Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hvad er Curli?

Curli er en lang række af produkter, som er skabt med intensionen om lave højkvalitets produkter til dyr. Desuden er Curli kendetegnet ved at være et 100 % gennemtænktmærke, som altid har dyret og dets behov i fokus.

Curli blev grundlagt i 2010 af Mark Zimmermann og Alain De Bernardi. Dengang var det Marks hund Kylie, som var inspirationskilde og årsagen til at Curli blev grundlagt. Siden starten af Curli har Marks og Alains mission med Curli været at skræddersy produkter til dyr, hvor sikkerheden er i top. Curli produceres udelukkende med dyrets interesse i fokus.

Mark og Alain har begge en stor interesse for udendørsaktiviteter, såsom vintersport, bjergbestigning og snowboarding. Det var faktisk disse fællesinteresser, som bragte dem sammen tilbage i 1993. Passionen for udendørsaktiviteter har de også bragt med ind i Curlis filosofi om at skabe produkter, som kan inspirere hund og ejer til at tilbringe mere tid sammen i naturen.

Curli er lig med et funktionelt design

Curli produceres med udgangspunkt i devisen, at et virkeligt funktionelt produkt skal være en glæde at anvende. Mark og Alain går således efter udelukkende at skabe de produkter, som skaber glæde for og tryghed hoshundeejere rundt om i verden. Curli hundeseler er eksempelvis meget funktionelle og nemme at anvende. Undersøgelser har nemlig vist, at rigtig mange hunde ikke bryder sig om at få en sele hen over hovedet. Derfor har Curli udviklet en model, hvor hunden blot skal stikke sine forben gennem selen, som så fastgøres rundt om maven. Både Curli og vi hos Lavprisdyrehandel.dk har oplevet, at vores kunder er meget glade for disse hundeseler. Derudover har Curli også udviklet en serie af hundeseler, hvori der er Dogfinder ID. Det betyder, at du som hundeejer kan gå ind på Dogfinders hjemmeside og registrere din sele. Hvis din hund så skulle løbe væk en dag, kan vedkommende som finder din hund, slå selen op på hjemmesiden og på den måde finde frem til dig som ejer.

Curli er lig med produkter, der er skabt med eftertanke. Dette kommer også tydeligt til udtryk gennem Marks og Alains designvalg. Der er i produktionen eksempelvis lagt stor vægt på, at der udelukkende bruges gode og holdbare materialer. Curli-produkter findes i mange forskellige farver, størrelser og mønstre, så der burde være noget, som falder i enhver smag.

Hvorfor anbefaler vi Curli?

Hos Lavprisdyrehandel gør vi meget ud af at undersøge ting og skabe en bred viden inden for de produkter, vi forhandler. Vi gør os mange overvejelser, inden vi begynder at forhandle et produkt. Med Curli var vi ikke på noget som helst tidspunkt i tvivl om, at det var et brand, vi gerne ville forhandle, og det har vi på intet tidspunkt fortrudt siden.

Vi har et utal af tilfredse og glade kunder, som anvender Curli-produkterne, og vi får generelt rigtig mange positive henvendelser, når folk har købtet Curli-produkt. Og det forstår vi godt. Curli er et utrolig godt brand med stærke værdier og visioner for deres produkter.

Vi er vilde med tanken om, at Curlis produkter kan være med til at skabe mere tillid mellem menneske og dyr.

Vi vil til enhver tid anbefale, at du anvender Curli, da du får et kvalitetsprodukt med en ualmindelige god holdbarhed lavet i et lækkert og bæredygtigt design. Produkterne ligger i en fornuftig prisklasse, som alle kan være med på.

Curli hundeseler

Hvis du står og mangler en ny hundesele, er det naturligvis vigtigt, at du finder en hundesele som både du og din hund vil blive tilfredse med. Curli har et kæmpe udvalg af hundeseler i alle størrelser og farver. Særligt deres nylonseler er meget populære. Alle Curlishundeseler er justerbare og kan tilpasse sig din hunds kropsform. En del af Curlis hundeseler er desuden udstyret med små reflekser, som giver dig en ekstra sikkerhed i mørket i og med, at de gør dig og din hund nemmere at se. Hos Lavprisdyrehandel.dk forhandler vi naturligvis alle de attraktive hundeseler fra Curli.Her oplyser vi også målene osv. på det enkelte produkt.

Hvordan vælger du den korrekte størrelse?

Hos Lavprisdyrehandel.dk oplyser vi alle mål og størrelser på de enkeltehundeseler, så du kan finde den helt rigtige størrelse til din hund. For at være 100 procent sikker på, at du får bestilt den rigtige størrelse, kan du med fordel måle din hund rundt om brystet, dvs. lige ved forbenet, og sammenholde din hunds mål med målene på en Curli hundesele. Du skal naturligvis også tage højde for, om din hund er overvægtig eller undervægtige Heldigvis kan de fleste Curli hundeseler tilpasses din hunds kropsform. Såfremt du stadig er i tvivl, kan du eventuelt se videoer på Youtube om, hvordan du vælger den korrekte størrelse Curli hundesele.

Curlis filosofi

Curli står kort og godt for produkter af enorm høj kvalitet. De stræber efter at arbejde sig henimod at skabe produkter, som kan være med til at skabe en større tillid mellem ejer og dyr. De skaber altid produkter, som er i dyrets bedste interesse. De har dyrets behov og ikke mindst velbehag med i alle beslutninger, de træffer i relation til produktionsprocessen.

Curli skaber varer, som er elsket af de fleste. Uanset om du leder efter et produkt i en god prisklasse, eller hvis du ønsker en vare, som skal passe til din stil, så er Curli helt klart en anbefaling værdig.

Din sikkerhed for en god handel

Hos Lavprisdyrehandel.dk betyder vores kunder alt for os. Vi ønsker, at du får den bedste købsoplevelse hele vejen igennem. Vi har en skøn kundeserviceafdeling, hvor personalet sidder klar til at besvare dine spørgsmål og generelt tage godt hånd om dig. Vores kundeservice besvarer spørgsmål inden for 24 timer på hverdage. Når du handler hos os, leverer vi dine varer direkte til din dør inden for 4 hverdage – normalt er vi dog hurtigere.

 

 

 

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk