Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Med hjertet på rette sted

CritterTrail er ejet af storproducenten Kaytee. Med så stort et firma som Kaytee, bliver man nødt til, at inddele produktionerne i kategorier. Selvom gnavere er små, bliver de ikke glemt og CritterTrails fokusområde er derfor de små gnavere.
Hos CritterTrail ved de, at vores kæledyr er en del af vores familie, og de mener, at de kan være med til at styrke båndet mellem gnaver og ejer ved at lave disse farverige bure med plads til leg, kreativitet og andre udfoldelser. De mener, at dette skaber et glad kæledyr – og når kæledyret er glad, er ejeren glad.

”Ved at gøre det rigtige for dyrene vi elsker, hjælper vi også de folk, der værdsætter dyrene”.

Dette fantastiske bånd mellem kæledyr og ejer er med til at motivere folkene bag produktionen af CritterTrail til at lave et produkt af højeste kvalitet og derved skabe et pålideligt produkt, du tør stole på.

Mere end 150 års erfaring

Firmaet bag CritterTrail har eksisteret i mere end 150 år, hvilket har videregivet en masse erfaring til dem, der producerer CritterTrail. Denne erfaring er med til, at folkene bag disse farverige finurligheder laver kvalitetsprodukter til dine dyr. At de har kunnet eksistere i så lang tid, kan skyldes deres interesse for dyr og deres dedikation til at lave det bedste produkt på markedet, når det kommer til bure og tilbehør til vores små venner. De skaber noget unikt ved at lade forbrugeren være med til at bestemme, hvordan deres kæledyrs hjem skal se ud.

Med 150 års erfaring på bagen, ved de hos CritterTrail, at ejeren sætter høje krav til producenten og produkterne. Som bevis, på at deres vare er af kvalitet, har CritterTrail og hele firmaet bag et certifikat, som de kun kan vedligeholde ved at leve op til de industrielle standarder. Dette betyder, at CritterTrail holder et skarpt øje med de råvarer, de benytter til at lave deres produkter. Det kan være en ting så simpel som, hvordan de vasker delene til burene, inden de bliver sendt ud til forbrugeren.

CritterTrail sætter så meget fokus på vores små venners velfærd og ikke mindst ejerens glæde over et glad kæledyr, at de har nogle dyrlæger med i processen om at lave et produkt. På den måder er de sikre på, at de med sikkerhed kan sige, at de har lavet et produkt, som lever op til, hvad den enkelte gnaver har brug for, uanset om det handler om plads, aktivering, stimulering etc.
Hos CritterTrail bruger de meget tid på at udvikle produkter, der passer til vores dyr og med 150 år på bagen, har de også haft en masse tid til at etablere deres firma og deres principper. CritterTrails mission er derfor at lave de bedste varer i højeste kvalitet med den bedste service for, at folk kan nyde tiden sammen med deres dyr.

En farverig verden

Et bur behøver ikke være farveløst og kedeligt. Et bur må gerne være sjovt, underholdende og anderledes med plads til at udfolde sig. Hos CritterTrail sætter de dyrene og dyrenes velfærd først, og du vil derfor opleve, at deres bure og tilbehør er i et stort udspil af farver. Du kan være med til at sætte dit eget praj på din gnavers tilværelse.

Mere end bare et bur

Når du køber et bur fra CritterTrail, medfølger der forskelligt tilbehør, som du kan samle og derved være med til at forme din gnavers hjem, samtidig med at du vil have noget helt unikt stående.

Hos CritterTrail går de meget op i, at du som gnavermor eller gnaverfar kan bruge burene på flere måder end bare at holde din gnaver inde. Mange af CritterTrails bure har bolde eller andet, du kan samle som en del af et tunnelsystem eller labyrint til din gnaver, men du kan også bruge boldene som løbebolde, så din gnaver kan løbe rundt på gulvet uden at blive væk. Du kan også samle rørene og lave en form for agilitybane med tunneler, ringe etc. for din gnaver på gulvet, eller hvor du nu lige har lyst.

Aktivering på en sjov måde

Selvom din gnaver er et lille dyr, har den stadig brug for en masse motion. Det kan de få med CritterTrail. De giver dig nemlig mulighed for at udvide din gnavers hjem, så den har mere plads at boltre sig på. Du behøver som sådan ikke at flytte buret rundt for, at der er plads nok, da du med CritterTrails tilbehør kan bygge opad, som det passer dig.

Den sunde gnaver

Ved at udvide din gnavers bur med tilbehøret, giver du din gnaver uendelige muligheder for at holde sig sund. For hvert led du bygger på, får din gnaver mere plads at bevæge sig på. Dette kan være med til at vedligeholde gnaverens slanke form. I naturen graver gnaverne gange under jorden, som de kan løbe rundt i samt bo i. I naturen er gnavernes gange ujævne, så CritterTrail prøver at efterligne deres naturlige bosted, ved at lave riller på indersiden af rørene samt små indsnævringer, så din gnaver ikke bare går på noget fladt plastik. Udover at det skal ligne gnaverens naturlige miljø, har det også den praktiske funktion, at rillerne fungerer som en stige for de små venner, hvilket gør det lettere for dem at tage selv den stejleste rute op til sin ynglings plads.

Nemme at rengøre

Da tilbehøret bliver en del af din gnavers hjem, vil tilbehøret med tiden blive beskidt på den ene eller den anden måde. Dette er intet problem, da CritterTrail også her har gjort det nemt for dig som ejer. Du kan nøjes med bare at klikke den beskidte tilbehørssektion af, men du kan også tage det hele af på én gang. Efterfølgende kan du skille de forskellige sektioner fra hinanden, så det bliver lettere at komme til.

Når du har taget tilbehøret af, står du pludselig med et hul i buret, som de små udbrudskonger og dronninger helt klart vil udnytte. Dette er heller ikke noget problem, da der også medfølger de såkaldte ”ende propper”. Disse sætter du bare i hullerne og så er fortet forseglet.

CritterTrail har tænkt på alt for dig. Alt, du skal gøre, er at være kreativ og nyde tiden med din gnaver.

 

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk