Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Om Danish Design

Danish Design er brandet bag fantastiske produkter, som dit kæledyr med sikkerhed vil elske. Deres produkter bliver skabt med stor omtanke for, at alle skal have muligheden for at få fingrene i dem. Så alle produkterne ligger i en meget fornuftig prisklasse.

Danish Design er en familiedrevet virksomhed, der siden starten har været kendt for deres katte- og hundekurve. Danish Design skaber robuste kvalitetsprodukter, som forhandles i Storbritannien og hele Europa. Alt hvad Danish Design producerer bliver designet af deres danske designer Susanne Mortensen. Alle produkterne er lavet i håb om, at gøre det så godt for dit kæledyr som muligt.

Danish Design har gennem mange år skabt stilfulde produkter, som kan være med til at gøre hverdagen for dit kæledyr mere behageligt – vel og mærket uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. Hos Lavprisdyrehandel.dk forhandler vi de bedste og mest populære varer fra Danish Design. Vi udvælger nøje de produkter, vi mener vores kundekreds vil synes godt om.

Derfor anbefaler vi Danish Design

Når du vælger at købe og bruge en vare fra Danish Design, vælger du et produkt hvor designet er i højsædet. Susanne designer produkter efter, hvad der er praktisk for dig at have i dit hjem. I alle designs bliver der taget højde for, at det skal være nemt at anvende. Blandt andet skal du kunne tage din katte- eller hundekurv med på ferie uden, at det bliver bøvlet at få den med i kufferten.

Hos Lavprisdyrehandel.dk er vi meget glade og stolte af, at være forhandler af Danish Design. Vi kan varmt anbefale produkterne fra Danish Design, da deres katte- og hundekurve er lavet af gode kvalitetsmaterialer, der kan holde i utrolig lang tid.

Hvis du står og mangler et produkt i god kvalitet, og som er skabt til lige præcis dit kæledyr og dens behov, så skal du vælge et af de lækre kvalitetsprodukter fra Danish Design. Du har næsten garanti for at finde dét produkt, du ønsker; i den størrelse, du ønsker og med det mønster eller den farve, du kunne tænke dig.

Hos Lavprisdyrehandel.dk oplever vi ofte at få positive tilbagemeldinger fra kunder, som har købt Danish Design. Når vores kunder finder præcis dét produkt fra Danish Design, der fungerer for dem, og som deres kæledyr finder tilfredsstillende, efterspørges samme vare som regel igen og igen. Det er fuldstændigt lige som med kvinder og deres yndlingsbukser.

Med positive tilbagemeldinger fra glade kunder; vores gode samarbejde med Danish Design, og ikke mindst vores egne erfaringer med produkter fra Danish Design, vil vi helt klart anbefale disse varer. Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi gjort det til vores mission at sælge de bedste af de bedste produkter for at sikre, at dit kæledyr netop får et kvalitetsprodukt, der også er praktisk og stilfuldt.

Vi mener, at alle dyr har fortjent det bedste. Dyr kan desværre ikke fortælle os, hvad de godt kunne tænke sig. Vi ser det derfor som vores og din opgave, at tilbyde dit kæledyr lige, hvad dette kunne ønske sig. Dette kan vi i høj grad sikre, hvis du vælger produkter fra Danish Design.

På Lavprisdyrehandel.dk kan du se vores store udvalg af lækre og gode varer fra Danish Design.

Katte- og hundekurve i alle størrelser

Danish Design har eksisteret i mere 25 år, og er en familiedrevet virksomhed. Siden starten af virksomheden har Danish Design været kendt for deres hundekurve og kurve til katte. De har et utal af forskellige katte- og hundekurve i forskellige designs, der alle har fokus på komfort.

Alle katte- og hundekurve er naturligvis designet efter, at det skal være rart for din kat eller hund at befinde sig i den. Hos Lavprisdyrehandel.dk tilbyder vi et stor sortiment af katte- og hundekurve fra Danish Design, der med sikkerhed kan tiltrække selv den mest kræsne kæledyrsejer.

Vi tilbyder mange forskellige størrelser og variationer, så du altid kan finde en kurv, der passer til størrelsen på din kat eller hund. Alle Danish Designs katte- og hundekurve er naturligvis lavet i et godt kvalitetsmateriale, som er utrolig holdbart. Langt de fleste af kurvene kan maskinvaskes ved 40 grader.

En kat eller hund ønsker at ligge godt og føle sig tilpas i sin kurv. Derfor er det vigtigt, når man vælger en ny katte- eller hundekurv, at sikre at den er stor nok til sin kat eller hund. Det skal helst være sådan, at katten eller hunden har plads til at vende sig rundt samt stå oprejst.

Har du en hundehvalp eller killing, er det også vigtigt at tage højde for, at hvalpen eller killingen kommer til at vokse. Det kan være en god idé, at købe en kurv, der er så tilpas stor, at der er plads til at hvalpen eller killingen kan være i den, mens den vokser.

Lavprisdyrehandel.dk har et stort udvalg af katte- og hundekurve fra Danish Design i forskellige størrelser, så du altid kan finde én, der matcher din hunds eller kats størrelse.

Alle mål du ser på Lavprisdyrehandel.dk er udvendig mål.

Vi går op i din handelsoplevelse

Hos Lavprisdyrehandel.dk går vi 100% op i vores kunder, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os, så du kan få en god oplevelse hver gang, du handler hos os.

Derfor har vi også en kundeserviceafdeling, hvor du 24 timer i døgnet har mulighed for at sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller problemer med dit køb. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig og sørger for at holde dig informeret under hele dit købsforløb. Hos Lavprisdyrehandel.dk sætter vi desuden en stor ære i at have et bredt udvalg af varer til alle kæledyr i prisklasser, hvor de fleste kan være med. Bestil hos os og få dine varer leveret inden for maksimalt 4 hverdage. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 699 kroner.  

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk