Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

EASYBARF® – den naturlige måde
Vi forhandler hos Lavprisdyrehandel.dk de danskproducerede BARF specialiteter fra Easybarf.
Med Easybarf har du komplet mad som udelukkende består af tørret kød, knogler og et vitamin/ mineral kompleks.
Du får med Easybarf verdens pt. eneste tørrede BARF foder som er helt fri for kulhydrater.
Easybarf er den nemme måde at fodre BARF på, det er verdens første BARF tørfoder til hunde, det består helt enkelt af tørret råt kød, ben og vitaminer/ mineraler. Du får i Easybarf alt det som er nødvendigt for din hund, fri for fyld- og tilskudsstoffer. Lufttørret skært kød af høj kvalitet er hvad Easybarf er lavet af. Ud over det lækre kød er der blot tilsat en vitamin/ mineral blanding som samlet udgør et komplet og naturligt foder til din firbenede ven.
Folkene bag Easybarf fandt ud af, efter i en årrække at have solgt BARF foder i rå form, at flere kunder efterspurgte muligheden for et produkt der ikke krævede så meget fyrseplads og var nemmere at håndtere, dette løste Easybarf med deres produkter som du finder her. Easybarf findes i 5 forskellige varinater, alle sammensat til de forskellige faser i hundens liv. Ingredienserne er nøje udvalgte og yderligere med et ekstremt højt krav til kvaliteten fra de leverandører som leverer råprodukterne til Easybarf.
Med Easybarf får du det eneste ægte BARF hundefoder i tørret form, som giver din hund alle de livsnødvendige næringsstoffer som protein, fedt, vitaminer og mineraler.
Vilde dyr som ulven (og vilde hunde), jagter og nedlægger sine byttedyr, og får al sin næring derfra, ulve og hunde ude i naturen spiser ikke bær, korn og andet i den kategori, de lever af kød og ben, samt indholdet af deres byttedyrs maveindhold. Herfra får de deres indtag af frugt og grønt, samt alle de nødvendige vitaminer og mineraler.
Med en afbalanceret kost får hundene:

  • et styrket immunsystem der er mere modstandsdygtigt.
  • forebygget sygdomme som allergi, diabetes, HD, AD, insulinresistens, slidgigt, overvægt, undervægt, problemer med fordøjelsen i tarmkanalen.
  • reduceret risikoen for angreb af parasitter, som er væsentlig højere for hunde med et svækket immunforsvar.
  • tilfredsstillet det naturlige behov for at tygge, reduceret dannelsen af tandsten, en naturlig tandpleje, mindre dårlig ånde. 
  • reduceret den dårlige kroplugt, som resultat af den mindre mængde giftstoffer som skal udskilles gennem huden.
  • pænere hud og pels grundet alle de naturlige vitaminer, nærings- og sporstoffer. 
  • mindre afføring på grund af en bedre udnyttelse af fødevarerne.
  • mindre risiko for oppustethed fordi fordøjelsen sker hurtigere.

Easybarf kan serveres for din hund, enten tørt som det leveres, eller i kombination med råt kød. For at opnå mere smag og aroma af foderet kan man med fordel tilsætte noget lunkent vand til det tørrede kød.

Easybarf finder du hos Lavprisdyrehandel.dk i 5 varianter, de findes i en genlukkelig 3000 g. pose:
LIFESTART
Som er til hvalpe fra 3-4 ugers alderen - indeholder okse, fjerkræ og kanin.
UP AND MOVE
Som er til den ældre hund - indeholder okse, fjerkræ og skaldyr.
VILDT OG LAM
Som er til den aktive voksne hund - indeholder okse, vildt og lam.
LIGHT
Som er til den overvægtige hund med behov for at tabe sig – indeholder kalv og fjerkræ.
STANDARD
Som er til den voksne hund uden helbredsproblemer – indeholder okse og fjerkræ.

Spørgsmål til fodringen med BARF
Er det farligt at give sin hund råt kød?
Nej, hunde er indrettet til at spise kød og fordøje dette, akkurat ligesom ulve. Hundens mavesyre har en helt anden pH værdi end den vi mennesker har, og den stærkere mavesyre som hunden har, gør at den kan fordøje alt det som den ville spise i naturen, eksempelvis knogler, brusk og hud.
Hvordan optør jeg bedst kødet?
En tur i køleskabet natten over er at foretrække. Tag den mængde kød ud du skal bruge, læg den i et fad eller skål og tildæk det. Saften som løber fra kødet under optøningen indeholder mange næringsstoffer som er godt for din hund. Undgå fodring med delvist frossen kød, da din hund risikerer at få dårlig mave. Optøet råt kød bør bruges indenfor 2 dage.
Efter min hund er startet på BARF drikker den mindre vand?!
Det er normalt at hunden drikker mindre væske, da den igennem det kød, frugt og grøntsager som den fodres med, opnår en større del væske end ved fodring med tørfoder.
Min hund har mindre afføring – er det normalt?
Når der fodres med råt kød, er en af de mere behagelige bivirkninger, at der er mindre afføring. Det skyldes at ens hund fordøjer og tåler det rå kød bedre, dette skyldes at det rå kød ikke er fyldt med unødige fyldstoffer.
Hvad betyder "BARF"?
BARF står for Biologically Appropriate Raw Food, andre omtaler BARF som Bones And Raw Food.
Må man fodre med kogte ben og knogler?
NEJ! Kogte ben og knogler er mere skrøbelige, og de splintrer nemt. Dette kan give alvorlige skader på tarmen, og kan få fatale konsekvenser. Fodring med kogt fisk bør ligeledes undgås.

Find alt dit BARF hundefoder lige her!

Her finder du en lille liste over fødevarer som er skadelige for din hund:
Alkohol:
Hunde nedbryder alkoholen meget langsomt, så allerede kort tid efter indtaget vil der komme symptomer på forgiftning. Selv små mængder fører til opkastning, manglende koordinationsevne og åndenød. Værre konsekvenser er koma og død.
Avocado:
Frugten indeholder toksinet Persin, for mennesker er det ikke farligt, men for vores hunde kan symptomerne på forgiftning være opkastning, diarré, åndedrætsbesvær, overbelastning, væskeophobning omkring hjertevævet, i lungerne og brystet. I værste fald kan det forårsage dødsfald på grund af åndedrætsbesvær. Det kan resultere i hjertesvigt og betændelse i andre organer.
Bønner:
Bønner i rå form er giftige for hunden, den indeholder toksinet phasin. Det fører til bleghed, opkastning, mavekramper og blodig diarré.
Andre symptomer kan være manglende appetit, kolik, feber, kollaps, skade på lever og milt.
Chokolade:
Chokolade indeholder theobromin, som er giftigt for hunde. Efter at have spist chokolade kan det føre til opkastning, diarré og muskelkramper.
Druer (og rosiner):
Giver en drastisk stigning i kalciumindholdet i blodet, det fører til stærkt forhøjede nyre værdier. Symptomerne kan være diarré, mavekramper, appetitløshed, sløvhed og nedsat vandladning. I værste fald kan det føre til nyresvigt.
Koffein:
Koffein indeholder methylxanthin, det øger blandt andet blodtrykket. Indtaget kan resultere i at hunden bliver rastløshed og får rystelser, kramper og farlige arytmier.
Stenfrugter:
Frugternes kerner indeholder de giftige stoffer amygdalin og prunasin. De fører hurtigt til opkastning og en stærkt forøget hjertefrekvens, også ledsaget af høj feber.
Sødemiddel (Xylitol):
Sødemidler indeholder sukkererstatningen xylitol, hvilket kan føre til en dramatisk reduktion i blodets glucoseniveau. Konsekvenserne for hunden er en generel svaghed, koordineringsproblemer og kramper.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk