Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Dansk produktkvalitet

Diafarm blev grundlagt i 1982 af en Dansk dyrlæge Johs. Gjelstrup. Han brugte sin store erfaring fra veterinærverdenen og sine studier, hvor han læsteinternational litteratur, til at skabe nye og innovative produkter. Dette var tilbage i 1970’erne, hvor han beviste, at han i sin tankegang var langt foran tidens videnskab. Han ville gerne skabe produkter, som var rige på vitaminer og mineraler. Med sin store erfaring kunne Johs. Gjelstrup løse foderforstyrrelser ved hjælp af specielle blandinger af vitaminer og mineralerefter sin egen opskrift.

Folk hørte rygtet om dette og rejste ofte langt for at få fat i hans specielleblandinger. Det var her Johs. Gjelstrup forstod, at han kunne og måtte blive ved med at skabe produkter, der kunne sikre dyrenes velfærd. I 1982 begyndte den helt store produktion, og Diafarm blev et kendt navn i flere områder af Danmark.

Diafarm har siden da udviklet produkter til dyr men sågar også til mennesker. Fodertilskud og menneskelige plejeprodukter har altid været meget vigtige områder for Diafarm.

I dag kan du handle Diafarm produkter og tilskud hos Lavprisdyrehandel.dk til nogle helt super priser. Kom endelig og se selv på vores hjemmeside!

Vitaminer, tilskud og øvrige plejeprodukter

Diafarm vælger aldrig dyr fra og har derfor skabt produkter til alle typer og racer. Du kan finde Diafarm til hund, kat, fugl og gnaver og til lige præcis dit kæledyrs behov. Det er vigtigt, at vores kæledyr får de tilskud og vitaminer, de behøver i deres hverdag. På den måde skaber du en balanceret og harmonisk tilværelse for dit kæledyr. Diafarm producerer eksempelvis:

 • Vitaminpulver, tabletter eller væsker
 • Medicinske shampooer, plejende shampooer og balsam
 • Øre- og øjesalver
 • Cremer og salver mod hudproblemer
 • Mælkeerstatninger
 • Urteprodukter

Alle disse produkter indeholder naturlige ingredienser og tilføjer ingen giftige stoffer til dit dyr. Der er mange dyr, som dagligt går og føler sig energiforladte, eller som helt har mistet lysten til at spise. Ofte stammer dette fra vitaminmangel, enten i deres krop eller i det foder de får. Vitamin- og mineralmangler kan desuden føre til mange problematikker senere hen. Eksempelvis kan din hund komme til at miste glansen i sin pels, eller den kan komme til at fælle ukontrolleret. Det kan også ske, at din kat får led- og muskelproblemer grundet calciummangel. Diafarm skaber produkter, som kan afhjælpe mange forskellige typer af problemer, og du kan altid finde et stort udvalg af Diafarm-produkter her hos os.

Diafarm gavner

Der kan være mange grunde til, at dit kæledyr får brug for vitaminer eller mineraler i form af tilskud. Vores kæledyr kan blive syge eller opleve den uundgåelige aldringsproces, hvilket kan svække dem på sigt. Det er derfor vigtigt at vide lige præcis, hvad det er det kæledyr fejler, inden du begynder på et kosttilskud. Hvis ikke du selv kan se det, kan det være en rigtig god idé at få din formodning bekræftet af en dyrlæge.

Dyr med hudproblemer fælder og skæller i høj grad. De vil typisk klø sig rigtig meget, og nogle fugle kan endda finde på at plukke deres fjer ud grundet kløe. Hvis det allerede er gået for vidt, vil man kunne se bar hud eller sår på kroppen. Det er her, man skal tage stilling til et kosttilskud for at sikre en balanceret og sund hud. Til hunde vil du eksempelvis kunne bruge Diafarm kanavit tabletter.

Oplever du, at dit dyr viser følgende tegn:

 • Ønsker ikke at kæle eller blive rørt længere
 • Kan ikke gå trapper eller op ad bakker
 • Tager sig god tid til at sætte sig og rejse sig op
 • Går langsomt bag dig på tur
 • Vil ikke lege mere

Så kan det være tegn på led- og muskelproblemer, som oftest vil komme med alderen. Produkter fra Diafarm vil kunne smøre dit kæledyrs led og give det noget lindring i hverdagen.

Spiser dit kæledyr afføring eller sand, kan dette være et tydeligt tegn på, at det mangler nogle vitaminer og mineraler i deres kost. Dyr er nemlig meget dygtige til selv at finde kilder til at supplere kosten med, men de kender naturligvis ikke konsekvenserne af at indtage bakteriefyldte ting, såsom strandsand eller andre dyrs efterladenskaber. Derfor har Diafarm skabt en stor bred vifte af vitaminer til alle typer dyr.

Yderligere produkter såsom potesalve og anti-orm tilskud er også med i Diafarms store sortiment og kan købes her hos os. Anti-orm er et kosttilskud til hunde, som indeholder naturlige jordsilikater og hvidløg, der er kendt for at holde flåter og andre parasitter væk. Potesalven er specielt egnet til hunde, som bevæger sig meget i det fri. Det er en beskyttelsesvoks, som danner en barriere mod salt, sne og vand og andre fremmedlegemer, som kan irritere eller skade poterne.

Kvalitet i små indpakninger

Det kan være skræmmende at skulle vælge kosttilskud eller supplerende produkter til dit kæledyr. Hvor skal man starte, og hvad skal man vælge? Først og fremmest er det altid vigtigt at få konstateret,hvilke næringsstoffer dit kæledyr reelt mangler. Dette kan din faste dyrlæge finde frem til hurtigt og nemt. Når du har dit kæledyrs værdier, kan du på en simpel måde se, hvad dit kæledyr mangler. Diafarm gør også, hvad de kan for at skabe et hurtigt overblik, da deres indpakninger har et konkret anvendelsesområde printet på forsiden. Diafarm tilbyder deres produkter i flere størrelser. Derfor kan du altid få fat i den dosis, du behøver til dit kæledyr. Ønsker du pulver eller foretrækker du dit kosttilskud i tabletform, kan dette også vælges.

Skarpe priser unde at gå på kompromis med kvaliteten

Lavprisdyrehandel.dk sætter en ære i at kunne sælge dyreartikler af høj kvalitet til særdeles gode priser. Vi handler altid stort ind, og du kan derfor finde et stort sortiment hos os. Alle vores priser er faste og lave, og du kan spare helt op til 50 procent på de vejledende udsalgspriser på dine kæledyrs yndlingsvarer. Har du spørgsmål angående et produkt, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservicemail er betjent af dygtige medarbejdere, som vil gøre alt for at give dig et kompetent svar på din forespørgsel.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk