyLife ProFito den ideelle løsning til at berige akvariet med sporstoffer.

Hvorfor skal jeg have planter i mit akvarie?

Mange nye akvarieejere er meget draget af de farvestrålende fisk og deres smukke skær i lyset. Dog indser de efter lidt tid, at akvariet mangler noget - noget fiskene behøver og noget smukt at se på. Planter er en smuk tilføjelse til akvariet og giver fiskene et mere naturligt miljø. Planter er akvariets mest naturlige rensningsanlæg. De optager gødning fra fiskenes affald samt renser og omdanner kuldioxiden til ilt. Samtidig med at du på denne måde får et godt iltet akvarie, som fiskene trives i, er det bevist, at planter i god vækst er sygdomshæmmende. Dette skyldes især de stoffer, som planterne udskiller ved at være sunde og raske. Det er dog altid vigtigt at finde den rigtige balance mellem fisk og planter, da man let kan få for mange fisk i forhold til de planter, man har.

Let anvendelige produkter i en simpel hverdag

Alle Easy Life produkterne kommer i plastik bøtter med en god mængde indhold. Der er alt fra 250 ml til 1000 ml i bøtterne, så du kan vælge ud fra netop den størrelse akvarium, du har. Samtidig med dette er produkterne også meget nemme at anvende. Desuden er det meget begrænsede mængder af produkterne, du skal bruge ad gangen. Derfor er Easy Life produkterne også meget økonomiske i brug.

Lavprisdyrehandel.dk - til og for kunderne

Hos Lavprisdyrehandel.dk gør vi det altid til vores største prioritet at skaffe netop de produkter og mærker, som vores kunder elsker. Easy Life er kun et af de produktmærker, som kan findes i vores store sortiment. Dette gælder både indenfor men også udenfor akvariekategorien. Vi har alt det, der behøves for at have dyr i og udenfor hjemmet. Kom selv og se og oplev en helt ny verden med vores mange produkter og ekstra lave priser! Vi handler altid stort ind og har derfor mulighed for at skrue prisen helt ned. Du kan spare helt op til 50 procent på dine yndlingsmærker. Vi glæder os til at se dig hos Lavprisdyrehandel.dk.  

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk