Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Classic Cat kattemad

Classic Cat er et tysk mærke, der producerer kattevådfoder af højeste kvalitet. Foderet er udviklet med kattens velbefindende i fokus, og der er kun benyttet de bedste råvarer til fremstillingen. Du får derfor kattemad af en meget høj kvalitet til en lav pris. Tyskerne er kendt for god kvalitet, og det er også tilfældet med Classic Cat.

Huskatten eller tamkatten er verdens mest populære kæledyr og er i familie med naturens store kattedyr som tigre, løver og leoparder. Som deres store fætre, er tamkatten et rovdyr, der hovedsageligt lever af kød, og det er derfor vigtigt, at du vælger et foder til din kat, der indeholder store mængder kød, så katten kan trives og får dækket alle sine ernæringsmæssige behov. Når du vælger vådfoder fra Classic Cat, er du sikker på at give din kat et foder af høj kvalitet med højt indhold af animalske proteiner.

Bløde bidder i sauce

Classic Cat vådfoder består af hele, bløde bidder mad i en fin sauce, der får din kat til at nyde maden. De bløde bidder gør, at alle katte, både unge og gamle, kan tygge maden og den bløde konsistent gør maden nem at fordøje. Du kan med fordel supplere kattens mad med sprøde godbidder, så katten stadig er vant til at spise hårde ting, som den er vant til fra naturens side.

De fem smagsvarianter

Classic Cat kommer i fem forskellige smagsvarianter, så der er mulighed for at variere måltiderne eller blot finde din kats favorit. Alle varianterne består af lækre og bløde stykker i en cremet og smagfuld sauce. Næringsindholdet i alle varianterne er det samme, så du kan uden problemer skifte mellem de forskellige smagsvarianter uden at skulle spekulere på kattens ernæring. Der er tænkt over alle detaljerne i foderet, så du kun skal tænke over at kræse for din kat.

Nedenfor kan du se ingredienserne i de forskellige varianter samt næringsindholdet for alle varianterne.

Laks og ørred
Kød og animalske biprodukter, fisk og biprodukter fra fisk (5 % laks, 5 % ørred), korn, mineralske stoffer, karamel.


Oksekød og lever
Kød og animalske biprodukter (5 % oksekød, 5 % lever), korn, mineralske stoffer, karamel.


Kylling og vildt
Kød og animalske biprodukter (5 % kylling, 5 % vildtkød), korn, mineralske stoffer, karamel.


Kalkun og and
Kød og animalske biprodukter (5 % kalkun, 5 % and), korn, mineralske stoffer, karamel.


Kylling og oksekød
Kød og animalske biprodukter (5 % kylling, 5 % oksekød), korn, mineralske stoffer, karamel.


Næringsindhold i Classic Cat:

Fugtighed 80 %
Protein 8 %
Fedt 5 %
Råaske 2 %
Råfibre 0,2 %


Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg:

Vitamin D3 (E671) 250 IE
Vitamin E 25 mg

Classic Cat indeholder ingen konserveringsstoffer.

Hvordan fodrer du din kat?

Katte spiser fra naturens side mange små måltider i løbet af dagen, så vi anbefaler, at du som minimum fodrer din kat morgen og aften, gerne flere gange i løbet af dagen. Da Classic Cat er vådfoder, er det ikke en god idé at lade det stå fremme i skålen hele dagen, som du kan gøre med tørfoder, men hvis du fodrer flere gange i mindre portioner, kan din kat nå at spise maden op inden for kort tid.

Vi anbefaler, at du opbevarer og serverer Classic Cat ved stuetemperatur, da det forbedrer smagen og fordøjeligheden, så katten både får en bedre smagsoplevelse og har nemmere ved at fordøje maden.

Hvor meget foder du skal give din kat afhænger af, hvor stor den er. Classic Cat er beregnet til voksne katte, da der er forskel på de ernæringsmæssige behov for killinger og voksne katte. Derfor skal du vælge et andet foder, så længe din kat stadig er en killing. Men når din kat er over 12 måneder gammel, kan du fodre med Classic Cat og bruge det som fuldfoder, altså behøver du ikke supplere med andet foder til din kat.

Hver dåse indeholder 415 g og rækker til 1-2 kattes daglige foder.


Foderskema

Kattens vægt                  Dagligt foderbehov i gram
3 kg                               Ca. 190 g
4 kg                               Ca. 250 g
5 kg                               Ca. 310 g


Foderskemaet er vejledende og afhænger af, hvor aktiv din kat er. En udekat, der bevæger sig meget i løbet af dagen, har brug for en større mængde mad end en inaktiv indekat, der sover det meste af dagen. Så du skal justere fodermængden efter din kats aktivitetsniveau. Samtidig er det relevant at tage højde for, om katten har tendens til at være overvægtig, så fodermængden måske skal sættes ned. Ved overvægt eller andre helbredsmæssige problemer med din kat, anbefaler vi, at du konsulterer en dyrlæge for korrekt vejledning.

Husk frisk vand til din kat

Katte har brug for forholdsvis store mængder vand om dagen, og når du fodrer med vådfoder, hjælper du katten med at få en stor del af den væske, den behøver. Men det er stadig vigtigt, at katten altid har adgang til rent og frisk drikkevand, så katten selv kan sørge for at stille sin tørst, når den har behov for det. Skift vandet hver dag og husk at vaske vandskålen jævnligt, så vandet forbliver friskt og indbydende. Og husk at stille det et sted, hvor katten har nem adgang til det. Hvis katten både er en ude- og indekat, kan du med fordel have en vandskål til den både udenfor og indenfor, så den altid kan finde vand.
En del katte foretrækker at drikke rindende vand, så det kan være en god idé at købe en vandfontæne til katten, så den kan få sit naturlige behov for at drikke dækket.

Husk at katten er et aktivt rovdyr

Da katten fra naturens side er et rovdyr, kan du stimulere den ved at lade den kæmpe for sin mad. En foderbold eller et aktivitetslegetøj, der kan gemme på mad eller godbidder kan være en god måde for katten at blive aktiveret. Hvis Classic Cat vådfoder ikke egner sig til det aktivitetslegetøj, du har til din kat, kan du supplere det daglige foder med knassende godbidder, der stimulerer katten både fysisk og mentalt til at arbejde for føden.

Hos lavprisdyrehandel.dk kan du købe Classic Cat i alle fem smagsvarianter.

 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk