Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Duvo+ og det hjerteformede logo

Det første, som folk får øje på, når de vælger Duvo+ mærket, er deres flotte logo, som er udformet som et hjerte. Når du ser Duvo+ hjertet, kan du være forsikret om, at produktet vil opfylde de høje standarder, du forventer og samtidig være konkurrencedygtigt. Hjertelogoet er fremtrædende på emballagen og gør på den måde produkterne letgenkendelige. Du er således aldrig i tvivl om, at du er i færd med at købe et Duvo+ produkt.

Hos Duvo+ har de en kæmpe passion for at styrke båndet mellem kæledyr og deres ejere. Gennem et styrker bånd vil begge parter leve et længere, sundere og ikke mindst gladere liv. Dette er den grundlæggende inspiration for deres produkter, uanset om der er tale om produkter til hunde, katte, fugle, kaniner eller mindre husdyr. Duvo+ er lig med innovative, holdbare og gennemtænkte produkter, der er designet med dyrs naturlige adfærd og vaner in mente. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid et bredt sortiment af Duvo+ produkter, så du nemt kan finde det, du behøver til lige netop dit kæledyr.

Duvo+ til din hund

Her hos Lavprisdyrehandel.dk har vi en række gode Duvo+ produkter til din hund. Menneskets bedste ven fortjener det bedste, og det kan du finde iblandt produkterne fra Duvo+. Kvalitet er førsteprioritet for Duvo+, og det kan også ses ud fra deres gennemtænkte produktion af dyreartiklerne.

Du kan eksempelvis finde nogle lækre snacks til din hund fra Duvo+. Alle hundegodbidderne fra Duvo+ er lavet med fokus på, at de er så naturlige og rene som muligt og med så god smag som muligt. Duvo+ producerer hundesnacks i forskellige former og størrelser, så alle hunde uanset størrelse kan få en lækker snack. Duvo+ hundegodbidder er yderst velegnede til at tage med på tur, til hundetræning eller til blot at have derhjemme så din hund i ny og næ kan blive forkælet med lidt lækkert. Derudover kommer de lækre hundegodbidder fra Duvo+ i smarte plastikbeholdere. Dette holder godbidderne tørre og sikrer dem ligeså mod bakterier. Hundegodbidderne har en super god og fast lav pris, så der er ikke nogen undskyldning for at forkæle din hund.

Udover hundegodbidderne fra Duvo+ har vi også et udvalg af sprøde og velsmagende natursnacks. Griseørerne fra Duvo+ er eksempelvis et kæmpe hit hos mange hunde, da de smager godt og knaser mellem tænderne. Griseørerne fra Duvo+ er et rigtig godt produkt, da det også kan gives til hunde, som har allergi overfor eksempelvis kartofler, som ofte bruges i andre hundegodbidder. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi altid minimum to forskellige slags griseører fra Duvo+, nemlig hele griseører som leveres i en 10-pak eller strimlede griseører, som med lethed kan anvendes til de lidt mindre hunderacer. Din hund til takke dig for at få sådan en lækkerbidsken!

Duvo+ til din gnaver

Udover lækre hundegodbidder og hundesnacks fra Duvo+ har vi her hos Lavprisdyrehandel.dk også et udvalg af produkter fra Duvo+, som er udviklet specielt til hamstere og gnavere. Vi har eksempelvis et udvalg af gnaverbure i forskellige størrelser, som fås både med og uden tilbehør. Det er altid vigtigt at skabe et godt og sikkert hjem til vores kæledyr, og med Duvo+ gnaverbure kan du gøre netop det for dine gnavere.

Plastikken, som er brugt til gnaverburene fra Duvo+, er giftfri, og burene kan derfor også bruges til de gnavere, som har tendens til at bide rigtig meget i kanterne. Burene fra Duvo+ har indtil flere positive aspekter. For det første er de nemme at rengøre efter de er tømt, da overfladerne er blanke og lige. For det andet er burene lette at håndtere og flytte, da de nemt kan klappes sammen eller skilles ad.

Indretning af hamster og kaninbure er ikke kun for pyntens skyld. Det er vigtigt for gnaverne at buret er indrettet korrekt, da de jo som bekendt elsker at gemme sig i deres huler eller være aktive på løbebånd, i tunneler eller i rør. Varme er også en essentiel ting for gnavere, da de føler tryghed ved at kunne rulle sig sammen et varmt sted. Derudover er det vigtigt, at du giver dine gnavere et godt sted at sove, eksempelvis et hus lavet at naturligt fyrtræ fyldt godt op med blødt bundstrøelse. Tilskud såsom mineralsten og vitaminer er også vigtige for gnavere og kan øge deres levetid. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi alt, hvad du skal bruge til at indrette dit gnaverbur på bedste vis og skabe et godt hjem for gnaverne.

Duvo+ til høns

Høns er både sjove og produktive dyr. Når man har høns, er der mange ting og produkter, man skal tage stilling til. Høns behøver til en vis grad de samme ting som andre kæledyr, nemlig foder, vand, varme og endda legetøj/aktivering. Når du beslutter dig for at holde høns, skal du som det første sørge for, at dine høns har et godt og trygt sted at leve. Derfor finder du altid et udvalg af flotte og holdbare hønsehuse hos os til rigtig gode priser! Det er desuden vigtigt, at du sætterdig godt ind i, hvilken slags høne du har, da de forskellige typer høns kræver forskellige ting. Æglæggende høns kræver eksempelvis en speciel fodertype i modsætning til ikke æglæggende høns. Der er også stor forskel på indholdet i et pillefoder og i et blandet müslifoder, og alle høns kræver forskellige næringsstoffer. Høns skal naturligvis også have adgang til friskt vand i løbet af dagen, og en velegnet drikkeautomat kan naturligvis findes hos os. Nogle vandautomater kræver et varmelegeme til at holde frosten væk i de kolde måneder. Duvo+ har produceret et rigtig godt varmelegeme af høj kvalitet, som i længden vil hjælpe dine høns med at få vand. Det er et meget nemt og overskueligt produkt at bruge, da det er fleksibelt og har en lang ledning. 

Lavprisdyrehandel.dk handler kun kvalitet

Lavprisdyrehandel.dk gør meget ud af at kunne formidle de bedste og højeste kvalitets dyreartikler, der kan findes i Danmark. Derfor har vi et bredt udvalg med mange mærker og til en yderst behagelig pris. Vi handler altid meget stort ind, så vores lager er fyldt op med gode varer. Du finder alt hos os. Foder, legetøj, behøver. Lavprisdyrehandel.dk gør det til en ære at have faste lave priser, så alle kan handle hos os. Har du et stramt budget, finder du stadig produkter til overskuelige priser.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk