Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Ganske kort om firmaet bag de populære Dreamies

Dreamies produceres af firmaet Mars, som ejer nogle af de mest populære mærker i verden. Mars er blandt andet kendetegnet ved, at de elsker kæledyr. Derfor er et af deres grundlæggende mål da også at sikre at såvel glæden som de mange fordele ved at have kæledyr er noget, som alle bør kunne få glæde af. Mars mener desuden, at deres produkter styrker det magiske forhold mellem kæledyr og kæledyrsejer gennem mad af høj kvalitet, stor velsmag og mad, som er ernæringsmæssigt korrekt sammensat. Mars’ produkter udvikles alle i samarbejde med Waltham Petcare Center, som er nogle af de førende indenfor dyreernæring- og velvære. Der er et konstant fokus på at udvikle produkter, som kan være med til at sikre, at verdens kæledyr lever et sundere og lykkeligere liv. Derfor er produkterne også under kontinuerlig udvikling, hvor det helt rigtige ernærings- og smagsmæssige indhold sikres.

Dreamies er lig med sprøde og lækre kattegodbidder

Hvad er Dreamies egentlig for noget? Ja, som navnet måske afslører, så er der her tale om kattegodbidder, der simpelthen smager som en drøm. Der er tale om kattegodbidder i en rigtig sprød kvalitet, som tilmed er meget nærende for din kat. Dreamies kattegodbidder smager herligt og er fyldt med et lækkert cremet fyld. Det smarte ved Dreamies kattegodbidder er desuden, at de leveres i en praktisk genlukkelig pose. På den måde vil du altid kunne forkæle din kat med en frisk kattesnack fra Dreamies. Dreamies kattegodbidder kan med fordel bruges som belønning, men de er altså også lækre som mellemmåltid. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et udvalg af Dreamies i forskellige smagsvarianter. Vi har eksempelvis Dreamies, der smager af and, kylling og laks. Med Dreamies kattegodbidder er der således rig mulighed for at give din kat varierede smagsindtryk. Selvom du har en nok så kræsen kat, burde du uden større besvær kunne finde en smagsvariant, som falder i din kats favør. Du skal dog være lidt påpasselig med at give din kat for mange kattegodbidder, da et overforbrug let kan føre til overvægt hos din kat. Overvægt opstår nemlig, når der ikke er balance mellem den mængde energi, som din kat indtager og den mængde energi, som din kat forbrænder. Det betyder så, at den overskydende energi omdannes til fedt, som lagres i din kats krop.

Træn din kat ved hjælp af Dreamies kattegodbidder

Tro det eller ej, men det er faktisk muligt at træne en kat. Dog skal du være opmærksom på, at der skal bruges rigeligt af kattegodbidder under træningen, da de fleste katte kun laver kunster, når de ved, at de får noget tilgengæld. Derudover er det vigtigt, at din kat forbinder træningen med noget positivt, hvilket kattegodbidder kan hjælpe med. Dreamies er kendt for at være elsket af alle katte og er derfor særdeles velegnede til træning af din kat.

Aktiver din kat med Dreamies kattegodbidder

Hvis det virker til, at din kat keder sig en smule i løbet af dagen, så kan du ofte få liv i den ved at vifte den om næsen med nogle lækre kattegodbidder. For at aktivere katten rigtig godt, kan du bruge diverse former for legetøj, og de fleste katte vil elske en foderbold. Bare duften af kattegodbidderne vil få katten til gladeligt at flytte sit luksuslegeme og spurte efter bolden. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et godt udvalg af spændende kattelegetøj, herunder forskellige foderbolde. Herudover kan du også gemme lidt kattegodbidder rundt omkring i din lejlighed eller i dit hus for at sikre, at katten får bevæget sig i løbet af dagen, når du eksempelvis ikke er hjemme. Du kan også forsøge at kaste kattegodbidderne til katten. Dette er en leg, som de fleste katte vil elske.

Socialiser din kat med Dreamies kattegodbidder

Lige så snart du kommer hjem med din nye kattekilling, skal du faktisk i gang med at socialisere den. Derfor er det utroligt vigtigt, at du fra start af sørger for, at din kattekilling bombarderes med positive oplevelser fra fremmede mennesker. Særligt er det vigtigt, at du gør din kat tryg ved dyrlægen, som den alt andet lige vil besøge adskillige gange i sit katteliv. Når du går i gang med projekt: ”Socialisering”, kan du med fordel bruge Dreamies kattegodbidder for netop at give katten så positive oplevelser som muligt. Du kan eksempelvis give din familie og venner en håndfuld Dreamies kattegodbidder, når de kommer på besøg, som de så kan give til katten. På den måde vil din kat ret hurtigt forbinde gæster med noget positivt. Når du så skal forbi dyrlægen, skal du endelig også huske at medbringe nogle af dine Dreamies kattegodbidder. Så kan du give dem til dyrlægen og det øvrige personale, så de kan fodre din kat. På den måde vil din kat forbinde besøget med noget positivt. Du kan med fordel også bare tage på hyggevisit hos din dyrlæge, altså besøge dyrlægen uden at katten skal gennemgå en undersøgelse.

Køb Dreamies kattegodbidder hos Lavprisdyrehandel

Hos os finder du altid et bredt udvalg af de lækre og ikke mindst sprøde Dreamies kattegodbidder. Vi har altid kattegodbidder til skarpe priser, så du rigtig kan forkæle din kat. Når du køber kattegodbidder hos os, kan du altid være sikker på at få dem til en rigtig god pris. Vi bestræber os på at give op til 50 procent i rabat på de vejledende markedspriser, som andre butikker udbyder varerne til. Vi køber altid stort ind og har derfor lave omkostninger. Det betyder også, at vi kan sælge de kendte mærkevarer markant billigere end de øvrige forhandlere. Derfor er vi også vældigt interesserede i at høre fra dig, hvis du skulle falde over et af vores produkter billigere et andet sted. Så vil vi naturligvis matche prisen. Vores meget favorable priser er imidlertid ikke vores eneste fordel. Når du bestiller kattegodbidder og andet tilbehør til din kat, så leverer vi det direkte hjem til dig inden for 1 til 4 hverdage.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk